[Indoor] Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W)
#13
Καλησπέρα στην παρέα  Cool

@7LEAF ευχαριστώ. Η "Εξωτερική2022" σου είναι εντυπωσιακή καλλιέργεια. Θέλει κότσια η εξωτερική. Βίβες

@prasinos έχει περίπου 2 βδομάδες στο βάζο, θέλει ακόμα, αλλά εννοείται δοκίμασα. Το έχω ξαναβάλει αυτό το σπόρι, πολύ τίμιο, αυτό ήταν το τελευταίο μιας τετράδας που είχα αγοράσει πριν από πέντε- έξι(!) χρόνια. Είναι κάτι ανάμεσα σε sativa και indica, ανθίζει γρήγορα σχετικά και δίνει πολλά και βαριά άνθη, με το ζόρι κρατιέται όρθιο στο τέλος της ανθοφορίας. Πανεύκολο φυτό. Από αρώματα, πολλά λουλούδια και στο βάθος λίγο ρίγανη, εγώ θα έλεγα και κάτι σαν "μασχαλίλα"  Big Grin . Πολύ ευχάριστο "high", δε σε βάζει για ύπνο που λέμε. Να το δοκιμάσεις. Το Sour Diesel θα κοπεί σύντομα, θα σε ενημερώσω. Βίβες

Χτες "καθάρισα" λίγο το Amnesia, έκοψα μερικές καινούριες φύτρες που βγαίνανε στο κέντρο του φυτού, θα γίνει πολύ πήχτρα εκεί και δε θα έβλεπαν ποτέ φως εκεί μέσα αυτές. Έκοψα και τις δυο πάνω πάνω κορυφές του ψηλού Widow, έχει τέσσερις κύριες κορυφές τώρα. Έχω ετοιμάσει και τις γλάστρες για τη μεταφύτευση, τέσσερις 10λιτρες και δυο 5λιτρες. Στις 5λιτρες θα μπουν τις επομενες μέρες 2 ακόμα φυτά σε 12/12 ωράριο σχεδόν αμέσως, πιθανοτατα 2 Sour Diesel. Το αρχικό σχέδιο με τις 6 βδομάδες ανάπτυξη πάει περίπατο μάλλον, σε λίγες μέρες θα τα μεταφυτεύσω στις 10λιτρες, θα τα βάλω στην τέντα ανθοφορίας και θα σκάσω και τα άλλα 2, για να φτάσω στη σοδειά 2-3 βδομάδες νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζα αρχικά.

   

   

   

   

Σήμερα μοιράστηκαν 1,2L νερό με 1ml Micro, 1ml Grow & 2ml Rhino skin και μετά έγινε το 2ο διαφυλλικό τους ψέκασμα με Big Bud. Θα γίνει άκομα ένα τέτοιο, μάλλον τελευταίο, σε καμιά 10ρια μέρες.

   
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W) - από Sugar Man - 29-10-2022, 16:33

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)