[Outdoor] Auto with magnetic stimulation
#1
Γεια σας . 

Η καλιεργεία ειναι για πειραματικους σκοπους για την παρατηρηση και επαληθευση της θεωριας . 

5 afghan kush auto ολα σε ιδια :

λιτρα γλαστρα  17 λτ 
χωμα με περλιτη στα κατωτερα επιπεδα εμπλουτισμενο με βιολογικη κοπρια 

ολα τα ποτισματα θα γινονται με μαγνητισμενο νερο.  (Η άρδευση με τη χρήση μαγνητισμένου νερού μπορεί να βελτιώσει τη γεωργική παραγωγή, την ανάπτυξη των φυτών, τη βλάστηση των σπόρων, τη βλαστική ανάπτυξη δενδρυλλίων και την περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα σε σπόρους και φρούτα.)


οπως και πειραματικα σε 4 γλαστρες εχουν τοποθετηθει μαγνητες .

 δοκιμαζεται η θεωρια  οτι  ( Η χρήση μαγνητών στους σπόρους επιταχύνει τον σχηματισμό πρωτεΐνης, ο οποίος ενθαρρύνει την ανάπτυξη των ριζών σε όλους τους σπόρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι αδύναμοι. Η μαγνητική επεξεργασία αυξάνει επίσης την ποιότητα των λαχανικών, των φρούτων και των δημητριακών και μπορεί να αποφέρει αύξηση περίπου 20 τοις εκατό σε μια συγκομιδή.)


Συνημμένα αρχείο(α) Μικρογραφία(ες)
   
Απάντηση
#2
Δεν εισαι αρχαριος

Και σιγουρα δεν εισαι νεο μελος

Παμε παρακατω ομως, καλη αρχη.. Εχουμε ξαναδει παρομοιους τετοιους πειραματισμους στο παρελθον θα εχει ενδιαφερον παρ ολα αυτα
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#3
(19-04-2023, 19:33 )trompetas Έγραψε: Δεν εισαι αρχαριος

Και σιγουρα δεν εισαι νεο μελος

Παμε παρακατω ομως, καλη αρχη.. Εχουμε ξαναδει παρομοιους τετοιους πειραματισμους στο παρελθον θα εχει ενδιαφερον παρ ολα αυτα

η αλήθεια ειναι οτι ήμασταν μαζι απο το 2010 εως 2013 αλλα λογο ζωης , εχασα ολα τα παλαια στοιχεια μου και να απο την αρχη .

υπαρχει καπου αρχειο απο τους παλαιους πειραματισμους με μαγνητεσ και ηλεκτρομαγνητικα πεδια γιατι ψαχνω στο Search αλλα ματαια ; .
Απάντηση
#4
Ημερα 3 μετα το ποπ . ειμαι λιγο αισιοδοξος για τους μαγνητες , πολυ νωρις για να υποθεσουμε τιποτα αλλα μου αρεσει αυτο που βλεπω , δυο ειχαν προβλημα να αφαιρεσουν το σπορακι τα βοηθησα λιγο. ειχαμε ωραια βροχουλα ποτιστικαν μονα τους με βροχινο νερο 2 μερες πριν . εας πεινασουν λιγο για να βοηθησουμε τις ριζουλες να απλοθουν για να βρουν νερακι .


Συνημμένα αρχείο(α) Μικρογραφία(ες)
                   
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)