Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πρόβλημα
#1
Καλημέρα σε όλους,μετά από την πρώτη αποτυχία μου στο "grow" ξεκίνησα από Φεβρουάριο με κανένα πρόβλημα αλά μου κάηκαν (μαζί και ι ψυχή μου) τώρα προσπαθώ να ξεκινήσω νέο αλά...τα σπόρια μου σκάνε από το πλάι και μένουν έτσι,δεν κάνουν ουρά...και όταν τα βάλω στην γλάστρα δεν βγαίνουν...παίζει ρόλο ότι μένω σε νησί και έχει αρχίσει να καλοκαιριάζει?
Απάντηση

ads by gr420info

#2
Όχι δεν παίζει ρόλο το νησί ούτε το καλοκαίρι. Κάτι κάνεις λαθος. Τι ακριβώς εννοείς ότι σκάνε στο πλάι; Δε βγαίνει μετά η ρίζα; Τι σπόρια είναι;
Απάντηση
#3
Τα σπόρια είναι από ένα παλιό αλβανικό αλά έχω αγοράσει και κάποια "autos"...φοβάμαι όμως να τα βάλω λόγο του προβλήματος...τα σκάω στο νερό πρώτα και μόλις ανοίξουν τα βάζω σε βρεγμένο χαρτί.Σκάνε στο πλάι αλά δεν λένε να κάνουν ρίζα...
Απάντηση
#4
Πόσο τα αφήνεις στο νερό; Μήπως τα πνίγεις; Και ναι μεν μπορεί να σκάσει ο σπόρος λόγο του νερού, αυτό δε σημαίνει ότι θα βγει και τίποτα, μπορεί να είναι τζούφιο και απλά σκάει λόγο το νερού. Βάλτα κατευθείαν σε βρεγμένο χαρτί για να είσαι σίγουρος ότι δεν τα πνίγεις. Αν και παλιοί σπόροι εκτός ψυγείου δε διατηρούνται καλά
Απάντηση
#5
Συμβαίνει αρκετά συχνά με τα τυχαία σπόρια αυτό. Είτε είναι πολυκαιρισμένα, είτε έχουν πολύ σκληρό κέλυφος και δεν ανοιγει κ.α.

Τα αγορασμένα αυτόματα θα έχουν άλλη συμπεριφορά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κι εκεί δεν μπορεί να συναντήσεις αστοχίες.

Ξεκίνα με τα αυτόματα να δεις τι γίνεται και αν θέλεις να σώσεις κανένα άγριο σπόρι υπάρχει ένα κολπάκι με γυαλόχαρτο πάρα πολύ λεπτό που τρίβεις τα σπόρια στις ραφές για να δημιουργήσεις πόρους στο κέλυφος για να ανοίξει πιο εύκολα.

Κατα τα άλλα μια χαρά την κάνεις την διαδικασία και οι απώλειες μέσα στο πρόγραμμα είναι...
SkullnBones
Απάντηση
#6
Ίσως και να τα "πνίγω"?? μετά από 10 ημέρες στην γλάστρα σκασμένα από το πλάι τα σπάω και βλέπω ότι είναι άσπρα και αφράτα από μέσα... μπορώ να βάλω στο ψυγείο και τα παλιά σπόρια?
Απάντηση
#7
Βαλε κανναβουρι να δεις αν θα παει καλα . Συνηθως αυτο που λες ειναι απο πνιγμο , αλλα ισως φταιει και ο σπορος και η μεγαλη θερμοκρασια .
Απάντηση
#8
Καλησπέρα σας!! έχω μια ερώτηση "απορία"...έχω ένα sensi-skunk και ένα big-bang.Το πρώτο είναι κατά 2 εβδομάδες μεγαλύτερο από το άλλο. είναι στον 1+ μήνα και ενώ το big-bag γύρισε σε ανθοφορεία το sensi δεν άνθησε και σταμάτησε την ανάπτυξη.και τα 2 είναι σε 10λιτρες γλάστρες σε indoor-grow.τι έκανα λάθος με το sensi?και μπορώ να το διορθώσω?? Ευχαριστώ!!
Απάντηση
#9
Το big bang είναι αυτόματο, το sensi skunk φωτοπεριόδου. Για να ανθίσει λοιπόν θέλει να μπει σε 12/12 (φως /σκοτάδι)
Απάντηση
#10
Τώρα τα έχω 13-11 οπότε είναι ώρα να τα βάλω 12-12.ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)