Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cannabis science talk (Dr.Bruce Bugbee)
#1
Απάντηση

ads by gr420info

#2
Α ναι,πολυ ωραιο καναλι
Δεν τον γνωρισα με την ποδιά
Απάντηση
#3
πολυ καλο βιντεακι θενκς
Απάντηση
#4
Στο παρακάτω βίντεο κάνει μια περιήγηση στους χώρους των εργαστηριών του πανεπιστήμιου, μελέτες, συνεργασίες , σε πιο στάδιο βρίσκονται κτλ. Προς το τέλος, δείχνει εργασίες μαθητών αφισοκολημένες με της περιλήψεις από  της μελέτες τους. Πάρα πολυ ενδιαφερον όλα, ειδικά για της μελετες καλιεργιας πάνω στον Άρη κτλ. αλλά μου τραβηξε την προσοχή κάτι πιο έυκολο για συζήτηση.


Στο 23:50 η πρώτη μελέτη(πάνω) Chilling experiment, βάλανε 3 κλώνους στην κατάψυξη, ο πρώτος για μια μέρα ,5 μέρες ο δεύτερος και 10 μέρες ο τρίτος κλώνος. 1 κλώνο τον ριζώσανε κατευθείαν χωρίς  ''chilling''(κατάψυξη) .

https://www.youtube.com/watch?v=9Z8SoVQ7RZY

Παρόλο που είχανε πρόβλημα με  bottom heat variabilities και τέτοια, καταλήξανε λέει στο ότι ο κλώνος που ''τσίλαρε στην κατάψυξη'' (lol) για 10 μέρες, ανέπτυξε το μεγαλύτερο ριζικό σύστημα από τους 4. 

Δεν μπορώ να βρω την μελέτη πουθενα, δεν σκοπεύω να τσιλάρω κλώνους στην κατάψυξη να πειραματιστώ γιατί δεν ξέρω με ποιόν τρόπο θα τα παγώσω στους 4 βαθμούς και έπειτα να τα ξεπαγώσω να τα ριζώσω χωρίς να στρεσαριστούν/ψοφήσουν.

Αν και μόνο αν, κάποιος έχει ιδέα για το που μπορώ να βρω την μελέτη(δεν υπάρχει στο sciencedirect.com ούτε στο google scholar) ή αν γνωρίζει κάποια παρόμοια τεχνική για ''τσιλάρισμα'' κλώνων κάνναβης στην κατάψυξη πριν την ροζοβολία για θετικότερα αποτελέσματα, ας μου απαντήσει παρακαλώ.Hat off

Λάθος κατάλαβα, με μπερδέψανε οι φωτογραφίες.  Big Grin

Ο κλώνος που δεν τσίλαρε στο ψυγείο είχε την 100% ανάπτυξη ρίζας. Απο τους υπολοιπους που τσιλάρανε στην κατάψυξη, ο κλώνος που τσίλαρε 10 μέρες εβγαλε 80% σε σχεση με τον εκτός κατάψυξης. Οχι δηλαδή οτι αν τα βάλω κατάψυξη να τσιλαρουν θα βγαλουν παραπανω και/ή πιο γρηγορα ρίζα . Αξιοπεριεργο αλλά δεν βοηθάει προς το παρών σε κάτι.  Θα περιμένω να δω που θα καταλήξουν.
Απάντηση
#5
[Εικόνα: acaawu0m.jpg]
Στα τσάγια τα αέρινα ρίχνω κομπουχα ,μικρόβια και μαγιά και ριχνω το ph μη βγεί μπουρούχα
Απάντηση
#6
Ψψψψψ την θυμάμαι την αφίσα κοντά στο 2000...τότε που περιμέναμε τα vimana.

Χεχεχε
Απάντηση
#7
(03-28-2020, 12:38 PM)pitch grow Έγραψε: [Εικόνα: acaawu0m.jpg]


I don't have !!!


[size=small][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] 
(03-28-2020, 10:03 PM)tzorge Έγραψε: [/font][/size]
[size=small][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] Ψψψψψ την θυμάμαι την αφίσα κοντά στο 2000...τότε που περιμέναμε τα vimana.[/font][/size]
[size=small]Χεχεχε [/size][size=small]
[/size]

[size=small][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Σχετικότατο!  Weee [/font][/size]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)