[Indoor] Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED)
#37
Καραντινάτες καλησπέρες  Big Grin

Χτες ήπιαμε 4 λίτρα νερό, με λίγο ξύδι, δε νομίζω ότι έχει σημασία το pH πλέον (που δεν το μετράω καν Big Grin ) οπότε τέρμα και τα ξύδια για τα ποτίσματα που απομένουν.

Δεν πιστεύω στα βουντού ή σε οποιαδήποτε άλλη υπερφυσική δραστηριότητα, αλλά έχω δει τόσο κόσμο να τα ξεπατώνει εκεί κοντά στο τέλος τα φυτά... τι καρφιά στον κορμό, τι ξηρασίες, τι 2-3 24ωρα σβηστά φώτα πριν το κόψιμο... Τόσο πολύ, που αρχίζω και πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά μ εμένα  Big Grin . Οπότε λέω κι εγώ, πάρε να'χεις!! Τις προάλλες τα κλαράκια που έβαλα να ξεραίνονται, σχεδόν τα ξήλωσα με το χέρι, δεν έβαλα καθόλου ψαλίδι. Σκίστηκαν και κανα δυο άλλες κλάρες απ' το τράβηγμα, τα ποτίσματα τα έχω αραιώσει στις 3 μέρες και τα φύλλα πλέον ξεραίνονται πάνω στο δέντρο... βάσανα που 'χει η ζωή...

   

   

   

   

Κι εδώ τα κλαράκια που... ξήλωσα  Big Grin . Την έκανα, δεν άντεξα, τα ξέχασα κοντα σε κάτι πολύπριζα και είχε ζεστούλα εκεί και ξεραθήκανε γρήγορα τα άνθη. Αλλά τα κλαράκια τους έχουν ακόμα μπόλικη υγρασία, οπότε τα έκλεισα όλα μαζί σε βαζάκι, σε λίγες μέρες ελπίζω να επανέλθει κάπως η υγρασία.

   

Βίβες αμίγκος Smoke20
Πέμπτη μέρα άκαπνος, βαστάτε γερά  Big Grin
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED) - από Sugar Man - 12-03-2021, 18:09

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)