Ταξίδι στο Άμστερνταμ
#45
γεια χαρά σε όλους,
ο χρόνος περνάει κι εμείς σιγά-σιγά εξοικιωνόμαστε με το περιβάλλον. είχαμε σοβαρα προβλήματα με το λαπτοπ αλλα τελευταία στιγμή και δια μαγείας το σώσαμε με linux. ψάχνουμε επίσης τρόπους να υλοποιήσουμε τα smoke reports σε βίντεο, μανιασμένα θα λέγαμε, αλλά συναντάμε προβλήματα.
η ζωή στο σκάφος κυλάει ευχάριστα και τα βράδια ζεσταινόμαστε με ένα αερόθεμο που κάνει δουλειά. η μαρίνα έχει καλή οργάνωση και σύντομα θα δείξουμε και φώτοζ. ο καιρός είναι πολύ ήπιος με λίγες βροχές αλλά το τοπίο είναι τόσο ευχάριστο που δεν μας νοιάζει. το κρύο εδώ καμία σχέση δεν εχει με της ελλάδας.
στην πόλη γίνεται ο τρελός χαμός, δεν περιγράφεται με λόγια. χρώματα και αρώματα, δύο λέξεις και η ενέργεια είναι τρελή. εγκληματικότητα δεν είδαμε, αλλά υπάρχουν επίδοξοι εκμεταλευτες σε κάθε γωνιά.
οι τυπικοί ολλανδοί σαν λαός είναι ξενερωτοι και κρυόκωλοι αλλά χάνονται γιατί η πόλη έχει πολλές εθνικότητες . όχι σαν την ελλάδα που φοβόμαστε την σκιά μας.

σε μουσεία παιδιά δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε, δεν μας ενδιαφέρει και εστιάζουμε στο να δοκιμάζουμε πολλά πράγματα και στο να μπορεσουμε να σας το δείξουμε.
σοκολάτες, τσάρας και ισολεητορς υπάρχουν στην συλλογή για τα reports και το grιnspoon το έχουμε πάρει και έχουμε και το βίντεο με την παρουσίαση στα χέρια μάλιστα. σε αυτή την φάση ψάχνουμε εργαλεία για την επεξεργασία αλλά σε γενικές γραμμές, λόγω δυσκολιών, θα το κρατήσουμε απλό και άμεσο γιατί δεν έχουμε και πολλές επιλογές εδώ που είμαστε και θέλαμε να το βγάλουμε φρέσκο από εδώ και όχι να περιμένουμε να γυρισουμε πίσω. τα πρώτα βίντεο τα οργανώνουμε στο youtube και ελπίζουμε σύντομα να ακούτε τις φωνες μας και να βλέπετε μέσα από τα μάτια μας.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από Luke Shapiro - 04-04-2016, 16:18
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 11-04-2016, 01:01
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 21-04-2016, 10:13
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 30-06-2016, 12:47

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)