Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Καλλιέργεια φωτοπεριόδου 2022
#1
Trompeta den exw logia me ta automata sou stin ekswteriki apla ekseretikos (den eirwneuomai Kai oute exw skopo na glipsw) min ta matiasoume anipomono gia tis epomenes fotos ?
Απάντηση
#2
Σ ευχαριστώ @Peacenlove4420 , φώτος ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή, τα greeklish βγάζουν μάτι στην ανάγνωση.

(Δες τελευταία βούλα στους κανονισμούς, πρώτο post) https://gr420.info/forum/showthread.php?...#pid184937

Δυστυχώς και φέτος δεν βλέπουμε αρκετή συμμετοχή απο τον κόσμο στα ημερολόγια, θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε και άλλες εξωτερικές Undecided
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#3
Έκανα μια απόπειρα και έβαλα έξω 10 αυτόματα και 2 φπ αλλά απέτυχαν όλα εκτός από ένα αυτόματο ? θα πάω μέσα στις μέρες και αν είναι ζωντανο θα ανεβάσω ?
(28-05-2022, 20:45 )trompetas Έγραψε: Σ ευχαριστώ @Peacenlove4420 , φώτος ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή,  τα greeklish βγάζουν μάτι στην ανάγνωση.

(Δες τελευταία βούλα στους κανονισμούς, πρώτο post) https://gr420.info/forum/showthread.php?...#pid184937

Δυστυχώς και φέτος δεν βλέπουμε αρκετή συμμετοχή απο τον κόσμο στα ημερολόγια, θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε και άλλες εξωτερικές Undecided
Απάντηση
#4
Βεβαιως, αν θελεις κανεις και τη πιστοποιηση με ενα χαρτακι διπλα ευκαιριακα
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#5
τρομπετα μπραβο μια χαρα τα βλεπω κ οσο για το αμνεζια σε αυτο το εχω βαλει 3 φορες παντα ειναι ποιο μπροστα απο τα αλλα με την διαφορα ποιο κοντο ομως 80 ποντους 1 μετρο μαξ φτανει απλα εγω δεν μπορο να βγαλο αυτο που επερνα απο τα κοφει τισ ολλανδιας
Απάντηση
#6
Λογικό οι άλλοι είναι επαγγελματίες εμείς κατά πλειοψηφία το χομπυ μας κάνουμε ?
(28-05-2022, 21:00 )stroumfita Έγραψε: τρομπετα μπραβο μια χαρα τα βλεπω κ οσο για το αμνεζια σε αυτο το εχω βαλει 3 φορες παντα ειναι ποιο μπροστα απο τα αλλα με την διαφορα ποιο κοντο ομως 80 ποντους 1 μετρο μαξ φτανει απλα εγω δεν μπορο να βγαλο αυτο που επερνα απο τα κοφει τισ ολλανδιας
Απάντηση
#7
Τρομπέτα να ανεβάσω εδώ το τελευταίο μου γκροου ;;
(28-05-2022, 21:05 )Peacenlove4420 Έγραψε: Λογικό οι άλλοι είναι επαγγελματίες εμείς κατά πλειοψηφία το χομπυ μας κάνουμε ?
(28-05-2022, 21:00 )stroumfita Έγραψε: τρομπετα μπραβο μια χαρα τα βλεπω κ οσο για το αμνεζια σε αυτο το εχω βαλει 3 φορες παντα ειναι ποιο μπροστα απο τα αλλα με την διαφορα ποιο κοντο ομως 80 ποντους 1 μετρο μαξ φτανει απλα εγω δεν μπορο να βγαλο αυτο που επερνα απο τα κοφει τισ ολλανδιας

Τρομπέτα να ανεβάσω εδώ το τελευταίο μου γκροου;;
(28-05-2022, 20:59 )trompetas Έγραψε: Βεβαιως, αν θελεις κανεις και τη πιστοποιηση με ενα χαρτακι διπλα ευκαιριακα
Απάντηση
#8
ο,τι θελεις κάνε με προηγούμενες καλλιέργειες δείξε ελεύθερα και θα το βάλουμε στη σωστή κατηγορία αν κάτι δεν είναι σωστό
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#9
Οκ
(02-06-2022, 22:55 )trompetas Έγραψε: ο,τι θελεις κάνε με προηγούμενες καλλιέργειες δείξε ελεύθερα και θα το βάλουμε στη σωστή κατηγορία αν κάτι δεν είναι σωστό

Τεντα 0,6χ0,6χ1,6
Λάμπα 100 περίπου watt ε27 led
Το πλάνο ήταν να αρχίσω με 4 super silver haze να μη τα πολύ λόγο δεν βγήκαν τα 3 απτα 4 είχα και 3 τζάμπα σπόρια bcn critical xxl και στη τελική μου βγήκαν τα 2 όποτε συνοψιζοτας 2 bcn critical fem και 1 super silver haze δυστυχώς δεν κρατούσα αρχείο απτην αρχή θα σας πάω κατευθείαν στην 25ημερα έξω απτό χώμα το πάνω δεξιά είναι το super silver haze το οποίο άρχισα να το ρίχνω νερο με μέλι και φλούδα μπανανας καπου εδώ γιατί δεν πήγαινε καθόλου καλά και φαντάστηκα θα ότι θα το βοηθούσα,τα υπόλοιπα δυο το προγραμα της biobizz .Τέλος πάντων μόλις τα είχα κάνει toping .
*το πάνω αριστερά γεννήθηκε με δυο κορυφές και δεν αναπτυσσόταν γρηγορα.


Συνημμένα αρχείο(α) Μικρογραφία(ες)
   
Απάντηση
#10
(03-06-2022, 00:05 )Peacenlove4420 Έγραψε: το οποίο άρχισα να το ρίχνω νερο με μέλι και φλούδα μπανανας καπου εδώ γιατί δεν πήγαινε καθόλου
To νερό με μέλι χρησιμοποιειται αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν συνηθιζεται να το κανει κανεις εδω στη κοινοτητα (δηλωμενα τουλαχιστον)

Η φλουδα μπανανας ομως θελει κομποστοποιηση 12 μηνες πριν για να διασπαστει σε χρησιμα θρεπτικα. Αν απλα πεταξεις τη φλουδα αφου φας τη μπανανα δεν θα γινει κατι και ανεβαζεις τις πιθανοτητες για μουχλα
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#11
Ναι δεν έχω ιδέα είναι η αλήθεια έβαζα τη φλούδα της μπανάνας μέσα σε ένα μπουκαλάκι νερού 500ml μαζί με δυο κουταλιές του γλυκού μέλι τα άφηνα 2 μέρες με κλειστό καπάκι και την 3η μέρα πότιζα με το νερό αυτό. Τέλος πάντων το κάνα για δυο  τρία ποτίσματα και το σταμάτησα ,συνέχισα και με αυτό μετά κανονικά το πρόγραμμα λίπανσης όπως με τα αλλά δυο .
(03-06-2022, 07:17 )trompetas Έγραψε:
(03-06-2022, 00:05 )Peacenlove4420 Έγραψε: το οποίο άρχισα να το ρίχνω νερο με μέλι και φλούδα μπανανας καπου εδώ γιατί δεν πήγαινε καθόλου
To νερό με μέλι  χρησιμοποιειται αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν συνηθιζεται να το κανει κανεις εδω στη κοινοτητα (δηλωμενα τουλαχιστον)

Η φλουδα μπανανας ομως θελει κομποστοποιηση  12 μηνες πριν για να διασπαστει σε χρησιμα θρεπτικα. Αν απλα πεταξεις τη φλουδα αφου φας τη μπανανα δεν θα γινει κατι και ανεβαζεις τις πιθανοτητες για μουχλα

Ημέρα 30 ανάπτυξης πριν 5 μέρες έγινε το τοπινγκ και δέσιμο μαζί φαίνεται να τις άρεσε τις κύριες μου .Συνεχίζουμε κανονικά το προγραμα λίπανσης χωρίς το rootjuice.γλάστρες 10λιτρες.

36 μέρες σε ανάπτυξη /1η μέρα σε 12/12 βάζοντας το δίχτυ .

5η ημέρα σε 12/12 ακολουθώ με θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμα λίπανσης .Προς το παρόν όλα τα ποτίσματα είναι με εμφιαλωμένο νερό.

10η και 15η ημέρα σε 12/12 δεν έχω πειράξει τίποτα από φύλλα εκτός από κάτι τρυπημενα και κάτι ψιλό μαραμένα χαμηλά πότισμα 1μιση λιτρο νερό με φαγητό ανά 3 μέρες .
*Κατι που ξεχασα να αναφέρω για το φως είναι ότι κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ήταν ψυχρό το χρωμα,στην ουσία είχαμε 6 λεd λάμπες e27  των 10 watt 6500Κ,από την 1η μέρα σε 12/12 μέχρι και αυτή τη φάση γίναν 9 η λάμπες απλά μπερδεμένες με 6500Κ και 2800Κ και από τώρα και μετά τις έκανα όλες 2800Κ εκτός από 2 επειδή δεν είχα αρκετές 2800Κ)

20η και 25η μέρα σε 12/12 δείξανε φύλλο τα bcn θύληκα το super silver haze (κάτω χαμηλά στη τεντα) ερμαφρόδιτο,πιστεύω το παθε απτη φλούδα μπανανας με το μέλι και απτό πολύ stress έγινε λάθος στο topping με αυτό γιατί πήγα να δοκιμάσω να κάνω fim και στη τελική το κάνα topping πολύ χαμηλά καταλαθως με το νύχι μου ?,τέλος πάντων το άφησα για περιπου 5 μερεσ και όπου έβλεπα αυγουλακι το κοβα όμως δεν ήθελα να ρισκάρω αν και ψηνόμουν φουλ να δω πως θα πήγαινε το πέταξα δυστυχώς γιατί δεν είχα άλλο χώρο να το βάλω .

Ημέρα 30 σε 12/12 2 bcn critical xxl fem στη τελική το δεξιά είναι αυτό που γεννήθηκε με δυο κορυφές και κόλλησε και σπόρια απτό ερμαφρόδιτο το αριστερά πάει πολύ καλύτερα συνεχίζουμε το πρόγραμμα με τα λιπάσματα κατά γράμμα .

30ημερα επίσης από ψηλά ? έχω και φωτός σε αυτή τη φάση που τα έβγαλα απτή τεντα τα κορίτσια γιατί έβγαλα και το scrog nets αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί φαίνεται το σπίτι μου .

Ημέρα 40 σε 12/12 και 45 η δεύτερη φωτό αντίστοιχα πηγαίνουν μια χαρά πιστεύω καπου εδώ αρχίζουν να μυρίζουν αρκετά θα έλεγα πολύ περισσότερο απτό πρώτο μου γκροου μύριζε πολύ έντονα κάτι σαν λεμονι λάιμ κάτι τέτοιο τέλος πάντων.Έδεσα 2 κορυφές με σύρμα για να απλώσουν λίγο αλλά το βγαλα μετά από λίγες μέρες . Έκοψα πάλι κάποια φύλλα επειδή βγάζαν μαύρα στίγματα πότισα το χώμα με σκέτο νερό πήγα πήρα ένα calmag πήρα και ph test υγρό μπας και έφταιγε το ph και στη τελική το ph με εμφιαλωμένο νερό και λίπασμα ήταν πολύ καλά και ακόμα καλύτερο με νερό βρύσης δεν ξέρω τι φάση ? για να μη κουράζω έφταιγε πιστεύω ότι κάθε πότισμα μου γινόταν με λίπασμα .


Συνημμένα αρχείο(α) Μικρογραφία(ες)
                                           
Απάντηση
#12
Ημέρα 52 νομίζω πως η εταιρία δίνει 60-70 μέρες άνθισης,3 λίτρα νερό περίπου 2 φορές την εβδομάδα με φαγητακι εννοείται και μια φορά την εβδομάδα calmag.Έβαλα και 5 σπορακια og kush και σκασανε και τα 5 ?.

60 ημέρες σε 12/12 βρωμοκοπουσε όλη η οικοδομή είχα αγχωθεί τόσο πολύ που ήθελα να τα κόψω.Πολύ πυκνές φούντες με πολυ έντονο άρωμα . Έχω αφαιρέσει μέχρι στιγμής μόνο τα προβληματικά φύλλα τίποτα άλλο . Το αριστερά έχει απίστευτα πολυ κρύσταλλο το άλλο ελάχιστο .

Και λίγο κορυφές ?

70 ημέρες σε 12/12 φαίνεται ότι θέλουν πολύ ακόμα ανυπομονώ ? .Η μυρωδιά δεν φεύγει απτή πολυκατοικία έχει και άγχος η φάση γιατί πλέον δεν θέλει και πολύ για να σου χτυπήσουν την πόρτα .

Ακόμα λίγες φωτό ? το ξεφτίλισα με τις φωτό κράτησα πολύ αρχείο στο κινητό μου.

72 Ημέρες σε 12/12 μια πολύ κοντινή φωτό από κάθε φυτό τα κρυσταλλακια τα βλέπω γαλακτερα χωρίς καθόλου χρυσαφι εδώ και μια βδομάδα κάνω flash συνολικά τρεις φορές ξέπλυνα με 4μιση λίτρα νερό βρύσης στο κάθε φυτό είχε πολύ μάζεμα με σφουγγάρι τα απόνερα. ?

Ημέρα 75 σε 12/12 κόβω γιατί ποιασαν έναν φίλο μου με ένα τσιγάρο και είχα κατά αγχωθεί γιατί του είχα στείλει κάτι φωτός με τα μωρά και έκανα σενάρια στο μυαλό μου ότι θα του ψάξουν το κινητό και και και … γενικά είμαι πολύ αγχώδεις τύπος ?.τέλος πάντων ήθελα να τα αφήσω μέχρι να τελειώσουν αλλά δε πειράζει θα ναι και πιο ενεργητικό μάλλον δεν θα μας στέλνει για ύπνο ?. Το ένα θεωρώ ότι πήγε εξαιρετικά το άλλο με τις δυο κορυφές από τη γέννηση του δεν πήγε και τόσο καλά επειδή εποιασε πολλά σπόρια και αναλώθηκε με αυτό πιστεύω .

Έφτασε η στιγμή για ξήρανση έβγαλα όλα τα μεγάλα φύλλα και τα κρέμασα ανάποδα μου πήρε 3 ώρες να το ψιλοκαθαρισω μυρωδιά που να μη μπορείς να αναπνεύσεις αυτό θα πει skunk ? γιατί νομίζω skunk είναι αυτή η ποικιλία. Το άφησα 2 πρώτες μέρες με ανοιχτό ανεμιστήρα και εξαερισμό και ακόμα 3 μέρες σκέτο εξαερισμό παρά ξεράθηκαν νομίζω . Πρέπει να το βρω λίγο με τα στεγνώματα ίσως να μη θέλει όλη μέρα εξαερισμό .

Το Βάλα μετά απτις 5 μέρες σε βάζα άνοιγα κάθε μέρα και τις άπλωνα για 5 λεπτά να πάρουν αέρα .
Το δεξιά είναι το μεγάλο το αριστερά το κοντό και στο μικρό βάζο τα ζάχαρο φύλλα τα καπνίζω κανονικά είναι μέσα στο κρύσταλλο και είναι μια χαρά όπως τα κόβω είναι τουλάχιστον 10 γραμαριακια. Γενικά πιστεύω ότι είμαι κοντά στα 60 γραμμάρια μαζί με τα
Φυλλαράκια 70 γραμμάρια δεν με χαλάσανε καθόλου σούπερ φούντα ευρωπαϊκών και βιολογικών προδιαγραφών ?.

Ανακεφαλαίωση . Ήταν μοναδικό ταξίδι υπερευχαριστημένος απτή ποιότητα και από ποσότητα νταξει μέχρι Αύγουστο καλά θα μαστε ? έμαθα πραγματάκια είναι η αλήθεια. Το τσιγάρο σαν τσιγάρο πολύ ωραίο άρωμα πικάντικο νόστιμο πολύ ψωμομενες φούντες από ομορφιά νταξει το ένα που είναι μέσα στο κρύσταλλο σούπερ το άλλο έτσι κ έτσι σκουρόχρωμη ποικιλία θα έλεγα . Και μαστουρα άντε γεια τελικά .όσο περνάνε οι μέρες τόσο καλύτερο γίνεται πραγματικά . Καλό καλοκαίρι εύχομαι καλή επιτυχεία στις εξωτερικές φέτος κ εγώ έχω ένα ξεχασμένο στο βουνό όταν πάω και είναι ακόμα εκεί θα ανεβάσω?!! Ανυπόμονο για το επόμενο γκροου .**** τελικά σπόρια μου δώσανε και τα δυο φυτά συνολικά 12 μέχρι στιγμής ,,αυτά θα ναι αρσενικοθηλυκα γνωρίζει κανείς;;


Συνημμένα αρχείο(α) Μικρογραφία(ες)
                                                                               
Απάντηση
#13
BONUS PHOTOS σημερινές,, οι κορυφές απτό μεγάλο μου φυτό 3 βδομαδες μετά τη Συγκομιδή 5 μέρες κρεμασμενο ανάποδα 16 μέρες στο βάζο ,, συν κοντινή στο κρύσταλλο με μικροσκόπιο ,,πως τα βλέπετε εσεις;;


Συνημμένα αρχείο(α) Μικρογραφία(ες)
       
Απάντηση
#14
ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΠ 2022;; ?
(28-05-2022, 20:45 )trompetas Έγραψε: Σ ευχαριστώ @Peacenlove4420 , φώτος ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή,  τα greeklish βγάζουν μάτι στην ανάγνωση.

(Δες τελευταία βούλα στους κανονισμούς, πρώτο post) https://gr420.info/forum/showthread.php?...#pid184937

Δυστυχώς και φέτος δεν βλέπουμε αρκετή συμμετοχή απο τον κόσμο στα ημερολόγια, θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε και άλλες εξωτερικές Undecided
Απάντηση
#15
[Εικόνα: thumbsup.png]
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#16
Πως το είδες το grow μου;; Πολύ δυνατό το τσιγάρο με σούπερ γεύση και άρωμα πραγματικά τελικά μπορείς να βγάλεις τσιγάρο σαν των coffeshop στην ολλανδια χωρίς να είσαι επαγγελματίας.
(04-06-2022, 19:54 )trompetas Έγραψε: [Εικόνα: thumbsup.png]
Απάντηση
#17
Καθε φορα που ανεβαινουμε στην Ολλανδια ξενερωνουμε γιατι στα σπιτια μας βγαζουμε καλυτερα χορτα απο αυτους Tongue

Aπ οτι φαινεται στις φωτογραφιες κατι εκανες
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#18
Χαχα ήθελα να κανονίσω ταξίδι μέσα στο καλοκαίρι αλλά δίνω παράταση έχουμε bcn crutical θανατηφόρο ????
(05-06-2022, 06:41 )trompetas Έγραψε: Καθε φορα που ανεβαινουμε στην Ολλανδια ξενερωνουμε γιατι στα σπιτια μας βγαζουμε καλυτερα χορτα απο αυτους Tongue

Aπ οτι φαινεται στις φωτογραφιες κατι εκανες
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)