Ταξίδι στο Άμστερνταμ
αμα δεχεστε παραγγελιες καντε κ το blue dream :d
Απάντηση
το μπονγκάκι το γουστάρουμε και το είχαμε ξανασυζητήσει με τον τρομπέτα.
τώρα κλείσαμε κιόλας να πάρουμε ένα.

φόντελπαρκ και tangerine με τον δημήτρη επίσης κανονίστηκαν και τετάρτη έχουμε ραντεβου για να κάνουμε το βίντεο.

παραγγελίες δεχόμαστε αλλά δυστυχώς η παγκόσμια αγορά σποριών καμία σχέση δεν έχει με τις ποικιλίες που είναι διαθέσιμες εδώ.
το blue dream το θέλαμε κι εμείς αλλά δεν υπάρχει, όπως και πολλά άλλα!

μεγάλη μέρα σήμερα, καναμε βόλτα με το σκάφος και μετά άμστερνταμ για μπύρες και κουραστήκαμε.
βαριές καληνύχτες με ένα ssh x orange bud μιξάκι.
Απάντηση
θέλω τις φωτογραφίες! τις αμοντάριστες
Απάντηση
θα τις φερω αυριο σε στικακι
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
ok
Απάντηση
blues πως λέγανε το κοφισοπ που πήγαμε στο χάρλεμ;
Απάντηση
birdy's λέγεται, luke
Απάντηση
ω, σας ευxαριστώ πολύ μαντεμουαζελ Wink
Απάντηση
...και ανανεωνουμε το υλικο μας με 3 νεα επεισοδια Smile



Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
μπραβο μαγκες...περιμένουμε περισσότερες εμπειρικές απόψεις περι coffee shop, πιατσας κτλπ όπως στο τελευταίο βίντεο.
στο μελλον (τελευταιο επεισοδιο λογικα) μπορειται να κανετε κ review τα coffeeshops και να πείτε καλύτερη indica κ sativa π δοκιμασατε. θα τα χετε σκεφτει λογικα αυτά,αλλα τα λεω ετσι κ αλλιως :p peace
Απάντηση
συνεχιζουμε με ενα ακομα kush + pineapple express... Smile



Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
παρτε και μια ακομα γευση απο χρωματα κ αρωματα στο φολενταμ, η φυση οργιαζει και ζωγραφιζει παντου τριγυρω σου

[Εικόνα: 5bnmj6l.jpg]

[Εικόνα: eqc1pma.jpg]

[Εικόνα: ksiybjv.jpg]


πετυχαμε κ ενα πανεμορφο ουρανιο τοξο
[Εικόνα: 68zbg8z.jpg]
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
ρε παίδες κανένα strain που να το έχετε καλλιεργήσει ήδη βρήκατε για να κάνετε καμιά σύγκριση ή δεν έχει νόημα;
Απάντηση
καλημέρα. υπάρχει νόημα γιατί θέλουμε να περάσουμε οτι στα σπιτια μας μπορούμε να κάνουμε φούντες καλύτερες απο των κόφισοπ.

τα μοναδικά strains που πετύχαμε και τα είχε βάλει ο τρομπέτας ήταν ένα white widow και ένα ak-47 και δεν είχαν ενδιαφέρον. να τα δείξουμε αν θέλετε, ήταν απο τα φτηνά.

κάναμε όμως το βίντεο που δείχνουμε δίπλα-δίπλα το tangerine απο κόφισοπ συγκρίνοντάς το με των παιδιών απο οικιακή καλλιέργεια.
Απάντηση
το tangerine που ειναι?
δεν ειναι ετοιμο ακομα?

εγω ψηθηκα για amnesia και pineapple...
εχω ακουσει κι απο αλλους καλα σχολια..

παντως αν θελετε καμια αλλη ποικιλια δοκιμαστε αυτα που εβαλα να δουμε τι λενε ετσι απο περιεργεια..(outlaw και aurora indica)
δεν εχω δει ουτε εχω ξανακουσει γιαυτα...
Ο Θεος μου εδωσε ελευθερια.. Leaf
Ο ανθρωπος μου την στερει..
Απάντηση
καλημέρα από την μαρίνα με παραδόξως ηλιοφάνεια. τα προγνωστικά έλεγαν βροχές.

βρισκόμαστε στο τελικό σκέλος του ταξιδιού και την τετάρτη πετάμε για πίσω. τα λεφτά τελειώνουν και ο καιρός δεν μας βοηθάει τις τελευταίες μέρες να είμαστε πολύ κινητικοί και σήμερα είναι ευκαιρία για φόντελπαρκ και βόλτες.
η διαδικασία με τα βίντεο προχωράει μεν, αλλά αργά, κάναμε μια λογική κοιλιά αλλά συνεχίζουμε και ειμαστε θετικοί οτι θα ολοκληρώσουμε με εναν ικανοποιητικό όγκο υλικού.

την τετάρτη ξεκινάει και ένα cannabis cup εδώ αλλά έχουμε την ατυχία να φέυγουμε εκείνη την μέρα, 20/4.
χτυπιόμαστε με τον τρομπέτα!
μέσα σε όλη την συγκυρία όμως, τα παιδιά από την medical mediteranian genetics, που έχουν και την λέσχη στην ισπανία θα βρίσκονται εδώ γι αυτό το cup και ήρθα σε επαφή μαζί τους και θα βρεθούμε τις μέρες πρίν για να γνωριστούμε.

συμβαίνουν πολλά ενδιαφέροντα εδώ από πλευράς κοινότητας και θα θέλαμε να σας δίνουμε καλύτερη ανταπόκριση, αλλά αφομοιωθήκαμε στους ρυθμούς του 'νταμ και αυτές οι τελευταίες ώρες θα είναι και οι χειρότερες απ' τι φαίνεται.
οι λεπτομέρειες στα βίντεο!

άντε βίβες με τρομπετα, με ένα casey jones φωτιά!
Απάντηση
αλλα 4 φρεσκα reports ανεβηκαν σημερα, enjoy!


Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση


Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
καλή επιστροφή , τα λέμε το απόγευμα από κοντά
Απάντηση
spoiler alert
ξεκίνησα να γράφω ποστάκι για τον γυρισμό, παρασύρθηκα και ξέφυγα λίγο. είναι σημαντικά για μένα και τα αφήνω ως έχουν, συγγνώμη προκαταβολικά για το μέγεθος.
Απάντηση
καλημέρα στο φόρουμ λίγο ετεροχρονισμένα, γιατί είχαμε εξαντλητικό ταξίδι.
είναι περίεργη η αίσθηση να γράφω από το γραφείο μου στον υπολογιστή μετά απο 3 βδομάδες που ζούσαμε μέσα σε ένα σκάφος :p
υποθέτω θα μας πάρει λίγες μέρες για να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας.

είναι ακόμη πολύ φρέσκια η φυγή μας και ο συνολικός απολογισμός θα αργήσει λίγο, δεν θα μπορούσαμε όμως να μην νιώθουμε πλήρεις και ευγνώμομες μετά από όλα αυτά. ήταν πολύ περιεκτική εμπειρία από όλες τις πλευρές. κάνναβη, γούστα, γνωριμίες, video project, προσωπικοί στόχοι και τριβές, όνειρα και επιθυμίες.
μπορεί αυτό το ταξίδι να ήρθε στο τέλος του, όπως άλλωστε είχε κανονιστεί εξαρχής, αλλά έγινε η αφορμή για να ανοίξουν νέοι κύκλοι στις ζωές μας.

το κομμάτι των βίντεο αποδείχθηκε μια τεράστια πρόκληση για εμάς, βρίσκοντας μπροστά μας συνέχεια τρικλοποδιές και όντας ανοργάνωτοι για να τις αντιμετωπίσουμε. αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις με μεγάλη πίεση χρόνου καθώς όλα γίνοντουσαν από το κινητό και δεν μας έφτανε το 24ωρο για τα export, convert, upload και ό,τι άλλη μαλακία μπορείτε να φανταστείτε. γραφικά πελαγωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού να φανούμε συνεπείς σε αυτά που τάζουμε. πολλές φορές μαλώναμε ή απογοητευόμασταν με την τροπή των πραγμάτων, φτάναμε να τραβάμε λήψεις και το κιν να κρασάρει και να χάνουμε βίντεο με ποικιλίες. πολλές φορές μου ήρθε να τα παρατήσω, δεν το βάλαμε κάτω όμως, καταφέραμε και καταγράψαμε περίπου 25 ποικιλίες απο τις 60 που δοκιμάσαμε. δεν είναι και λίγες.
αρκετά βίντεο ετοιμάζονται και πολύ σύντομα θα τα δείτε, δυστυχώς ήταν ανέφικτο να ολοκληρώσουμε 100% στο ταξίδι όπως επιθυμούσαμε και μας έμεινε λίγη δουλειά και για το σπίτι.
οι λήψεις όλες ολοκληρώθηκαν ολλανδία αλλα η επεξεργασία και το ανέβασμα θα γίνουν απο εδώ.

μιλώντας νωρίτερα για νέους κύκλους στις ζωές μας θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον blues και την silver haze για όλες τις παροχές και την υποστήριξη, όπως επίσης και τον τρομπετα για την παρέα και το συντρόφευμα. γίναμε κανονικά συνοδοιπόροι, ήρθαμε πολύ κοντά.
δεν τα λέω όλα αυτά για να εστιάσω στα ευχαριστήρια όμως, μα στους νέους κύκλους. τα γραφω, καλύτερα, γιατί η κάνναβη έγινε η αφορμή για όλους να αναθεωρίσουμε για τις ζωές μας, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να καλλιεργήσουμε την κανναβη και να κάνουμε πράγματα γύρω από αυτή. γνωριστήκαμε μέσα απο τα φόρουμ καλλιεργώντας και από τοτε ολα προχώρησαν γρήγορα. η κοινότητα διευρύνθηκε, ο κόσμος σταματάει να φοβάται και καλλιεργεί, κάποιοι δουλεύουν στον τομέα της κάνναβης νόμιμα πια.

είναι πολύ φρέσκες οι εικονες στο μυαλο μου να με κράζει η μάνα μου για τα φυτά που είχα παντού στο σπίτι, μέσα και έξω! τα είδε όλα η γυναίκα τότε, σήμερα ευτυχώς δεν ζούμε πια μαζί, αλλά και να ζούσαμε τα σημεία αιχμής έχουν αμβλυνθεί. συνέχισα να κάνω αυτό που θεωρούσα σωστό και μου άρεζε, βιώνοντας μεγάλες ρίξεις στην οικογένεια. αν και σκράπας στο σχολείο, καλοτεχνίτης είμαι, άρχισα να θέλω να συντάσω μεγαλύτερα κείμενα για τα φόρουμ και να βάζω φωτογραφίες, παράλληλα με το έντονο κίνητρο για καλλιέργεια και γνώση. το πολύ διάβασμα και η έυστοχες αναζητήσεις στο διαδύκτιο ακόμα δεν λείπουν από το μενού. πίστεψα πολύ σε αυτό τότε, σήμερα πιστεύω ακόμα περισσότερο.
έπρεπε να βελτιώσω την ορθογραφία μου και να συντονίσω τον λόγο μου, είχα έντονη επιθυμία και ήταν κάτι που δεν είχε γίνει στα σχολικά χρόνια και μου είχε μείνει απωθημένο.
απόσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα, παρόλους τους άπειρους μπάφους, με δυσκολεψαν πολύ στην αρχή να γράφω με ειρμό και αργούσα πολύ. και τώρα αργώ αλλά λιγότερο.
η συμετοχή μου αυξανόταν βαθμιαία, το πρώτο συμπαγές άρθρο με το λάδι βουτανίου ανέβηκε στο blog. την ίδια ώρα ο αγώνας με τους ανθρώπους της οικογένειας μου να δεχτούν αυτό που είμαι και τις επιλογές μου συνεχιζόταν. λίγο καιρό μετά μου έγινε η πρόταση να γίνω μέλος στην λέσχη κάνναβης στη θεσσαλονίκη, καθ' ότι σαλονικιος κιόλας, έτσι έγινε.

θα αναρωτιέστε γιατί τα γράφω όλα αυτά σε αυτό το νήμα, αυτή την χρονική στιγμή.
πρωτίστως και εμφανώς είμαι συγκινημένος και αυτό για δύο λόγους.
αυτό το ταξίδι ήταν για μένα η αντίστοιχη πυροδότηση ανθοφορίας που κάνουμε στα φυτα μας με το 12/12 και ήθελα να το ξέρετε. κυρίως ο νεότερος κόσμος απο μένα που θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με κάτι ανορθόδοξο όπως η καλλιέργεια κάνναβης.
ανέπτυσσα μέχρι τώρα το κριτήριο μου και απο εδώ και πέρα θα μπορέσω να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω,
ο πρώτος λόγος είναι γιατί η οικογένεια μου, εντέλει, όπως ήταν αναμενόμενο, γιατί είναι και ψυχοθεραπευμένοι άνθρωποι, αποφάσισαν να με στηρίξουν πλήρως με νομική προστασία για να μπαχαλιάζω ήρεμος και να μπορέσω να σας δείξω κι εγώ το προσωπό μου και να μπορέσουμε να πούμε διάφορα γαμάτα για τις καλλιέργειες. αυτό για όσο θα είμαι στη γαμοχώρα αυτή, γιατί κατατάλλα στα πλαίσια της πλήρους οικογενιακής υποστήριξης και επειδή εγώ παλευώ με το βιοποριστικό, θα με υποστηρίξουν να φύγω στο εξωτερικό και να εξειδικευτώ γύρω από την καλλιέργεια κανναβης, είτε σε μορφή φοίτησης σε κάποιο απο τα πανεπιστήμια κανναβης, είτε σε μορφή σεμιναρίων. ακόμα το ψάχνω και θα έχω λίγο χρόνο μέχρι τότε.
ο δεύτερος λόγος είναι γιατί μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με τις σχολές, ακόμα δεν πρόλαβα να επιστρέψω, σε 1μιση μήνα θα ξαναβρίσκομαι στο άμστερνταμ για να περάσω το καλοκαίρι μου εκεί δουλεύοντας. παράλληλα πήρα σπόρια και χρωστάω άρθρα και έχω βρει κανα δύο θέματα για αρχή, οπότε σύντομα θα χρειαστει να ξανα-ανεχτέιτε τα μακρυνάρια μου.
τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί είμαι τόσο χαρούμενος. γιατί ένας προσωπικός μου αγώνας επιβεβαιώνεται και δεν έχει να κάνει με ό,τι κι ό,τι.
μη σταματάτε να πιστέυετε στον εαυτό σας, όλα είναι δυνατά!

αυτά για τώρα, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο χαλαρώματος μακριά απο εφαρμογές και βίντεο, οπότε όχι και στα πολύ μακριά θα ολοκληρώσουμε το προτζεκτάκι και ο μπαφος βοηθός.
βίβες δεν λέω, χορτάσαμε τόσο μα τόσο στο 'νταμ που δεν κατεβαίνει άλλο!
Απάντηση
είναι υπέροχο όταν ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα...
καλή τύχη και καλό ξεκίνημα στη νέα σου περιπέτεια!είσαι ωραίος(και τα κείμενα σου επίσης).
Απάντηση
μπράβο luke!!!είσαι ωραίο παράδειγμα για όλους μας!!
Απάντηση
μπράβο ρε luke! να ακολουθήσεις το όνειρο σου κ ας είναι η φωτιά που θα σε κάψει που λενε  Wink .
εγώ παρόλο π δεν εχω τόσο στενή σχέση με την κάνναβη αλλά την γουστάρω φουλ ως χομπυ εχω να αντιμετωπίσω μαλακίες απο κοπέλα,φιλους κτλπ. απο οικογενεια οχι ακομα αλλα ισως ερθει κ εκεινη η ωρα.
καλη επιτυχια σε οτι κ αν κανεις
Απάντηση
a ρε luke,ηθελα να σε γνωρισω και απο κοντα αλλα δεν μπορεσες να ερθεις τελικα...
ρωταγα τον τρομπετα, "που ειναι ο λουκ,θα'ρθει?". καταλαβαινω ομως τη φαση αυπνοι,ταξιδι κτλ..οποτε ελπιζω να σε γνωρισω την επομενη φορα.
συγχαρητηρια για ολο τον αγωνα σου,πανω κατω μοιαζουμε σε καποια πραγματα μπορω να πω και το κειμενο σου με εκανε να σκεφτω πολυ.
θυμηθηκα μια συζητηση μας οταν ημουνα πρωτακι στην καλλιεργεια της κανναβης (φετος παω δευτερα δημοτικου :p )

03-29-2015, 13:38
manifesto
ευχαριστω για τις απαντησεις και σορρυ για το πρηξιμο.ισως αγχωνομαι και γω λιγο παραπανω,απλα δε θελω να μου παει τσαμπα ο κοπος γιατι πιστεψε με δε θα το κανω και με την ανεση μου αυτο...με την εννοια οτι θα πρεπει να κρυβομαι συνεχεια και ειναι αρκετα πιεστικο αυτο.

03-29-2015, 13:54
luke shapiro
αδερφέ καλωσήρθες στο club. όλοι πάνω-κάτω σε πιεστικές καταστάσεις βρισκόμαστε για να μεγαλώσουμε αυτό το φυτό, με πολύ αγάπη και θυσίες, οικονομικές, νομικές, κοινωνικές και οικογενιακές συγκρούσεις....
Απάντηση
καλώς ήρθατε ντερβίσια !
πολύ αληθινό κείμενο λουκ . μπορεί να αργείς αλλά γράφεις πολύ καλά .
ευχαριστούμε που μοιραστήκατε  τις εμπειρίες σας  . μαστουρώσαμε μαζί σας στα βιντεάκια ,μάθαμε και γελάσαμε .
όλοι μας θα θέλαμε να είμαστε εκεί .

 καλή τύχη στα σχέδιά σου ,καλά το σκέφτεσαι .η κάνναβη έχει λαμπρό μέλλον και θα υπάρξει ζήτηση για άτομα που έχουν σπουδάσει το άθλημα και το αγαπάνε . ακόμα και στην ελλάδα τα πράγματα θα αλλάξουν .

σκεφτόμουνα πρόσφατα πως εμείς που ασχολούμαστε πολλά χρόνια με την αυτοκαλλιέργεια και είμαστε ενεργοί στα φόρουμ  ,έχουμε ένα πολύ δυνατό υπερασπιστικό  επιχείρημα , σε περίπτωση που κάτσει η στραβή .
μπορούμε να αποδείξουμε με στοιχεία ότι είναι κάτι που το κάνουμε χρόνια ,είναι στάση ζωής και επιλογή .
ακόμα και σχετικά μεγάλες ποσότητες βοτάνου είναι συνηθισμένο φαινόμενο για εμάς . δεν πουλάμε ,δεν αγοράζουμε .
από τα γραπτά μας στα φόρουμ φαίνεται επίσης πως  έχουμε συγκροτημένες προσωπικότητες και ότι δεν είμαστε  τίποτα καμένοι ναρκομανείς ,όπως πολλοί μας φαντάζονται .

όταν με το καλό γίνει και εδώ νόμιμη ,εμείς θα έχουμε την εμπειρία της καλλιέργειας και όχι οι γεωπόνοι . τότε θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νόμιμες επιχειρήσεις και εργασία πάνω στην κάνναβη και τα παράγωγα .
η ζήτηση για κάνναβη στην ελλάδα είναι παραπάνω από 50 κιλά την ημέρα . η προσφορά αυτή την εποχή είναι πολύ μικρότερη και οι τιμές σε τρελά νούμερα .
πρόσφατα ,μια μεγάλη εταιρία παραγωγής κάνναβης ανακοίνωσε πως όλες της οι ποικιλίες θα πωλούνται προς 5 δολάρια το γραμμάριο . εκεί πρέπει να πάνε οι τιμές και εδώ και ακόμα παρακάτω .
σε καθεστώς νομιμότητας , η ζήτηση θα καλυφθεί από μεγάλους αλλά και από μικρούς και μερακλήδες παραγωγούς . οι αποδώσεις θα είναι ακόμα και τότε εξαιρετικά υψηλές . ακόμα και ένα χιλιάρικο να φτάσει να πωλείται το κιλό ,πάλι υπάρχει μεγάλο κέρδος . είκοσι φυτά να βάλει ο παραγωγός ,βγάζει τουλάχιστον 10 κιλά  δηλαδή 10 χιλιάρικα . δέκα χιλιάρικα το χρόνο είναι πολλά λεφτά . τότε λοιπόν θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς που ξέρουμε ,να κάνουμε το χόμπι μας  βιοποριστική εργασία . το εύχομαι σε όλους !  

 
Απάντηση
η ομορφιά της καρδιάς σας αποτυπώνεται στα γραπτά σας! νά 'στε πάντα καλά!
Απάντηση
πολύ ωραίο κείμενο
Απάντηση
τα ειπες ολα Wink

ευελπιστω το project με το ταξιδι στο αμστερνταμ να ολοκληρωθει εως τελος του μηνα αλλα οπως και να χει

luke shapiro Έγραψε:"μη σταματάτε να πιστέυετε στον εαυτό σας, όλα είναι δυνατά!"
αυτο! 

και βασικα το ταξιδι ηταν ενα παρα πολυ καλο κινητρο να πεσουνε νεες ιδεες στο τραπεζι για να ανεβει η φαση ακομα ψηλοτερα με νεες δρασεις και κινησεις που ηδη αρχισαν να οργανωνονται σιγα σιγα, θα υπαρξουν και τα αναλογα threads φυσικα Smile
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή καριέρας, ειδικά όταν είναι επιλογή σου.
luke εύχομαι ότι καλύτερο.
Απάντηση
καλημερα και απο μενα.. μπραβο ρε luke.

follow your dream αδερφακι. εμεις ετυχε να γνωριστουμε στο μικροπολις και τα χουμε ψιλοπει και ψιλοπιει.. πιστευω να βρεθει η ευκαιρια να το ξανακανουμε. αδερφε μια συμβουλη απο ενα αγνωστο..αμα θες κρατα τη , αμα θες πετα τη.... εχε το νου σου μη μπερδεψεις το επαγγελμα με το χομπι... τωρα το γουσταρεις γτ το κανεις σα χομπι, σα θεραπεια ,σαν οτι τσπα θες... τοτε θα μπεις σε αλλα καναλια. το διαβασμα θα γινει καταναγκαστικο και οχι διασκεδαση...προσοχη σε αυτο.. μην τα αφησεις ολα πισω σου για ενα ονειρο και σε καψει η φωτια του (που λεεει και το τραγουδι) γτ δε ξερω αν αξιζει.
υπαρχουν ονειρα και ονειρα... τα δικα μου δε βγηκαν και πιστευω οτι χαθηκαν στο δρομο του κυνηγιου τους...

καλη τυχη ολοψυχα .. και μολις γινεις τουμπανο breeder θελουμε τσαμπα σπορια ¨)
Απάντηση
...και ανανεωνουμε με αλλα 2 επεισοδια, enjoy :d


ψηλο hot το συγκεκριμενο επεισοδιο


Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
ο τρομπέτας ανέβασε τα βίντεο, πριν λίγο είμασταν όλοι μαζί πάλι και με τον δημήτρη, δυστυχώς δεν μου βγαίνει να πω ευχαριστώ, ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη φάση είναι προϊον συνεργασίας, γιατί η αλήθεια είναι πως όσο και αν πιστέυει κάποιος στον εαυτό του, αν δεν πιστέψει και κάποιος άλλος σε αυτόν δεν υπάρχει ανάδραση και επέρχεται στασιμότητα.

η σωστή λέξη είναι ευχαριστούμε λοιπόν, για την τόση θετική ενέργεια, για την συμμέτοχή και την εμπιστοσύνη.
γράψατε αρκετοί, manifesto θα τα πούμε δεν χανόμαστε, ξύστρα το ζουμί είναι στα large scale operations και είναι το μέλλον η διαχείριση αυτών, τα υπόλοιπα παιδιά έχετε όλοι αξιαγάπητη αύρα, ευχαριστούμε και παλι!
είναι ακόμα κάπως νωρίς για τις λεπτομέρειες, χανιώτη, τώρα πια δεν υπάρχει φόβος όμως, μόνο μια επιβεβαιωμένη καψούρα η οποία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
μόλις υπάρξουν νέες εξελίξεις να είστε σίγουροι ότι θα πέσει σήμα!
Απάντηση
το ότι έχουμε καραζιλέψει δεν χρειάζεται να το πούμε!

το ωραιότερο είναι ότι το ζήσαμε όλο αυτό μαζί σας και περιμένουμε τη συνέχεια!
πολύ ωραία και αντικειμενική πληροφόρηση!

luke εύχομαι ότι καλύτερο!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)