Φτιάξετε μόνοι σας λαδι κανναβης
#1
τι είναι το λάδι κάνναβης;
το λάδι κάνναβης, είναι ένα υγρό που περιέχει κανναβινοειδή και εξάγεται από το φυτό cannabis sativa, το οποίο είναι ένα ισχυρό φαρμακευτικό φυτό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα διαταραχών υγείας. επανήλθε στην προσοχή του κοινού από τον rick simpson, ένα καναδό ασθενή με καρκίνο, ο οποίος θεράπευσε επιτυχώς το καρκίνο του δέρματος του, χρησιμοποιώντας σπιτικό έλαιο κάνναβης. ο rick συνειδητοποίησε τα οφέλη του λαδιού για πρώτη φορά το 1997, μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ αργότερα στη ζωή του το χρησιμοποίησε ξανά όταν ανέπτυξε καρκίνο του δέρματος. η ιστορία επιτυχίας του αποτέλεσε έμπνευση σε παγκόσμιο επίπεδο και μια αχτίδα ελπίδας για τους ασθενείς με καρκίνο. το λάδι κάνναβης είναι διαθέσιμο για αγορά σε κράτη όπου έχει νομιμοποιηθεί η ιατρική μαριχουάνα είναι επίσης εφικτό και πολύ εύκολο να φτιάξετε το δικό σας λάδι στο σπίτι για ιατρική χρήση. ακολουθήστε όλους τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς κατά την αγορά των ακόλουθων υλικών για να μπορέσετε να φτιάξετε το λάδι κάνναβης σας.

επιλέγοντας τη σωστή ποικιλία κάνναβης
το λάδι κάνναβης πρέπει να γίνεται μονάχα με την υψηλότερη ποιότητα φυτού κάνναβης. μπορείτε είτε να αγοράσετε τα αποξηραμένα φυτά από ένα ιατρείο ή να καλλιεργήσετε τη δική σας. ούτως ή άλλως, η ποικιλία που θα επιλέξετε θα πρέπει να πληρεί όλες τις ακόλουθες απαιτήσεις:

να είναι βιολογικής προέλευσης. οποιοδήποτε χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται στο στάδιο της καλλιέργειας θα καταλήξουν σε συμπυκνωμένο επίπεδο στο τελικό προϊόν σας.
να καλλιεργηθεί με φυσικό νερό πηγής ή πηγαδιού. το νερό της βρύσης ή νερό της ευδαπ συχνά περιέχει φθόριο, χλώριο και άλλες χημικές ουσίες που προστίθενται στο φυτό. (γι` αυτό και τα «προϊόντα της φύσης», σας προτείνουν ένα εξαιρετικό φίλτρο που μπορεί και κάνει το νερό της βρύσης τόσο καλό όσο μπορεί να είναι το αμέσως επόμενο μετά το νερό μιας καθαρής πηγής!! περισσότερα, στο τέλος του άρθρου εδώ)
indica dominant. δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ποικιλία sativa για να φτιάξετε rso. οι ποικιλίες indica dominant έχουν μια ισχυρή επίδραση προκαλώντας συμπτώματα υπνηλίας, μάλιστα τα σώματα μας είναι σε θέση να επισκευάσουν καλύτερα τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια του ύπνου.
υψηλή περιεκτικότητα σε thc. όσο υψηλότερη σε thc είναι η ποικιλία σας, τόσο πιο ισχυρό θα είναι και το τελικό προϊόν.

συγκεντρώστε τα υλικά σας

για να φτιάξετε το λάδι κάνναβης θα χρειαστείτε:
  • 99.5% ισοπροπυλική αλκοόλη. αγοράσετε 2 λίτρα ανά κάθε λίβρα κάνναβης που θα επεξεργαστείτε.
    ένα ευρύχωρο καταψύκτη.
    δύο ανοξείδωτες κατσαρόλες ή ένα πλαστικό κουβά φαγητού.
    ένα μακρύ ξύλινο ραβδί, 2 ′ χ 2 ′ μεγέθους είναι εντάξει. βεβαιωθείτε ότι δεν είναι χημικά επεξεργασμένο το ξύλο.
    73 micron bag.
    ηλεκτρικό σκεύος βρασίματος ρυζιού από ανοξείδωτο χάλυβα. μην χρησιμοποιείτε σκεύος με αντικολλητική επιφάνεια, καθώς θα εκλυθούν χημικές ουσίες στο λάδι σας.
    θερμόμετρο μαγειρέματος.
    γυάλινα βάζα με καπάκι

πώς θα φτιάξετε το λάδι κάνναβης:

τοποθετήστε την αλκοόλη στον καταψύκτη κατά τη διάρκεια της νύχτας. οι αδένες ρητίνης που περιέχουν τα κανναβινοειδή διαχωρίζονται εύκολα από το φυτό όταν πλένονται με κατεψυγμένο υγρό.
βάλτε τα εντελώς ξερά φυτά σε κουβά ή κατσαρόλα και καταψύξτε τα εν μία νυκτί.
γεμίστε τον κουβά ή τη κατσαρόλα με τη παγωμένη αλκοόλη έως ότου σκεπάστουν με το υγρό τα φυτά.
βάλτε το μείγμα στην κατάψυξη για 1 ώρα
ανακατεύετε πολύ ελαφρά το μείγμα με το ξύλινο ραβδί, προσέχοντας να μην συντρίψετε τα φυτά.
σουρώστε το μείγμα με μια 73 micron bag στη δεύτερη κατσαρόλα ή κουβά
επαναλάβετε τη διαδικασία έκπλυσης με αλκοόλη και ξεπλύματος των φυτών άλλη μια φορά
ρίξτε το υγρό στο ηλεκτρικό σκεύος βρασίματος και βράστε το μέχρι να εξατμιστεί η αλκοόλη. αυτό το βήμα πρέπει να γίνει σε εξωτερικούς χώρους για να αποφευχθεί η τυχόν εισπνοή αναθυμιάσεων αλκοόλης. συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να εξατμιστεί κάθε ίχνος αλκοόλης. το thc ενεργοποιείται με τη θερμότητα. για να μετατραπεί το thc οξύ (tetrahydrocannabolic) σε thc θα πρέπει να θερμανθεί στους 212f βαθμούς (100 c). για 75 λεπτά. να προσέξετε τη θερμοκρασία του λαδιού που προκύπτει, σε καμία στιγμή να μην υπερβαίνει τους 290f βαθμούς (140 ° c).
μεταφέρετε το λάδι σε ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι.
αποθηκεύστε σε ένα δροσερό, σκοτεινό μέρος. το λάδι παίρνει σκληρή σύσταση όταν πέφτει η θερμοκρασία. βάλτε ζεστό τρεχούμενο νερό πάνω από το δοχείο ή τοποθετήστε το στον ήλιο για να μετατραπεί πάλι σε υγρό, όταν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε.

www.proionta-tis-fisis.com/
Απάντηση
#2
μουσακα υπαρχει ενα θεμα με μαγειρικη αλλα ειναι σημαντικη συνταγη που αξιζει να ξεχωριζει οποτε καλα εκανες και το εκανες θεμα Wink
Απάντηση
#3
μάλιστα καλό !!!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)