[Outdoor] Mephisto Genetics, RQS, WeedSeedsExpress ημερολογιο εξωτερικης
#52
Καλησπερα και καλη χρονια!

Για να μην ανοιγω νεο νημα, εφοσον εχω παλι κυριως μεφιστο θα συνεχισω σε αυτο το ημερολογιο.

Εβαλα 2 φυτα απο το πολυ αγαπημενο μου strain απο Mephistο, το Ghost Toof (βλεπε παραπανω για το πως βγαινει)
εβαλα 1 sweet zz απο Royal Queen μιας και το στειλανε δωρο για ενα διαγωνισμο εφαγε topping τη μερα 10, μολις εβγαλε τα πρωτα γωνατα και μετα απο 2 βδομαδες εφαγε αλλα 2 τοπαρισματα σε ολες τις κορυφουλες απο τα τα κλαδια που ειχε βγαλει. (αυτα τα 3 φυτα μπηκαν στη 1/11 και βγηκαν απο το κοκο στις 7/11 και ολα σε 7λιτρες πανινες.)

εβαλα 2 Girl Scout Cookies απο WeedSeedsExpress(βλεπε παραπανω για περισσοτερα ινφο) που κ ιαυτο ηταν ενα πολυ ωραιο χορταρτακι.
εβαλα 1 ακομα SweetZZ σε 5λιτρες πλαστικες και τα 3 φυτα, μπηκαν στις αρχες του δεκεμβρη.

Στις 25/12 εβαλα 1 σπορι Gorilla Glue(Fast Buds) οπου μου χε ξεμεινει εδω και καιρο (ελπιζω να μην βγει ερμαφροδητο) και ενα ManBearAlienPig x 3Bears OG (ετσι λεγεται το strain παλι crossακι απο Mephisto Genetics).

επισης εχω κοψει και  εναν  πεντε κλονους απο το ghost toof για να βγαλω σπορια. Ο ενας κλωνος εβγαλε ριζα και ενας πεθανε. Ο κλονος που εβγαλε ριζα κοπηκε στις 15/12 και παραλιγο να τον χασω επδ τον εβαλα κοντα σε λαμπα αλογονου και τον εψησε σχεδον. Τον εκανα Topping (ναι το εκανα οντως...) αλλα πηρε τα πανω του και μπηκε σε ανθοφορια που σημαινει πρπ να παρω τωρα κολλοειδη αργυρο( ή να φτιαξω). Δυστυχως δεν τα πουλανε πια αυτα τα σπορια και δεν υπαρχουν πουθενα.

1x1 Τεντα, mars hydro ts1000 (Θα βαλω Quantum boards- kingbrite μαλλον με lm301h meanwell κλπ. 240watt σε 2 παραγγελιες λογικα) και ενα προβολακι 50Watt.
                         
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Mephisto Genetics, RQS, WeedSeedsExpress ημερολογιο εξωτερικης - από Treenoded - 03-01-2021, 20:11

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)