[Indoor] Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED)
#3
Χαίρετε και πάλι. Παιδιά ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, εύχομαι και σε σας τα καλύτερα. Πέρασαν λίγες μέρες λοιπόν, είχαμε μερικές ψιλοαναποδιές. Δε μας πτοεί τίποτα, δεν έγινε και τίποτα σοβαρό εδώ που τα λέμε. Η πρώτη... έκπληξη ήρθε με την τελική γλάστρα. Δεν πρέπει να είναι 30L τελικά, μάλλον είναι το αμέσως μεγαλύτερο νούμερο αιρποτ (38L). Κλάιν, δεν τρέχει τίποτα, απλά ξεφεύγουμε λίγο με το ύψος. Θα πάει το κλάδεμα σύννεφο  Big Grin

Μετά, ξυπνάω πριν κανα 2 μέρες χαράματα και λέω να ρίξω μια ματιά στο "μωρό". Ανοίγω τη ντουλάπα, βλέπω σκοτάδι (έπρεπε να είναι αναμμένα τα φώτα εκείνη την ώρα). Μίνι εγκεφαλικό, δε ξέρω πόσες ώρες κοιμάται ενώ δε θα έπρεπε, τέλος πάντων τα έχει φτύσει ο χρονοδιακόπτης. Ευτυχώς έχω άλλον καβάτζα. Τον αλλάζω, ξαναβάζω το φυτό σε 24/0 φωτισμό για μια μέρα καλού κακού. Ελπίζω να μην αρχίσει και βγάζει τριχούλες σε κανα 10ήμερο  Big Grin 

  Κατά τ' άλλα, μπήκαμε σε 20/4 φωτισμό αρχές της εβδομάδας, εξαιρείται η μέρα που απόθανε ο χρονοδιακόπτης, μέχρι τότε ήμασταν 24/0. Τα ποτίσματα αρχίσανε και μεγαλώνουν σε ml, μικραίνωντας σε συχνότητα. 200ml περίπου φτάνουν να βρέξουν όλη τη δίλιτρη και τρέχει κι ελάχιστο από κάτω. Αρχή της εβδομάδας ήπιε 200ml (1ml/l voodoo juice, 2ml/l first feed)

   

   

Από φώτα, έχουμε φτάσει τα 128W και με αυτά θα βγάλουμε την ανάπτυξη. Λίγο πριν το γύρισμα σε ανθοφορία, που (χρονοδιακόπτη θέλοντος Big Grin ) υπολογίζεται στα μέσα με τέλη Γενάρη στη χειρότερη, θα προστεθούν ακόμα 64W. Η πιο πάνω φωτό είναι με αναμμένα φώτα και το φύτο φαίνεται χλωμό. Δεν ήταν τόσο χάλια στο φυσικό φως, αλλά θορυβήθηκα κι από κάτι ψιλοσημαδάκια στα πρώτα φύλλα(μονόφυλλα), που τα χω δει κι άλλες φορές σ' αυτη την ηλικία των φυτών. Συνήθως το διορθώνω με λίγο cal-mag. Νομίζω έτσι έγινε και τώρα. 3 μέρες μετά το προηγούμενο πότισμα, άλλα 200ml (1ml/l piranha, 3ml/l first feed, ελαχιστες σταγόνες cal-mag και rhino skin). Και λίγο ντουζάκι στα φύλλα με σκέτο νερό. Ποτίζω με φιλτραρισμένο νερό βρύσης (φίλτρο camelot) και ρυθμίζω το pH στο 6 και κάτι με ξύδι.

   

   

   

Τέλος, ετοιμάστηκε η τελική γλάστρα και ποτίστηκε με ριζοβοηθητικά (2ml/l voodoo juice, 2ml/l piranha). Αυτή τη βδομάδα θα πέσει το πρώτο κλάδεμα, πάνω απ' τα τρίφυλλα, και θα γίνει και μεταφύτευση.

   

Βίβες  Smoke23
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED) - από Sugar Man - 28-11-2020, 14:43

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)