Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Καθαρισμός Ατμοποιητή - απορίες
#1
Καλησπέρα μάγκες. Καινούριος στο άθλημα, πήρα τον  αριζερ q  που έχει ένα σωλήνα που στο μάνιουαλ τον περιγράφει ως ''vinyl tube''. Διάβασα στο φόρουμ ότι αυτός καλύτερα να αντικατασταθεί με σωλήνα σιλικόνης και πήγα να πάρω έναν. Ο τύπος στο κατάστημα αφού του έδειξα τον μαμίσιο μου είπε πως και αυτός σιλικόνη είναι! Μου έδειξε και βινυλίου-pvc και ήταν διαφορετικό. Πιο σκληρό . Πήρα τελικά 1 μέτρο σωλήνα σιλικόνης (ίδιο με τον μαμίσιο) με 3 ευρώ και τον ρώτησα για το καθάρισμα και αν μπορώ να βάλω αλκοόλη και μου λέει πως η σιλικόνη δεν έχει καλές χημικές ιδιότητές και να μην βάλω . Μου είπε να το βράσω για 10 λεπτά και θά ναι οκ. Είναι σωληνάκι σιλικόνης για τρόφιμα που αντέχει μέχρι 180 βαθμούς κελσίου. Διάβασα ότι τα υπόλοιπα μέρη πλένονται με ισοπροπυλική αλκοόλη (που το βρίσκω αυτό?) . Το σωληνάκι δεν ξέρω πως πλένεται. Καμιά ιδέα?
Απάντηση

ads by gr420info

#2
(06-07-2018, 06:03 PM)original_amnesia Έγραψε: Καλησπέρα μάγκες. Καινούριος στο άθλημα, πήρα τον  αριζερ q  που έχει ένα σωλήνα που στο μάνιουαλ τον περιγράφει ως ''vinyl tube''. Διάβασα στο φόρουμ ότι αυτός καλύτερα να αντικατασταθεί με σωλήνα σιλικόνης και πήγα να πάρω έναν. Ο τύπος στο κατάστημα αφού του έδειξα τον μαμίσιο μου είπε πως και αυτός σιλικόνη είναι! Μου έδειξε και βινυλίου-pvc και ήταν διαφορετικό. Πιο σκληρό . Πήρα τελικά 1 μέτρο σωλήνα σιλικόνης (ίδιο με τον μαμίσιο) με 3 ευρώ και τον ρώτησα για το καθάρισμα και αν μπορώ να βάλω αλκοόλη και μου λέει πως η σιλικόνη δεν έχει καλές χημικές ιδιότητές και να μην βάλω . Μου είπε να το βράσω για 10 λεπτά και θά ναι οκ. Είναι σωληνάκι σιλικόνης για τρόφιμα που αντέχει μέχρι 180 βαθμούς κελσίου. Διάβασα ότι τα υπόλοιπα μέρη πλένονται με ισοπροπυλική αλκοόλη (που το βρίσκω αυτό?) . Το σωληνάκι δεν ξέρω πως πλένεται. Καμιά ιδέα?

Ξέχασα να ρωτήσω τι παιζει με την φόρτιση. Σόρρυ αλλά το μάνιουαλ το αγγλικό είναι της πλάκας και το κανονικό μάνιουαλ είναι στα γερμανικά..
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)