Θέματα: 45
Φήμη:
388
Grower LVL: Στραβάδι
Με Royal Queen Seeds έκανες την τύχη σου!
Κατα 98% κακά γονίδια, δεν νομίζω να επηρεάσει το υπόλοιπο δέντρο.
Όσον αφορά τις κιτρινίλες, μάλλον για υπερλίπανση το κόβω.
Περίμενε να πάρεις και άλλες γνώμες!
Θέματα: 2
Φήμη:
154
Φίλε φαίνεται σε πιο προχωρημένο στάδιο το ww,μη σε ξεγελάει το ύψος,το άνθος κοίτα.Για το "καρκίνωμα" τι να πω ,δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο,γενετικό στάνταρ!Ανεπηρέαστο δείχνει πάντως.
in girum imus nocte et consumimur igni
Θέματα: 14
Φήμη:
47
Να σε καλά, ευχαριστώ. Θα τους δοκιμάσω στις επόμενες καλλιέργειες.
Θέματα: 9
Φήμη:
129
Καταπληκτικη εταιρεία είναι και η Dutch Passion .
Θέματα: 27
Φήμη:
42
Καλημερα και απο μενα. Για rqs δε ξερω ακομα να πω αλλα και με τη nirvana.... 2 πακετα με jock horror auto που πηρα βγηκαν φωτοπεριοδου ΟΛΑ. Βεβαια φαινεται οτι ειναι καλα γονιδια. Αν δεις τα φυτα τραβανε ελαχιστο στρεςς. Δε μπορω να καταλαβω τι παιζει.. εχω ενα το κλαδευω το ξανακλαδευω τιποτα αυτο... δεν εχει κολλησει ουτε 1 μερα!!!
Θέματα: 12
Φήμη:
57
(09-02-2016, 12:13 PM)xaniothsgr Έγραψε: Καλημερα και απο μενα. Για rqs δε ξερω ακομα να πω αλλα και με τη nirvana.... 2 πακετα με jock horror auto που πηρα βγηκαν φωτοπεριοδου ΟΛΑ. Βεβαια φαινεται οτι ειναι καλα γονιδια. Αν δεις τα φυτα τραβανε ελαχιστο στρεςς. Δε μπορω να καταλαβω τι παιζει.. εχω ενα το κλαδευω το ξανακλαδευω τιποτα αυτο... δεν εχει κολλησει ουτε 1 μερα!!!
τζωρα πανω σ αυτο που λες ισως να κανε λαθος το χερι κ αντι για auto εβαλε φωτο/δου,απο παν τα παιδια μιλανε για ακυρα γεννετικα κ φυσικα απο ποια αλλη..!
αφου ξες οτι υπαρχουν φυτα που αρεσκονται στο κλαδεμα κ περα απ την κανναβη αν το πιασουμε..
Άιντε της κανναβουριάς τα φύλλα
θα τα κάνω φορεσιά,
να τα βάλω κυρά μου να περάσω
να σου κάψω την καρδιά! /Σ.Μ\
Θέματα: 26
Φήμη:
351
πότιζες μήπως κοντά στην ρίζα ? το έπαθα αυτό μια φορά που σάπισε στην βάση ο κορμός σχεδόν ο μισός , πρόσεξα να ποτίζω μακριά του και όταν ανέκαμψε έκανε έναν κόμπο για να καλύψει την πληγή και έγινε περίπου σαν και το δικό σου .
Θέματα: 33
Φήμη:
303
Μπόμπα τα φυτά Νικόλα.
Απ ότι έχω διαπιστώσει από την rqs, ένα στα τρία.. ένα στα τέσσερα φυτά θα σου παρουσίασει κάποιο πρόβλημα. Όχι απαραίτητος κακό, πχ σαν αύτο που έχεις εσύ τώρα. Αλλά σαν φυτά και σαν μαστουρα είναι μια χαρά!!
Το κακό είναι ότι εγώ είχα βάλει δύο ak auto και τα δύο βγήκαν λάθος. Το ένα με πιο ήπια μαστουρα και το αλλο με πολύ πιο δυνατή μαστουρα!
Όλα τα υπόλοιπα φυτά όμως ήταν οκ!
Καλή συνέχεια φίλε
Το χασίς δεν με πρόδωσε ποτέ. Σε αντίθεση με το αλκοόλ (η κάνναβη) δεν με έκανε ποτέ κακό ή βίαιο.
- Willie Nelson