[Outdoor] Mephisto Genetics, RQS, WeedSeedsExpress ημερολογιο εξωτερικης
#50
Γεια χαρα, καλο σκ παιδια.

Τελευταιες βδομαδες πλεον για τα κοριτσια καθως βρισκομαστε στην ημερα 65 για τα κοριτσια. Εκοψα το μικρο ghost toof στο ποτηρακι το ξερανα και το πινω σιγα σιγα πολυ ωραιο αν και θα  πρεπει να το περιμενω να κανει κιουρ. το ποτηρακι εβγαλε 5 ολοκληρα γ πολυ χεστικης φουντας!

Συντομα θα κοψω τα gelato  τα οποια εχουν παχυνει παρα πολυ, εχουν αρχισει να κρεμανε τα κλαδια, εχουν και τα 2 θολωδη trichomes και περιμενω να κεχριμπαρισουν λιγο ακομα. Μεσα στη βδομαδα θα κοπουνε παντως. Τα αλλα θελουν κοντα στις 70-75 μερες απο σπορο ενω το τζελατο 65-70.

Fugue State:
Καλα παει πολλα trichomes , ολα ειναι cloudy επισης μυριζει περιεργα σαν καραμελα και απο το δοκιμαστικο που εκανα μπορω να πω  οτι εχει πολυ καλη μαστουρα και γευση .
       

Green Gelatos:
Σχεδον ετοιμα το ενα φαινοτυπο αρχισε να μωβιζει! το αλλο τιποτα σαν να ναι διαφορετικα στραιν. Ενα κλαδακι εσπασε απο χαμηλα λογω μεταφορων και το ξερανα και το ηπια, παναγια  μου σχεδον ψυχεδελικο ηταν βουιζε το κεφαλι μου , πολυ ευχαριστο γαρακι ηταν.
           
και μια φωτο τυπου σιλουετας:    

Ghost Toof:
Το ghost toof, λογω κρυου και γενετικων αρχισε να μωβιζει, εχει μερικους μωβ καλυκες αλλα τωρα αρχισαν και τα φυλλα να γινονται μωβ. φαινεται σαν πολυ αγριο φυτο παντως.
Το αλλο ghost toof καπνιζεται τωρα και εχει τρομερη μαστουρα μπαμ κεφαλι!
       

HubbaBubbaHaze:
νομιζω εχει πιο αερατα παπαδακια αποτι θα θελα ενω φαινεται φυταρα, μοσχοβολαει. Ολα τα κρυσταλακια θολα εδω και μια βδομαδα, απλα περιμενω να γινει χρυσο. το ιδιο και το απο κατω
       

Girl Scout Cookies:
       
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Mephisto Genetics, RQS, WeedSeedsExpress ημερολογιο εξωτερικης - από Treenoded - 04-10-2020, 12:06

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)