ΧΡΥΣΟ ΓΑΛΑ ΜΕ WHITE WIDOW
#1
Καλημέρα σε όλους  Heart

Θα μοιραστώ μαζί σας μια προσπάθεια που έκανα χθες το βράδυ.
Αφού παρακολούθησα αρκετά βίντεο και διάβασα και άλλα τόσα αρθρα και εμπειρίες, αποφασισα να ετοιμασω ενα ροφημα με κανναβη. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με συνταγες/βρωσιμη/βουτυρο κλπ οποτε ειχα μεγαλη περιεργεια να δω πως λειτουργει το "βρωσιμο" κομματι του θεματος  Cool

Ζεστανα σε μπρικι :
γαλα αμυγδαλου
βουτυρο
κουρκουμα
κανελα

Στην συνεχεια προσθεσα (πρεπει να ηταν περιπου στο g) white widow και τα αφησα σε μεσαια φωτια να ομογενοποιηθουν.
Σουρωσα και προσθεσα ενα αστερακι γλυκανισο απο πανω (μου αρεσει το αρωμα του)

Κατα τις 22.30 ειχα τελειωσει την κουπα και αραζα στον καναπε χαζευοντας τηλεοραση.
Σε μιση ωρα περιπου, αντε 40 λεπτα, ξεκινησε το γλεντι: 
Παιδια καμια σχεση με το καπνισμα...ενα κυμα  μουδιασματος, χαλαρωματος και ζεστασιας που με κατεκλυσε και σωματικα και εγκεφαλικα. Βαρυναν τα ματια μου, χυθηκα στον καναπε κυριολεκτικα και το μυαλο μου ηταν σε κατασταση "φιλοσοφικη" με πολυ ωραιο ρυθμο, ουτε αγχος, ουτε βιασυνη, ομορφες και ιδιαιτερες σκεψεις. 
Αυτο κρατησε καπου στο διωρο....στο μεταξυ αλλαξα δωματιο, εφυγα απο το σαλονι και πηγα στον καναπε του γραφειου, σκεπαστηκα και πηρα στα χερια μου ενα βιβλιο. Υπηρχαν καποιες φασεις που δυσκολευομουν να καταλαβω τι διαβαζα κ αλλες που η αναγνωση κυλουσε σαν νερο. Κατα την 01.00 επεσα στο κρεβατι για υπνο. Το μόνο που με προβληματισε ηταν μια περιεργη ζαλαδα, η οποια ειχε να κανει με τα ματια μου...υπηρχε κατι περιεργο που προερχοταν απο τα ματια μου (οπως οταν εισαι πολυ ωρα μπροστα σε οθονες) και σε καποιο σημειο ανησυχησα (οντας ξαπλωμενη).... σταδιακα, αυτη η αισθηση περασε ομως, κοιμηθηκα σαν πεθαμενη και τωρα που σηκωθηκα το πρωι ειμαι φοβερα ηρεμη... η αισθηση στα ματια υπαρχει ακομα αλλα σε ελαχιστο βαθμο και θεωρω οτι σε λιγη ωρα θα εχει περασει εντελως.
Δεν ξερω αν εχω κανει κατι λαθος, απλα πειραματιστηκα και το συμπερασμα μου ειναι οτι το βρωσιμο προκαλει αλλο φτιαξιμο, καμια σχεση με το καπνισμα και σιγουρα θα το ξανακανω.

Την καλημερα μου  Wink Wink
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
ΧΡΥΣΟ ΓΑΛΑ ΜΕ WHITE WIDOW - από happyfarmer - 26-11-2020, 12:59

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)