Ταξίδι στο Άμστερνταμ
καλησπέρα και από 'μένα,
στο άμστερνταμ εκτος από κάποια σημεία που όντως έχουν σαβούρες και δεν πας, όλοι οι άλλοι κάνουν πολύ καλή δουλειά και προσπαθούν να είναι επαγγελματίες. κρατάνε καθαρές γραμμές στην καλλιέργεια με πρωτόκολλο και έχουν ωραία εμφάνιση και σωστή προώθηση.

αν όλη αυτή η προσοχή συνδυαστεί με οργανικές πρακτικές καλλιέργειας πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι άψογο.
τα περισσότερα χόρτα στο άμστερνταμ είναι μεγαλωμένα με συνθετικά λιπάσματα και να σας πω την αλήθεια παρόλο που οι επιλογές εδώ είναι περιορισμένες το άρωμα που δίνει η κοπριά στα δικά μου χόρτα δεν το αλλάζω με τίποτα.

το ''ταξίδι στο άμστερνταμ'' είναι ένα τρυφερό προτζεκτ που θεωρούμε πως έθεσε τις βάσεις για να πάμε παρακάτω αλλά σύντομα θα φτάσει στο τέλος του. έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε συλλέγοντας δείγματα και κάνοντας νέες καταγραφές σε ένα καινουριο κανάλι στο youtube με πιο σύνθετο χαρακτήρα, ενδεχομένως και σε σχέση με την καλλιέργεια. αυτό που κρατάτε παρόλο που είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες ειναι πως ψάχνουμε δείγματα για τα νέα πρότζεκτ μας και δεν θα σας κρύψουμε πως στηριζόμαστε στην συμβολή του φόρουμ. θα χαρούμε πολύ να υπάρξει ανταπόκριση και όταν με το καλο κλείσει αυτό που κάνουμε τώρα θα βγάλουμε ανακοίνωση.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 11-04-2016, 01:01
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 21-04-2016, 10:13
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από Luke Shapiro - 27-06-2016, 03:20
RE: Ταξίδι στο Άμστερνταμ - από pd420 - 30-06-2016, 12:47

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)