Ταξίδι στο Άμστερνταμ
καλώς ήρθατε ντερβίσια !
πολύ αληθινό κείμενο λουκ . μπορεί να αργείς αλλά γράφεις πολύ καλά .
ευχαριστούμε που μοιραστήκατε  τις εμπειρίες σας  . μαστουρώσαμε μαζί σας στα βιντεάκια ,μάθαμε και γελάσαμε .
όλοι μας θα θέλαμε να είμαστε εκεί .

 καλή τύχη στα σχέδιά σου ,καλά το σκέφτεσαι .η κάνναβη έχει λαμπρό μέλλον και θα υπάρξει ζήτηση για άτομα που έχουν σπουδάσει το άθλημα και το αγαπάνε . ακόμα και στην ελλάδα τα πράγματα θα αλλάξουν .

σκεφτόμουνα πρόσφατα πως εμείς που ασχολούμαστε πολλά χρόνια με την αυτοκαλλιέργεια και είμαστε ενεργοί στα φόρουμ  ,έχουμε ένα πολύ δυνατό υπερασπιστικό  επιχείρημα , σε περίπτωση που κάτσει η στραβή .
μπορούμε να αποδείξουμε με στοιχεία ότι είναι κάτι που το κάνουμε χρόνια ,είναι στάση ζωής και επιλογή .
ακόμα και σχετικά μεγάλες ποσότητες βοτάνου είναι συνηθισμένο φαινόμενο για εμάς . δεν πουλάμε ,δεν αγοράζουμε .
από τα γραπτά μας στα φόρουμ φαίνεται επίσης πως  έχουμε συγκροτημένες προσωπικότητες και ότι δεν είμαστε  τίποτα καμένοι ναρκομανείς ,όπως πολλοί μας φαντάζονται .

όταν με το καλό γίνει και εδώ νόμιμη ,εμείς θα έχουμε την εμπειρία της καλλιέργειας και όχι οι γεωπόνοι . τότε θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νόμιμες επιχειρήσεις και εργασία πάνω στην κάνναβη και τα παράγωγα .
η ζήτηση για κάνναβη στην ελλάδα είναι παραπάνω από 50 κιλά την ημέρα . η προσφορά αυτή την εποχή είναι πολύ μικρότερη και οι τιμές σε τρελά νούμερα .
πρόσφατα ,μια μεγάλη εταιρία παραγωγής κάνναβης ανακοίνωσε πως όλες της οι ποικιλίες θα πωλούνται προς 5 δολάρια το γραμμάριο . εκεί πρέπει να πάνε οι τιμές και εδώ και ακόμα παρακάτω .
σε καθεστώς νομιμότητας , η ζήτηση θα καλυφθεί από μεγάλους αλλά και από μικρούς και μερακλήδες παραγωγούς . οι αποδώσεις θα είναι ακόμα και τότε εξαιρετικά υψηλές . ακόμα και ένα χιλιάρικο να φτάσει να πωλείται το κιλό ,πάλι υπάρχει μεγάλο κέρδος . είκοσι φυτά να βάλει ο παραγωγός ,βγάζει τουλάχιστον 10 κιλά  δηλαδή 10 χιλιάρικα . δέκα χιλιάρικα το χρόνο είναι πολλά λεφτά . τότε λοιπόν θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς που ξέρουμε ,να κάνουμε το χόμπι μας  βιοποριστική εργασία . το εύχομαι σε όλους !  

 
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 11-04-2016, 01:01
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 21-04-2016, 10:13
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από Ξύστρας - 21-04-2016, 20:52
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 30-06-2016, 12:47

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)