Royal QueenSeeds - Diesel Auto
#1
diesel auto από royal queen

* 7λιτ γλάστρα * 250w hps(20hrs/day) * light mix χώμα και * την τριάδα jungle juice μόνο στα μισά των προτεινόμενων δοσολογιών.*συγκατοικούσε με άλλα 6 αυτόματα κορίτσια σε τέντα 0,8 χ 0,8 χ 1,80 και μόνο εξαγωγή αέρα 183m3/h.

καλλιέργεια: άργησε να ανθίσει αρκετά(κοντά 5 εβδομάδες)και είχε υπερβολικά πολλά φύλλα ακόμα και μέσα στους παπάδες.ενώ πίστευα ότι είναι το προβληματικό που μου λαχε και αφου έμπειρος φίλος  το χαρακτήρισε ''ατίθασο'',έκανε ένα μπάμ και φούσκωσε(παραφούσκωσε για την ακρίβεια) αρκετά τους παπάδες μέσα στο ''δάσος'' φύλλων και sugarleaves.μυρωδιά τσαγιού κατα την ανθοφορία και πάρα πολύ καλή απόδοση.

φαινότυπος: ψήλωσε στα 75εκατοστά και μου έδωσε γύρω στα 35 στεγνά.πολύ δυνατό φυτό και με το πολύ μεγάλο κορμό και πολλά φύλλα.έντονες πράσινες φούντες και πολύ δυνατά παρακλάδια. κατά τη βλάστηση έτριβα λίγο τον κορμό και μου ερχόταν μυρωδιά λεμονιού.οι φούντες κολλάνε υπερβολικά όταν τις άγγιζεις πολύ ενδιαφέρουσα σατίβα σαν φαινότυπος.

ωρίμανση: 3,5 εβδομάδες

γεύση: φυσική απαλή και διακριτική γεύση που θυμίζει  ορεινό βότανο.

μαστούρα: ξεκάθαρα ανήκει στα clearhigh ,με ελαφρύ κεφάλι κάτι που το καθιστά κατάλληλο για πρωινά τσιγάρα.

ιατρικό ενδιαφέρων: .....

σχόλια/παρατηρήσεις: θα το συνιστούσα σε όποιον εκμεταλεύεται και το υπόλοιπο φυτο,εκτός των φουντιών λόγω μεγάλης πυκνότητας και ποσότητας sugar leaves και 'κόλλας'.σίγουρα πολύ καλή επιλογή επίσης για τους λάτρεις των σατίβα και των ελαφριών τσιγάρων γενικότερα.

βαθμολόγια: 7,5/10
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)