[Indoor] Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W)
#14
Σήμερα μπήκαν σε βρεγμένο χαρτί 1 Pineapple Chunk (Barney's Farm) & 1 Amnesia (Sporadiko), θηλυκοποιημένα και φ/π. Θα μπουν να ανθίσουν σε 2 πεντόλιτρες γλάστρες, για να γεμίσει ο χώρος.

   

   

Φίλοι και φίλες, ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να είμαι αρκετά νηφάλιος (δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο  Big Grin ) ώστε να σας κάνω ένα review για αυτό εδώ το εργαλείο...
   

Βασικά το review είναι πολύ σύντομο και πάει κάπως έτσι: αν υπάρχει vaporizer να δίνει πιο "παχύ" ατμό από αυτόν που δίνει το Plenty, πληρώνω όσο όσο για να το δοκιμάσω. Δε νομίζω να υπάρχει. Όσοι καπνίζετε ακόμα, πραγματικά απορώ, τι κάνετε??? Το συστήνω σε όλους.

Κατά τ' άλλα, τα φυτάκια μοιράστηκαν χτες 1,2L νερό με 1ml Micro, 1ml Grow & 2ml cal-mag. Κάθε μέρα σχεδόν, μέχρι και βαθιά μέσα στην ανθοφορία (1-1,5 μήνα),στα φυτά μου κάνω ντουζάκια με το ψεκαστήρι με σκέτο νεράκι βρύσης διαφυλλικά, είναι φυσική πηγή cal-mag το νερό της βρύσης και κάτι παίρνουν κι από κει. Ακόμη κι αν είναι ψιλογεμάτα με άνθη δεν ανησυχώ για μούχλες, έχω δυνατό εξαερισμό κι επίσης δυνατό ανεμιστηράκι κυκλοφορίας. Δε το συνιστώ σε όλους, η μούχλα καραδοκεί, αλλά έχω παρατηρήσει με αυτά τα "πλυσίματα" ότι το τελικό προϊόν είναι πιο καθαρό από σκόνες, τρίχες κλπ.

   

Υγεία, παλιοαλήτες  Hookah
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W) - από Sugar Man - 31-10-2022, 17:38

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)