[Indoor] Vault #003 (8x 4κορυφές "uncle ben's", 400w mh+hps, Scrog)
#61
(31-01-2023, 12:11 )trompetas Έγραψε: Καλλιεργω με Ρεμο απο τοτε που ηρθαν στην Ελλαδα βασικα, γυρω στα 4-5 χρονια, απο τοτε που ειχα ενα ph down το δωρησα σε φιλο που το ηθελε και εχω "ξεχασει" τι σημαινει phαρω το νερο. Απλα βαζεις τη δοσολογια σου, νερο, ανακατεμα, ριχνεις. Ουτε καν δεν χρειαζεται αποχλωριωση, επειδη εχεις αλατα εισαι σε περιβαλλον με μικρη μικροβιακη δραστηριοτητα, ο ορισμος της υδροπονιας δηλαδη, αλλα επειδη μου το λενε οι φιλοι, σαν το βιολογικο δεν εχει, παντα να το χουμε στο νου αυτο. Τα αλατα ειναι απλως ο "τεμπελικος" τροπος καλλιεργειας

Ο πινακας με τα Ph που εχεις βαλει ειναι ακραια κακος, κανενας δε ξεκιναει με 5.5ph φορτιση πρωτο ποτισμα,  (πολλοι απο αυτους τους πινακες που βαζουν οι εταιριες ειναι αστοχοι) , απλα ακολουθα την εξης θεωρια και θα σαι σουπερ :

Αναπτυξη - 6.5

Πρωτος μηνας Ανθοφοριας 6.0

Δεύτερος μηνας ανθοφοριας 5.8  (αλλα αν βαζεις αρκετη λιπανση στον πρωτο μηνα ανθοφοριας με 6 ph το 5.8 μετα το φτανεις ουτως η αλλως)

Επειδή έψαχνα πληροφορίες εδώ μέσα κ θεωρώ είσαι ο κατάλληλος για αυτό που θέλω δηλαδή ας πούμε παίρνω κοκο biobizz κ ακολουθώ το πρόγραμμα της ρεμο κ δεν μετράω ph κλπ δεν θα έχω θέμα? Νερό βρύσης, λιπασμα, ανακάτεμα κ γειά σας? (Συγγνώμη αν ειμαι οφ τοπικ απλά δεν ήξερα που να το γράψω κ επίσης κ άλλοι που ίσως ψάξουν για το συγκεκριμένο θέμα θα πέσουν εδώ κ θα πάρουν κάποια χρήσιμη πληροφορία)
Hookah  Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Vault #003 (8x 4κορυφές "uncle ben's", 400w mh+hps, Scrog) - από Rodiangrower - 08-02-2023, 17:44

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)