[Indoor] Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W)
#34
@prasinos το κοκκινοτρίχικο είναι OG Kush και το βάζο στ' αριστερά είναι Sour Diesel (sporadiko και τα δυο). Για το Diesel που με είχες ρωτήσει, τα αρώματα είναι σίγουρα λεμόνι και μπόλικη μέντα, καύσιμο εμένα δε μου μυρίζει, μπορεί να θέλει να μείνει κι άλλο καιρό στο βάζο για να βγουν τα αρώματα του. Πάντως είναι και τα δυο απόλαυση να τα ατμίζεις, ανεξαρτήτως αρωματος. Λίγο πιο βαρύ το kush, βραδυνό χόρτο θα έλεγα, και λίγο πιο daytime το diesel.

Τη βδομάδα που πέρασε είχαμε δυο ποτίσματα στα μεγάλα. Πριν τέσσερις μέρες, 6 λίτρα νερό με 5ml Grow, 5ml Bloom και 6ml Big Bud. Χτες άλλα 6 λίτρα με 3ml Micro, 6ml Grow & 6ml Bloom. Τα μικρά ποτίστηκαν μια φορά πριν 4 μέρες, δε λένε να στεγνώσουν, ίσως το παράκανα κι εγώ με τα ποτίσματα. Θα τα ξανατσεκάρω σε 2-3 μέρες.

Τριτο-τέταρτη βδομάδα ανθοφορίας και τα 4 μεγάλα φυτά έχουν κυριεύσει το χώρο, το φως με το ζόρι φτάνει κάτω στα 2 πιο μικρά, και τώρα που το σκέφτομαι ίσως ήταν υπερβολή αυτά τα 2 έξτρα φυτάκια. Μια χαρά γέμιζε η τέντα μόνο με τα 4 μεγάλα, με ένα μήνα περίπου ανάπτυξη σε 10 λιτρες γλάστρες. Μάθημα αυτο για το επόμενο grow  Cool

   

   

   

   

   

   

   

   
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W) - από Sugar Man - 01-12-2022, 17:45

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)