[Indoor] Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED)
#14
Καλημέρα μικρόκοσμε της κάνναβης  Smile

@Special η θερμαστρούλα(0,6 X 0,6 X 1,5m είναι ο χώρος μου) κάνει δουλειά. Την έχω στο πάτωμα, κοντα στη ρίζα, και την κρατάει ζεστή. Εκεί νομίζω είναι πιο κρίσιμο να μην υπάρχει κρύο. Όταν σβήνουν τα φώτα η θερμοκρασία κρατιέται στους 20, χωρίς τη θερμάστρα θα είχε σίγουρα 4-5 βαθμους πιο κάτω. Νομίζω είναι απλά μια δυνατή λάμπα, βαμμένη με "χοντρή" πράσινη μπογιά , για να εκπέμπει μόνο θερμότητα κι όχι φως. Την συστήνω ανεπιφύλακτα (έχει και μεγαλύτερη για πιο μεγάλους χώρους). Ευχαριστώ!

@drunken monk ναι, τρία Helios δουλεύω. Απ' την επόμενη φορά θα τα ανάβω όλα στο 10ήμερο, νόμιζα ότι θα ήταν overkill από τόσο νωρίς! Ευχαριστώ! Στο συλλαλητήριο δεν παραβρέθηκα, για συνωνυμία πρόκειται.

Η φυτούκλα προχτές ήπιε ακόμη 3L νερό με 1ml micro, 1ml grow και 1ml bloom (περίπου 0,33ml/L απ' το καθένα δλδ). Το ωράριο φωτός πήγε στο 15/9 για κανα δυο μέρες και το σ-κ θα μπούμε 12-12. Με αυτές τις τρεις ώρες παραπάνω ύπνο, οι κύριες κορυφές έφτασαν σε μια νύχτα σε ύψος τις υπόλοιπες, ενώ ήταν 6-7 πόντους πιο κάτω..! Νέες κορυφές πετάγονται από παντού. Ελπίζω να μην κυριαρχεί η σατίβα στο φαινότυπο (στα γενετικά του σπόρου υπάρχει Cinderella), γιατί θα βγεί απ' τη ντουλάπα και θα φύγει Big Grin . Επίσης αφαιρέθηκαν μερικά φύλλα και κανα δυο κορυφούλες που την είχαν δει "Ιμαλάια" Dodgy . Συνδέθηκε και το τρίτο φως, 192W από χτες και μέχρι τέλους. Οι φωτό είναι 2 ημερών, στα επόμενα update με την αλλαγή ωραρίου και το επιπλέον φως πιστεύω
το φυτό θα δείξει τρελή διαφορά σε λίγες μέρες.

Καλή συνέχεια στις φυτάρες σας.


   

   
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED) - από Sugar Man - 15-01-2021, 14:17

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)