[Indoor] B45 from silent seeds
#1
       

Μάλλον η διαχείριση δεν έχει δει το αίτημα μου για αλλαγή του τίτλου η ίσως το έχει δει και να μην γίνετε! 

Για τον αναγνώστη,τελικά δεν θα ασχοληθώ με τα runtz muffin εφόσον τα 2 δεν έσκασαν Ποτέ τα 2 από τα 3 και το τρίτο με το που βγήκε το έφαγε ένα κουταβάκι που βρήκα πρόσφατα αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. 

Πλέον ο χώρος μου θα είναι 
1×1×2 

Ο φωτισμός θα είναι ο ίδιος απλα θα προσθέσω +ένα ακόμα ίδιο πάνελ και θα έχω 480watt  σύνολο και ίσως βάλω και μια cfl στα μέσα της ανθοφορίας η οποία θα είναι 120 βατ αν θυμάμαι καλά οπότε θα πάω στα 600  στο σύνολο

Τα άλλα μένουν ίδια λιπάσματα Τρόπος ποτίσματος 

Τα σπορια μου θα είναι η φοβερή Β45 3 από αυτό  της silent seeds και 1 L.A  Vanilla Cake 
Της ίδια εταιρείας. 

Έχουν μπει όλα για σκάσιμο και μακάρι να βγουν και τα 4 καθώς τόσα θέλω στην τέντα αυτήν. 

Αν δεν βγουν και τα 4 τότε θα μπουν 1northen από σποραδικο και 1 lsd από σποραδικου φωτοπεριοδου και τα δύο 
Απλά θα είναι με λιγότερη ανάπτυξη καθώς 10-15 Μαρτίου Μαξ τα έχω γυρίσει ανθοφορία 

Μεσα στην κατασκευή θα μεγαλώνου 6 αυτόματα θα αρχίζω να βγάζω έξω στο υπόγειο τα αυτόματα όταν θα μου πιάνουν χώρο από τα φωτοπεριοδου μέχρι τότε θα μεγαλώνουν μέσα! 

Silent seeds δεν την ήξερα την εταιρεία και σαν πρώτη άποψη από τις συσκευασίες έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Τα σπορια ήρθαν μέσα σε αυτό το πλαστικό χωνί. κάτω κάτω ήταν τα σπόρια από πάνω ένα βαμβάκι μαύρο και το υπόλοιπο γεμισμένο με κάτι κοκους για την υγρασία. Για εμένα μπράβο για αυτήν την διαχείριση των σπόρων. 

Μένει να δούμε τα φυτά τώρα πως θα τα πάνε και παρακάτω σας παραθέτω πληροφορίες από το σποραδικο για τα είδη που θα ασχοληθώ. Νομίζω έχουν ενδιαφέρον πολύ 

Το B45 είναι μια διασταύρωση όπου κυριαρχεί η Ίντικα (Florida OG x Pre '98 Bubba Kush) x Orange Punch #66.

Είναι μια κοινή παραγωγή του Γάλλου ράπερ Booba και της Silent Seeds. Η B45 διαθέτει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε THC, υψηλές αποδόσεις και λογικούς χρόνους ανθοφορίας.

Είναι ένα στιβαρό, ανθεκτικό και πολύ σφριγηλό φυτό. Η Β45 είναι πεινασμένη για θρεπτικά συστατικά. Συνιστάται στους καλλιεργητές να το αφήσουν στο στάδιο της ανάπτυξης για το πολύ 3 εβδομάδες σε εσωτερικούς χώρους πριν ξεκινήσει η ανθοφορία. Αυτό θα επιτρέψει στους καλλιεργητές να ελέγχουν το μέγεθός του. Για να επιτευχθούν καλύτερες αποδόσεις, συνιστάται επίσης να χρησιμοποιήσετε μία από τις ακόλουθες τεχνικές καλλιέργειας: SoG, SCRoG, FIMming, super-cropping ή lolly-popping. Τα φυτά μεγαλώνουν αρκετά λεπτά αλλά έχουν τυπικά φύλλα indica, μακριά και πλατιά, με αρκετά κοντά μεσοκομβικά μήκη.

Σε εσωτερικούς χώρους η ανθοφορία διαρκεί 58-65 ημέρες με πολύ καλές αποδόσεις 575-600 gr/m2. Σε εξωτερικούς χώρους, όπου η αντοχή του επιτρέπει την καλλιέργεια σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων, τα φυτά θα είναι έτοιμα για συγκομιδή στο βόρειο ημισφαίριο κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου με αποδόσεις 1400-1600 gr/φυτό. Τα άνθη είναι πολύ πυκνά και η παραγωγή τριχιδίων πολύ υψηλή. Η γεύση της B45 είναι φρουτώδης, κρεμώδης, πλούσια και μεταξένια με λουλουδένιες και γήινες νότες και μια επίγευση γλυκού.

Η παραγωγή THC είναι πολύ υψηλή στο 30-32% ενώ η CBD είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη σε μόλις 0,02%. Η επίδραση της είναι σαν να εκτοξεύεσαι σε διαστημικό πύραυλο. Όχι για τον αρχάριο καταναλωτή!

B45 (SILENT SEEDS)
Πολύ ισχυρό και παραγωγικό υβρίδιο, όπου επικυριαρχεί η Ίντικα.

Γενετικά: (Florida OG x Pre '98 Bubba Kush) x Orange Punch #66
Είδος: Κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού: Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης: 58 - 65 ημέρες
THC %: 30 - 32%
CBD%: Χαμηλό
Απόδοση εσωτερικά: 575 - 600 gr/m2
Απόδοση εξωτερικά: 1400 - 1600 γρ/φυτό
Γεύση: Κέικ, Κρέμα, Γήινος, Άνθη, Φρουτώδης, Γλυκός
Δράση: Ισχυρός, Χαλαρωτικός, μαστούρα, Δυνατό


Το L.A. Vanilla Cake Feminised δημιουργήθηκε με τη διασταύρωση των δύο ελίτ κλώνων της Δυτικής Ακτής Ice Cream Cake και Wedding Cake. Το L.A. Vanilla Cake είναι φυτό 70% indica με μεγάλες αποδόσεις και πολύ υψηλά επίπεδα THC.

Τα φυτά είναι ζωηρά και εύρωστα και πεινούν για θρεπτικά συστατικά. Οι καλλιεργητές εσωτερικού χώρου πρέπει να το αφήσουν στο στάδιο ανάπυξης για τρεις εβδομάδες το πολύ γιατί θα μπουκώσουν τον χώρο. Ο τεχνικές SCRoG, SoG, FIMming, super-cropping και lolli-popping θα αποδώσουν όμορφα αποτελέσματα όταν έρθει η ώρα της συγκομιδής. Σε μια περίοδο ανθοφορίας 60-65 ημερών θα πρέπει να ληφθούν αποδόσεις 550-600 gr/2.

Οι παπάδες είναι σκληροί και συμπαγείς. Όταν καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους, τα φυτά του L.A. Vanilla Cake μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 300cm με αντίστοιχες αποδόσεις περίπου στα 1300-1500 gr/φυτό. Σε καλλιέργειες βόρειου ημισφαιρίου θα είναι έτοιμο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Τα φυτά εμφανίζουν μοβ και μπλε αποχρώσεις κοντά στην ωριμότητα και η ποσότητα της παραγόμενης ρητίνης έρχεται σε καλή αντίθεση με το φόντο των μπουμπουκιών και του φυλλώματος. Ένα κρεμώδες, γλυκό άρωμα ζαχαροπλαστικής σαγηνεύει τη μύτη ενώ οι γεύσεις είναι γλυκές και φρουτώδεις.

Η παραγωγή THC κυμαίνεται μεταξύ 20-25% με λιγότερο από 2% CBD. Η επίδραση είναι ισχυρή και μακράς διαρκείας, στην αρχή εγκεφαλική και στη συνέχεια εξελίσσεται σε μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης. Το L.A. Vanilla Cake είναι ένας ο τέλειος συνδυασμός ποιότητας και ποσότητας.

L.A. VANILLA CAKE (SILENT SEEDS)
Γλυκειά γεύση, ισχυρό και παραγωγικό υβρίδιο indica με γενετικά Δυτικής Ακτής.

Γενετικά: Ice Cream Cake x Wedding Cake
Είδος: Κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού: Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης: 60 - 65 ημέρες
THC %: 20 - 25%
CBD%: Χαμηλό
Απόδοση εσωτερικά: 550 – 600 gr/m2
Απόδοση εξωτερικά: 1300 - 1500 γρ/φυτό
Γεύση: Φρουτώδης, Γλυκός
Δράση: Εγκεφαλικός, Μακράς διαρκείας
The plant's are  life  Big Grin Heart
Απάντηση
#2
Σύναψη:Μάλλον η διαχείριση δεν έχει δει το αίτημα μου για αλλαγή του τίτλου η ίσως το έχει δει και να μην γίνετε!

Αφου ξεσκαρταρεις τη προηγουμενη προσπαθεια σου ανοιγεις απλως ενα νεο καθαρο νημα με τα νεα σπορια σου, αφου το προηγουμενο νημα που ηθελες να δειξεις τα προηγουμενα πηγε στραφι

Καλη αρχη για να σε δουμε
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#3
(02-02-2023, 21:20 )trompetas Έγραψε:
Σύναψη:Μάλλον η διαχείριση δεν έχει δει το αίτημα μου για αλλαγή του τίτλου η ίσως το έχει δει και να μην γίνετε!

Αφου ξεσκαρταρεις τη προηγουμενη προσπαθεια σου ανοιγεις απλως ενα νεο καθαρο νημα με τα νεα σπορια σου, αφου το προηγουμενο νημα που ηθελες να δειξεις τα προηγουμενα πηγε στραφι

Καλη αρχη για να σε δουμε

καλύτερα έτσι όπως το έκανες 

Σε ευχαριστώ και πάλι για την επέμβαση στο θέμα και στο νήμα μου γενικότερα
The plant's are  life  Big Grin Heart
Απάντηση
#4
εγω δεν το βαζω σε νερο , βρεχω χαρτι πανω κατω μεσα σε πιατο μεβρανη απο πανο , και μετα το βαζω επανο στην κονσολα Big Grin   σε 1.5 μερα μαξ ειναι ετοιμο για φυτεμα
Απάντηση
#5
Εγώ από 6 ώρες έως 12 μέσα σε νερό και μετά με τον τρόπο που λες

Τώρα αυτά τα και Καινούργια 6 ώρες τα άφησα σε νεράκι μέσα και τώρα τα έχω σε μπωλ με χαρτί σε δωμάτιο με μόνιμα το κλιματιστικό στους 25 @Νέρωνας
The plant's are  life  Big Grin Heart
Απάντηση
#6
    είναι 6 ημερών  τα 3 πιο μεγάλα και το εμφανώς πιο μικρό είναι 5 ημερών 

Ποτίζονται με 5.8 ph και ec 0.7 
Βάσεις ανάπτυξης β52 voodoo juice ανά 2.5 μέρες.  

Το πάνελ είναι στα 70% και δουλεύεις στο 100% θερμοκρασία με ανοιχτά φώτα 26-28 κλειστά 22 υγρασία 35-55 δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτήν την φάση με την υγρασία.
The plant's are  life  Big Grin Heart
Απάντηση
#7
Καλησπέρα ομάδα μια ερώτηση έχω.

Τα φυτά που βγάζουν ζυγό αριθμό φύλων δηλαδή δίφυλλο τετράφυλλο εξαφυλλο δεν είναι ένδειξη ότι θα γίνει αρσενικό η ότι θα τραβελιασει στην πορεία;; Η κάνω λάθος ;

Μου φαίνεται απίστευτο το ότι τόσα σπόρια δεν έσκασαν και όσα έσκασα τα μισά έχουν πρόβλημα με φύλλα ζυγά ένα γεννήθηκε ακέφαλο και με ασημετρια στο πώς βγαίνουν τα φύλα

Δηλαδή τόσα διαφορετικά είδη και από καλές εταιρίες τόσο προβληματικά;; Δηλαδή η σοδειά χαμηνη θα πάει στο τέλος.

Δεν πιστεύω ότι φταίνε οι εταιρείες κάτι γίνετε με την φύση με την ραδιενέργεια με κάτι τέτοιο τέλος πάντων που τα κάνει να έχουν ανωμαλίες δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.. δεν μπορεί να είναι τυχαίο ολο αυτό.!
The plant's are  life  Big Grin Heart
Απάντηση
#8
@Skouboy Προσωπικά μου έχει τύχει αρκετές φορές και μεγάλωσαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Βάλε όμως και καμιά φώτο να δούμε ακριβώς τι εννοείς.
(Έβγαλαν από ένα "ανώμαλο" φύλλο ή βγάζουν συνέχεια);
Don't smell, don't tell, don't sell Smoke23
Απάντηση
#9
(19-02-2023, 21:12 )Special Έγραψε: @Skouboy Προσωπικά μου έχει τύχει αρκετές φορές και μεγάλωσαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Βάλε όμως και καμιά φώτο να δούμε ακριβώς τι εννοείς.
(Έβγαλαν από ένα "ανώμαλο" φύλλο ή βγάζουν συνέχεια);

Φωτογραφία το πρωί φίλε μου η το απόγευμα. Παρόλα αυτά μου έβγαλε στην αρχή μετά το μονοφυλλο ένα δυυφυλο και μετά από 1-2 ορόφους κανονικούς έβγαλε 4 φύλο 

Δηλαδή από τους 7 ορόφους έχουν βγει 2 όροφοι προβληματικοι ένας με δίφυλλο και ένας με τετράφυλλο. Εγώ όσες φορές έχω πάθει κάτι τέτοιο στην πορεία μου βγάζει μπαλάκια με γύρη ενώ ανθίζει μου βγάζει μπαλάκια  και αργεί πάρα μα πάρα πολύ την άνθιση σε σημείο σχεδόν που σταματάει και στο τέλος λόγο του μεγέθους του φυτού δεν μπορείς να ελέγξεις τα μπαλάκια να τα κόβεις κάποιο ξεφεύγει και μετά γίνετε χαμός!
The plant's are  life  Big Grin Heart
Απάντηση
#10
Βρισκόμαστε στην 16 ημέρα για τα B45 και 15 ημέρα για το vanilla cake

Ποτίζονται κάθε 2 μέρες μέχρι στιγμής με 0.9 ec και 1..1 βγαίνουν τα απόνερα.

Θερμοκρασία 20-26
Υγρασία 55-68

Μου έχουν καθυστερήσει αρκετά πιστεύω λόγο του φωτισμού που ακόμα δεν έχω βρει την Χρυσή τομή για να το δουλέψω ούτε σε βατ ούτε σε απόσταση.

Υπολογίζω μεταφυτευση σε 3-4 μέρες

Θα σκάσω από σήμερα και ένα nl και ένα lsd φωτοπεριοδου με 2 εβδομάδες ανάπτυξη και ότι δώσουν.

10-15 Μαρτίου θα τα γυρίσω ανθοφορία όπως και να έχει.

Σε αυτήν την τέντα θα μείνουν τα 4 φωτοπεριοδου + 2 φωτοπεριοδου που θα σκάσω τώρα + 2 αυτόματα lsd βέβαια αν δω ότι τα αυτόματα πιάνουν πολύ χώρο από τα φωτοπεριοδου θα τελειώσουν έξω την ανθοφορία τους αλλά πιστεύω μέχρι 20 Μαρτίου θα είναι άνετα μέσα εκεί και μετά θα βγουν έξω για 30 μέρες και θα τελειώσουν έξω

   
The plant's are  life  Big Grin Heart
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)