Ταξίδι στο Άμστερνταμ
#60
καλησπέρα από την βάρκα με καλή διάθεση,
ο καιρός είναι άσχημος με συννεφιά, αέρα και κρύο. σήμερα κουνάει και η βάρκα αρκετά. πριν λίγο έριξε και χαλάζι. προχτες κάναμε μια ωραία βόλτα, όπως είπε και ο μπλουζ και ψωνίσαμε πάρα πολά χόρτα και ήπιαμε αλκοόλ. τα παιδιά μας πήγαν να βρούμε και το καλύτερο super silver haze της αγοράς. ήταν μια γεμάτη μέρα για μας και μετά απο μια βδομάδα περίπου εδώ, μπορούμε να πούμε πως τώρα αρχίσαμε να χαλαρώνουμε, ίσως επειδή μπαίνει και η επεξεργασία των βίντεο σε μια σειρά.

ψάξαμε τα πάντα, διαβασαμε όλα τα άρθρα για λογισμικό linux, o trompetas είναι λάτρης. στην αρχή τρέξαμε ubuntu, δεν μας έκαναν και τώρα τρέχουμε zorin os που για την άσχημη κατάσταση του λάπτοπ έκατσαν κουτί. έχουμε λειτουργικό pc,τουλάχιστον για τα κείμενα, την οργάνωση και τα ανεβάσματα. η λήψεις γίνονται όλες με ένα galaxy s4 και για το έντιτ χρησιμοποιούμε εξολοκλήρου εφαρμογές γιατί είναι πιο εύκολο και γρήγορο. με τα μεγαλύτερα, πιο πολύπλοκα προγράμματα για λινουξ στο πισί, δεν βγάλαμε άκρη και δεν υπάρχει χρόνος να τα μάθουμε.
το καλό είναι ότι σταθεροποιούμε τους τρόπους μας και είμαστε όλο και πιο κοντά στο ανέβασμα.
ελπίζουμε να είστε σχετικά ελαστικοί.

σχετικά με το περιεχόμενο των αναφορών, υπάρχει πλούσιο υλικό και συνεχίζουμε να καταγράφουμε. οργάνωση, φακέλωμα και τακτοποίηση που δεν περιμέναμε. το έχουμε πάρει προσωπικά. καπνίζουμε πολύ και σιγά-σιγά αποκτούμε εικόνα της αγοράς και την απομυθοποιούμε. δεν υπάρχουν όλα το strain και ούτε βρίσκουμε συνέχεια αυτά που ζηταμε αλλά υπάρχουν διαμάντια που βρήκαμε στο δρόμο μας και ξανα-ανατρέξαμε και αξίζει να τα δείτε. το bubllicious δεν το είδαμε πουθενά.
υπάρχουν πολλοί έλληνες που δουλεύουν στα κόφισοπ και παραδόξως και πολύ γρήγορα υπήρξε διάθεση να μας στηρίξουν. αυτές τις μέρες θα έχουμε και ποδήλατα και κάποιες επαφές με κάνναβη της πιάτσας, εκτός κόφισοπ.

δεν ξέρω αν μπορούμε να λεγόμαστε τηλεοπτικό τμήμα ακόμα, αλλά υπάρχει η όρεξη, το μεράκι και το όμορφο, συνεργατικό κλίμα και τουλάχιστον σε αυτή τη φάση θα κοιτάξουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. στα πλαίσια αυτού(του κλίματος), τις προάλλες που πήγαμε σε μπλουζ και super silver haze τσίμπησα και μερικά σποράκια που αντάλλαξα με μερικά άρθρα.

όπως είπαμε, οι περισσότερες ατραξιόν έχουν φουλ κερδοσκοπικό χαρακτήρα και ειναι υπερεκτιμημένες. ειδικά αυτές τις μέρες που ο καιρός ειναι άσχημος, μείναμε στη βάρκα και πέσαμε με τα μούτρα στα βίντεο.
σήμερα το βραδυ μάλλον θα ανέβει ένα σύντομο, εισαγωγικό βίντεο που θα γνωριστούμε.

συγγνώμη για τα τόσο μεγάλα κείμενα, δεν μας φτάνουν οι λέξεις.

χαλαρή βόλτα στα στενά πριν τις μπύρες.
[Εικόνα: 1eddd8e7-0ddc-4e40-b629-aa470752b390_zpsekeqci33.jpg]

ένα μιξάκι τούμπανο.
[Εικόνα: dsc05130_zpsy9mb1ifk.jpg]

καμμενιές με dr.pepper και ιταλική μοτσαρελα του τρομπέτα.(μεγάλο κόλλημα)
[Εικόνα: dsc05219_zpsfe1epxj9.jpg]

χαλαρό βίντεο έντιτινγκ στο παγκάκι με το κιν και τις εφαρμογές.
[Εικόνα: dsc05222_zpszoas2vfs.jpg]

ο κοινός απολογισμός της προηγούμενης ημέρας, δικός μου και του τρομπέτα. το παρακάναμε λίγο πάλι!
[Εικόνα: dsc05257_zpsx34skc8d.jpg]

εδώ μια ματιά στα σπόρια. τα σένσι τα πήρα απο την μπουτίκ με 30% έκπτωση τελευταία στιγμή.
[Εικόνα: dsc05265_zps7aidswku.jpg]
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από Luke Shapiro - 07-04-2016, 15:23
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 11-04-2016, 01:01
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 21-04-2016, 10:13
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 30-06-2016, 12:47

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)