Omnivap vs Vaporgenie
#1
γειά σε όλους τους μαγκες/ισσες.
έχω πάρει το τιτάνιο μοντέλο xl της dynavap το δοκίμασα προχτές και κυριολεκτικά προσκύνησα στις δυνατότητες της ατμο-ποίησης (πρώτη μου φορά γαρ). ήμουν τυφλός που βρήκε το φως του. τα αρώματα, η γεύση, η διάρκεια, η καθαρότητα του αναπνευστικού και πόσα άλλα πλεονεκτήματα που τα ξέρετε ήδη να μην τα λέω. 
επειδή λοιπόν θέλω να κόψω το κάπνισμα για πάντα, είμαι πολύ αποφασισμένος και έτσι παράγγειλα και το vaporgenie classic διότι αντεληφθην αμέσως πως όποιος ασχολείται με ατμο-ποίηση θέλει περισσότερες από μία συσκευές. 
οπότε θα ήμουν ευγνώμων να μου πει καποιος/ιοι που έχουν δοκιμάσει και τις 2 συσκευές την άποψη του, το feedback του με συν-πλην των δύο μηχανημάτων. έχω μια μικρή ανησυχία σχετικά με την εισπνοή γκαζιού στο vaporgenie αν και δεν έχω πετύχει κάτι σχετικό σε διάφορα site. 
οπότε λοιπόν αγαπητοί πότες χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος περιμένω εναγωνίως και διακαώς τις απόψεις σας. 
ευχαριστώ εκ των προτέρων 
ο αγαπημένος σας υπερυπολογιστής skynet
Απάντηση
#2
νομίζω ότι με το omnivap έχεις κλείσει σε ότι αφορά το κεφάλαιο ατμοποιητης με αναπτήρα και δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο. μόνο για ατμοποιητη με μπαταρία τώρα.
Απάντηση
#3
το vaporgenie είναι (για εμένα) καλύτερο για το σπίτι, το dynavap καλύτερο για έξω. αν και τώρα τελευταία τα έχω αλλάξει με το iq της davinci αλλά είναι κομματάκι ακριβό αυτό.
Απάντηση
#4
μόλις έλαβα και το έτερο vaporiser φλόγας (και νομίζω ότι με ένα lil bud όσον αφορά την κατηγορία μπαταρίας θα κλείσω για καμιά πενταετία). έχετε να μου προτείνετε κάποιο αέριο αναπτήρα που να είναι ει δυνατόν καταλληλοτερο για vaporgenie? και αν ναι, που μπορώ να το βρω;
Απάντηση
#5
η επιλογή του lil bud είναι εξαιρετική! ότι πληροφορία θέλεις πες μου, μιας και το έχω ξετιναξει το μηχάνημα Smile
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)