Θέματα: 2
Φήμη:
0
Επίπεδο γνώσης:
Καλησπέρα σε όλους κ όλες... Χρησιμοποιώ κάνναβη για ψυχαγωγία 15 χρόνια. Τα πρώτα 7 χρόνια την κάπνιζα τα τελευταία 8 γνώρισα το ατμισμα κ όπως καταλαβαίνετε ερωτεύτηκα.... Θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες όσοι ξέρετε... Τελευταίο απόκτημα davinci iq2.... απογοήτευση.... Καθόλου καλή παραγωγή ατμού... όσοι των έχετε είστε ευχαριστημένοι με την απόδοση του;; Τώρα με το δώρο σκέφτομαι για το Tinymight 2.. λιγάκι αλμυρό αλλά πρέπει να είναι κορυφή...το έχει κάποιος αυτό;;
Φήμη:
0
Επίπεδο γνώσης:
Γειά σου Φώντα! Έχω κ το micro.... ακριβώς όπως το είπες... Νόμιζα πώς ήταν ελαττωματικό...για κάποιο λόγο νόμιζα πώς το iq2 ,θα ήταν σαν το pax3... Τίποτα... Στους 200 βαθμούς κ ρουφάς αέρα με πολύ λίγο ατμό. Μεγάλος θάλαμος κ στο κεφάλι τίποτα....Από arizer έχω των air 2 καλό βαπόρι άλλα από την στιγμή που πείρα το omivap titanium XL νομίζω πως κανένα session βαπόρι δεν θα με ικανοποιεί πλέον...
Φήμη:
0
Επίπεδο γνώσης:
Σου εύχομαι να το κόψεις Φώντα μου. Κ εμένα δεν με ικανοποιεί απόλυτα ο air...το omivap είναι από τ αγαπημένα βαπόρια απλά με έχει κουράσει ο αναπτήρας... έχω βάλει στο μάτι το TinyMight 2. Είναι ακριβουλη αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ...