Royal Queen Seeds - Royal Kush auto
#1
kush auto από royal queen

* 7λιτ γλάστρα * 250w hps(20hrs/day) * light mix χώμα και * την τριάδα jungle juice μόνο στα μισά των προτεινόμενων δοσολογιών.*συγκατοικούσε με άλλα 6 αυτόματα  κορίτσια σε τέντα 0,8 χ 0,8 χ 1,80 και μόνο εξαγωγή αέρα 183m3/h.

καλλιέργεια: εύκολη καλλιέργεια χωρίς κάποια προβλήματα.άρχισε να ανθίζει στις 3μιση εβδομάδες απο το σύνολο των 9 εβδομάδων με ακριβή αναλογία 5 εβδομάδων μη και 4 εβδομάδων hps.το άρωμα που έβγαζε απο τον πρώτο μήνα πραγματικά ξεχώριζε απο τα υπόλοιπα.

φαινότυπος: ψήλωσε στα 75εκατοστά και μου έδωσε γύρω στα 28-32 στεγνά(δεν μπορώ να πω με ακρίβεια λόγω πρόωρης κατανάλωσης).σαν φυτό είχε ζωντανό και κιτρινοπράσινο χρώμα.μεγάλες , ζουμερές φούντες σε όλο τον κορμό αλλά και δυνατά παρακλάδια με πολύ μεγάλες κορυφές  και μικρότερα φουντάκια χαμηλότερα(αυτά τα έκοψα μία εβδομάδα μετά και πρόλαβαν και ''πήραν'' σε απευθείας έκθεση στη λάμπα.

ωρίμανση: 5 εβδομάδες

γεύση: πολύ έντονη ,φρουτώδης και έντονο άρωμα 'λιβανιού'!γεμίζει ευχάριστα το στόμα χωρίς το μπούχτισμα που προκαλούν συνήθως οι ιντικες .

μαστούρα: πολύ δυνατό και καθαρό κεφάλι,ευχάριστη διάθεση και όρεξη !

ιατρικό ενδιαφέρων: .....

σχόλια/παρατηρήσεις: άν και ιντικα δεν είναι κατεβαστικό και σίγουρα είναι απο τις ποικιλίες που θα ξαναβάλω.

βαθμολόγια: 9/10 σίγουρα ο mvp του royal mix autoflower που έβαλα στο τελευταίο grow.
Απάντηση
#2
φίλε mohito θα συμφωνήσω μαζί σου, από τα καλύτερα strain και εύκολα του βάζεις 9 στα 10! από της πιο δυνατές ανεβάστηκες καθαρές μαστούρες!!
εξαιρετικό πρωινό τσιγάρο, σε ξυπνάει πριν τον καφέ αλλά για άραγμα και χαβαλέ...
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)