[Indoor] 1η Προσπαθεια εσωτερικη(Ημερολογιο ,Βοηθεια, Ερωτησεις)
Γεια σας συναγωνιστες!
Ενα ιδιαιτερο χαιρετισμο στις κυριες της παρεας!

Η καλλιεργεια αυτη εφτασε στο τελος και ηθελα να μοιραστω τις σκεψεις και τα συμπερασματα μου απο αυτην την προσπαθεια.

Αρχικα θα ηθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ολους σας που βοηθησατε με τις συμβουλες και τις αποψεις σας.Σας ειμαι υποχρεος καθως σε καιρια σημεια οι παρεμβασεις σας ηταν σωτηριες.Απο την αρχη εως το τελος.

Σαν πρωτη προσπαθεια θα πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την ποσοτητα που πηρα αλλα ε αυτην την φαση δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την ποιοτητα.
Βεβαια δεν εχει ωριμασει ακομα ωστε να εχω μια πιο καθαρη εικονα,
Σε αυτο το σταδιο εχει μια μυρωδια ωριμων φρουτων μαζι με μια μικρη εσανς χλωροφυλλης.
Δεν ξερω καθολου πως θα εξελιχθει τις επομενες εβδομαδες.η υγρασια ειναι στο 65% και πλεον αποφασισα να αφησω κλειστα τα βαζα.
Η μαστουρα του ειναι ωραια και χαλαρωτικη.

Αυτο που με εχει προβληματισει ειναι οτι οι παπαδες δεν σηκωσαν καθολου βαρος.Δεν εχουν γεμισει οπως εδειχναν πριν κοπουν.Αδειασαν πολυ μετα την αποξηρανση.Δεν ξερω τι εφταιξε σε αυτο.

Απο την ημερα που εκοψα αναζητω την απαντηση αλλα δεν καταφερα να την βρω.

Τα φωτα ειναι ενα πιθανο σεναριο.Να πω εδω οτι την τελευταια εβδομαδα που υποτιθεται οτι θα φουσκωναν ακομα περισσοτερο εμειναν στασιμοι .
Τα φωτα κατα την δειαρκεια της ανθοφοριας ηταν στους 50 ποντους αποσταση.Τα ειχα αφησει ετσι λογω θερμοκρασιων που ανεβαιναν πολυ μεσα στην τεντα και μαλλον και αυτο ηταν μεγαλο λαθος.Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας σε αυτο.Το συμπερασμα παντωνς ειναι ενα:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Περα απο αυτα παρατηρησα σττην αρχη που ειχα τα προβληματα οτι απο την ημερα ου εκοψα τους ρυθμιστες ph σταματησαν τα προβληματα στα φυλλα.Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο η οχι.

Εκανα αρκετα λαθη οπως το οτι περασαν 12 μερες ανθοφοριας για να ξεκινησω τα λιπασματα καθως μεχρι τοτε εβαζα αναπτυξης.

Επισης οι 3 γλαστρες μεσα σε αυτην την τεντα με αυτα τα φωτα ηταν πολλες.Η μια γλαστρα δεν φωτιζοταν επαρκως .Θεωρω οτι βαζοντας 2 φυτα θα ειναι ευκολοτερο να κανεις και καποιες τεχνικες για να εχεις καλυτερη αποδοση.

Ηδη σκεφτομαι το επομενο να σας πω την αληθεια.Ειναι ατιμο ναρκωτικο η καλλιεργεια!!

Οποιαδηποτε αποψη ειναι χρησιμη και βοηητικη και θα ηθελα πολυ να την ακουσω!

Να ειστε ολοι καλα!

Εις υγειαν!

   
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: 1η Προσπαθεια εσωτερικη(Ημερολογιο ,Βοηθεια, Ερωτησεις) - από pasas25 - 11-09-2020, 02:16

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)