Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Undried buds
#1
Καλησπέρα! Έχω να σας κάνω μια ερώτηση...συζητούσαμε τις προάλλες με κάτι παιδιά για το τι μπορεί να κάνει κανείς με την κάνναβη ( φαγώσιμα, να την καπνίσει κτλ) και η συζήτηση το έφερε στους φρεσκοκομμένους παπάδες και το τι μπορείς να κάνεις με αυτούς. Οπότε μπορεί κάποιος αν ξέρει να μου πει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις φρεσκοκομμένη κάνναβη; Γιατί κανείς από εμάς δεν ήξερε και ποτέ μου δεν έχω δει καμιά αναφορά για κάτι παρόμοιο.
Όταν είναι ένας τον αποκαλούμε μαλάκα, όταν είναι πολλοί ονομάζονται υπηρεσίες και οργανισμοί και όταν είναι εκατομμύρια τους λέμε έθνος.

Απάντηση

ads by gr420info

#2
Καλή ερώτηση, το ψιλοσκεφτόμουν κι εγω τις προαλλες που με ρώτησε ένας ασχετος φίλος...

Σίγουρα με φρεσκοκομμένη κάνναβη μπορείς να φτιάξεις Τσάρας, βέβαια οι ποσότητες θα πρέπει να είναι μεγάλες για να πάρεις κάτι καλό από ποσότητα. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις ένα χαρτάκι και να το κολλάς-ξεκολλάς πάνω στην φούντα επαναλαμβανόμενα ώστε να κολλήσει όσο έλαιο γίνεται. Μετά λίγο καπνό στρίψιμο και κάπνισμα.

Επίσης με νοπή φούντα μπορείς να φτιάξεις bubblehash, είναι αυτό με τις σακούλες/σίτες και με πάγο και νερό αν το ξέρεις.
Εκεί θα πρέπει όμως πρώτα να παγώσεις τις φούντες στην κατάψυξη και πάλι θα πάρεις μικρότερη ποσότητα σε σχέση αν το έκανες με αποξηραμένη φούντα.
Λέγεται ότι η ποιότητα θα είναι καλύτερη όμως...

Γι αυτά που δεν είμαι σίγουρος είναι για την μαγειρική, ας πούμε να φτιάξεις βούτυρο ή για την παρασκευή λαδιού κάνναβης, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ με φρέσκια φούντα....
SkullnBones
Απάντηση
#3
Για βούτυρο σίγουρα γίνεται καθώς από φρέσκο τρίμμα και παπαδάκια κάνω το δικό μου.

Επίσης μπορείς να την ξεράνεις Tongue
Απάντηση
#4
Κατ'αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Luke, ναι έχω δει για τα τσάρας αλλά ο τυπάς είχε ένα πράγμα πιο μεγάλο και από Βενιζέλο οπότε αυτό θα το δοκιμάσουμε όταν θα έχουμε δικά μας στο μέλλον! Μμμ ευχαριστώ πολύ!

Blues, ααα τέλεια! Ε ναι θα το έκανα αν είχα :Ρ
Όταν είναι ένας τον αποκαλούμε μαλάκα, όταν είναι πολλοί ονομάζονται υπηρεσίες και οργανισμοί και όταν είναι εκατομμύρια τους λέμε έθνος.

Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)