Ταξίδι στο Άμστερνταμ
καλημέρα στο φόρουμ λίγο ετεροχρονισμένα, γιατί είχαμε εξαντλητικό ταξίδι.
είναι περίεργη η αίσθηση να γράφω από το γραφείο μου στον υπολογιστή μετά απο 3 βδομάδες που ζούσαμε μέσα σε ένα σκάφος :p
υποθέτω θα μας πάρει λίγες μέρες για να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας.

είναι ακόμη πολύ φρέσκια η φυγή μας και ο συνολικός απολογισμός θα αργήσει λίγο, δεν θα μπορούσαμε όμως να μην νιώθουμε πλήρεις και ευγνώμομες μετά από όλα αυτά. ήταν πολύ περιεκτική εμπειρία από όλες τις πλευρές. κάνναβη, γούστα, γνωριμίες, video project, προσωπικοί στόχοι και τριβές, όνειρα και επιθυμίες.
μπορεί αυτό το ταξίδι να ήρθε στο τέλος του, όπως άλλωστε είχε κανονιστεί εξαρχής, αλλά έγινε η αφορμή για να ανοίξουν νέοι κύκλοι στις ζωές μας.

το κομμάτι των βίντεο αποδείχθηκε μια τεράστια πρόκληση για εμάς, βρίσκοντας μπροστά μας συνέχεια τρικλοποδιές και όντας ανοργάνωτοι για να τις αντιμετωπίσουμε. αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις με μεγάλη πίεση χρόνου καθώς όλα γίνοντουσαν από το κινητό και δεν μας έφτανε το 24ωρο για τα export, convert, upload και ό,τι άλλη μαλακία μπορείτε να φανταστείτε. γραφικά πελαγωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού να φανούμε συνεπείς σε αυτά που τάζουμε. πολλές φορές μαλώναμε ή απογοητευόμασταν με την τροπή των πραγμάτων, φτάναμε να τραβάμε λήψεις και το κιν να κρασάρει και να χάνουμε βίντεο με ποικιλίες. πολλές φορές μου ήρθε να τα παρατήσω, δεν το βάλαμε κάτω όμως, καταφέραμε και καταγράψαμε περίπου 25 ποικιλίες απο τις 60 που δοκιμάσαμε. δεν είναι και λίγες.
αρκετά βίντεο ετοιμάζονται και πολύ σύντομα θα τα δείτε, δυστυχώς ήταν ανέφικτο να ολοκληρώσουμε 100% στο ταξίδι όπως επιθυμούσαμε και μας έμεινε λίγη δουλειά και για το σπίτι.
οι λήψεις όλες ολοκληρώθηκαν ολλανδία αλλα η επεξεργασία και το ανέβασμα θα γίνουν απο εδώ.

μιλώντας νωρίτερα για νέους κύκλους στις ζωές μας θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον blues και την silver haze για όλες τις παροχές και την υποστήριξη, όπως επίσης και τον τρομπετα για την παρέα και το συντρόφευμα. γίναμε κανονικά συνοδοιπόροι, ήρθαμε πολύ κοντά.
δεν τα λέω όλα αυτά για να εστιάσω στα ευχαριστήρια όμως, μα στους νέους κύκλους. τα γραφω, καλύτερα, γιατί η κάνναβη έγινε η αφορμή για όλους να αναθεωρίσουμε για τις ζωές μας, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να καλλιεργήσουμε την κανναβη και να κάνουμε πράγματα γύρω από αυτή. γνωριστήκαμε μέσα απο τα φόρουμ καλλιεργώντας και από τοτε ολα προχώρησαν γρήγορα. η κοινότητα διευρύνθηκε, ο κόσμος σταματάει να φοβάται και καλλιεργεί, κάποιοι δουλεύουν στον τομέα της κάνναβης νόμιμα πια.

είναι πολύ φρέσκες οι εικονες στο μυαλο μου να με κράζει η μάνα μου για τα φυτά που είχα παντού στο σπίτι, μέσα και έξω! τα είδε όλα η γυναίκα τότε, σήμερα ευτυχώς δεν ζούμε πια μαζί, αλλά και να ζούσαμε τα σημεία αιχμής έχουν αμβλυνθεί. συνέχισα να κάνω αυτό που θεωρούσα σωστό και μου άρεζε, βιώνοντας μεγάλες ρίξεις στην οικογένεια. αν και σκράπας στο σχολείο, καλοτεχνίτης είμαι, άρχισα να θέλω να συντάσω μεγαλύτερα κείμενα για τα φόρουμ και να βάζω φωτογραφίες, παράλληλα με το έντονο κίνητρο για καλλιέργεια και γνώση. το πολύ διάβασμα και η έυστοχες αναζητήσεις στο διαδύκτιο ακόμα δεν λείπουν από το μενού. πίστεψα πολύ σε αυτό τότε, σήμερα πιστεύω ακόμα περισσότερο.
έπρεπε να βελτιώσω την ορθογραφία μου και να συντονίσω τον λόγο μου, είχα έντονη επιθυμία και ήταν κάτι που δεν είχε γίνει στα σχολικά χρόνια και μου είχε μείνει απωθημένο.
απόσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα, παρόλους τους άπειρους μπάφους, με δυσκολεψαν πολύ στην αρχή να γράφω με ειρμό και αργούσα πολύ. και τώρα αργώ αλλά λιγότερο.
η συμετοχή μου αυξανόταν βαθμιαία, το πρώτο συμπαγές άρθρο με το λάδι βουτανίου ανέβηκε στο blog. την ίδια ώρα ο αγώνας με τους ανθρώπους της οικογένειας μου να δεχτούν αυτό που είμαι και τις επιλογές μου συνεχιζόταν. λίγο καιρό μετά μου έγινε η πρόταση να γίνω μέλος στην λέσχη κάνναβης στη θεσσαλονίκη, καθ' ότι σαλονικιος κιόλας, έτσι έγινε.

θα αναρωτιέστε γιατί τα γράφω όλα αυτά σε αυτό το νήμα, αυτή την χρονική στιγμή.
πρωτίστως και εμφανώς είμαι συγκινημένος και αυτό για δύο λόγους.
αυτό το ταξίδι ήταν για μένα η αντίστοιχη πυροδότηση ανθοφορίας που κάνουμε στα φυτα μας με το 12/12 και ήθελα να το ξέρετε. κυρίως ο νεότερος κόσμος απο μένα που θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με κάτι ανορθόδοξο όπως η καλλιέργεια κάνναβης.
ανέπτυσσα μέχρι τώρα το κριτήριο μου και απο εδώ και πέρα θα μπορέσω να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω,
ο πρώτος λόγος είναι γιατί η οικογένεια μου, εντέλει, όπως ήταν αναμενόμενο, γιατί είναι και ψυχοθεραπευμένοι άνθρωποι, αποφάσισαν να με στηρίξουν πλήρως με νομική προστασία για να μπαχαλιάζω ήρεμος και να μπορέσω να σας δείξω κι εγώ το προσωπό μου και να μπορέσουμε να πούμε διάφορα γαμάτα για τις καλλιέργειες. αυτό για όσο θα είμαι στη γαμοχώρα αυτή, γιατί κατατάλλα στα πλαίσια της πλήρους οικογενιακής υποστήριξης και επειδή εγώ παλευώ με το βιοποριστικό, θα με υποστηρίξουν να φύγω στο εξωτερικό και να εξειδικευτώ γύρω από την καλλιέργεια κανναβης, είτε σε μορφή φοίτησης σε κάποιο απο τα πανεπιστήμια κανναβης, είτε σε μορφή σεμιναρίων. ακόμα το ψάχνω και θα έχω λίγο χρόνο μέχρι τότε.
ο δεύτερος λόγος είναι γιατί μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με τις σχολές, ακόμα δεν πρόλαβα να επιστρέψω, σε 1μιση μήνα θα ξαναβρίσκομαι στο άμστερνταμ για να περάσω το καλοκαίρι μου εκεί δουλεύοντας. παράλληλα πήρα σπόρια και χρωστάω άρθρα και έχω βρει κανα δύο θέματα για αρχή, οπότε σύντομα θα χρειαστει να ξανα-ανεχτέιτε τα μακρυνάρια μου.
τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί είμαι τόσο χαρούμενος. γιατί ένας προσωπικός μου αγώνας επιβεβαιώνεται και δεν έχει να κάνει με ό,τι κι ό,τι.
μη σταματάτε να πιστέυετε στον εαυτό σας, όλα είναι δυνατά!

αυτά για τώρα, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο χαλαρώματος μακριά απο εφαρμογές και βίντεο, οπότε όχι και στα πολύ μακριά θα ολοκληρώσουμε το προτζεκτάκι και ο μπαφος βοηθός.
βίβες δεν λέω, χορτάσαμε τόσο μα τόσο στο 'νταμ που δεν κατεβαίνει άλλο!
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 11-04-2016, 01:01
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από Luke Shapiro - 21-04-2016, 09:45
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 21-04-2016, 10:13
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 30-06-2016, 12:47

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)