UN commission reclassifies cannabis, yet still considered harmful
#1
Γεια και χαράς σας παλικάρια,

Χρόνια και ζαμάνια..... επειδή συμβαίνουν διαφορά με την κάνναβη το τελευταίο καιρό είπα να ποστάρω τα τεκταινόμενα προς ενημερώσει και συζήτηση.


Όπως λέει και ο τίτλος Οργανισμός Ενωμένων Εθνών ανακατατάσσει την κάνναβη και την βγάζει απ την κατηγορία που ήταν εδώ και 59 χρόνια μαζί με τα σκληρά ναρκωτικά.

Όπως λέει το άρθρο αυτό ανοίγει τον δρόμο για την αναγνωρίσει του φυτού για φαρμακευτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς. Βέβαια η χρήση για ψυχαγωγικούς σκοπούς παραμένει παράνομη.

Όπως είναι γνωστό ο Καναδάς , η Ουρουγουάη και 15 πολιτείες της Αμερικής έχουν νομιμοποιήσει και την ψυχαγωγική χρήση. Το Λουξεμβούργου και το Μεξικό είναι σε συζήτησης για να αποποινικοποιήσουν πλήρως την χρήση.

Επίσης ο μάλλον καινούργιος πρόεδρος της Αμερικής , ο Μπαιτεν έχει μιλήσει στον προεκλογικό του λόγου για πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης σε όλη την Αμερική μετά τον εκλογή του.

Η Kamala Haris(απ την κυβέρνηση της Αμερικής) το καλοκαίρι που μας πέρασε προχώρησε προς ψήφιση ενα νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση του φυτού και την διαγραφεί όλων οσους εχουν κατηγορηθεί και καταδικαστεί ένοχη για κατοχή και χρήση του φυτού

Ρεπουμπλικάνοι και δημοκρατικοί τίθενται υπέρ της αποποινικοποίησης του φυτού.

Montana, Arizona, New Jersey, South Dakota, Mississippi ψήφησαν υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης στης αρχές Δεκεμβρίου.


Όποτε η αποποινικοποίηση της κάνναβης στην Αμερική σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός.

Επίσης, για όσους ασχολούνται με χρηματιστήριο θα δουν ότι η μετοχές απ της εταιρίες κάνναβης βρίσκονται σε πολύ καλή θέση και μετά την εκλογή Μπαιτεν και την αποποινικοποίηση ..... αυτές οι μετοχές θα πάνε πολύ ψηλά......με το καινούργιο έτος. Μιλάμε για δισεκατομμύρια.

Θα μου πεις τώρα τι μας ενδιαφέρει τι γίνετε στην Αμερική όταν ο παπάρας σκατοψυχος ελληνας μπάτσος ρίχνει δυο σφαλιάρες γιατί σε έπιασε να καπνίζεις το φυτό ή σε έπιασε να έχεις βάλει δυο φυτά στο μπαλκόνι...... νομίζω πως είναι ζήτημα χρόνου η αποποινικοποίηση του φυτού σε όλον τον πλανήτη, μιας και η Αμερική ανέκαθεν δίνει την έναρξη σε πολλές καινούργιες  πολιτικές κίνησης και σίγουρα μετά από όλα αυτά αμέσως θα σημάνει να χαλαρώσουν οι νόμοι παντού.


Στην Κόρινθο το πρώτο εργοστάσιο φαρμακευτικής κάνναβης
Απάντηση
#2
Έχουμε κάνα σιγουρακι να επενδύσουμε?
Απάντηση
#3
Φιλε buzz μας λειπεις, να σαι καλα σ ευχαριστουμε για το αρθρακι
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#4
σε διαβαζουμε και δεν σε βλεπουμε πουθενα φιλε.
Απάντηση
#5
Γεια σας παλικάρια....


φίλε Sativaas.... έχω πάρει λίγες μετοχές από Tilray με το καινούργιο έτος θα μπω και σε αλλες....αν σε ενδιαφέρει σοβαρά μπορούμε να ανοίξουμε ενα θεμα με μετοχές κάνναβης να κάνουμε θεμελιώδη και τεχνική ανάλυση και να έχουμε να κουβεντιάζουμε..... Big Grin χα χα ΝΝννναααα!!!!!! Big Grin ενα ωραίο θέμα που θα μπορούσαμε να ανοίξουμε εδω στο φορουμ !!!!

Έχει ψωμί πάντως σε αυτόν τον τομέα και μπορείς να βγάλεις άνετα λεφτάκια , επίσης υπάρχουν μετοχές που μπορείς να αγοράσεις που είναι διάφορες εταιρίες γύρω γύρω από την καλλιέργεια και την πώληση



Τρομπέτα..... χαθήκαμε....άσε έχω κόψει το γκροου και όλο με τρώει το χέρι μου με αυτά που βλέπω εδώ μέσα.... τελικά είναι κόλλημα το γκροου αλλά δυστυχώς η ζωή μου έχει αλλάξει και δεν έχω αυτήν την δυνατότητα να βάλω πάλι.
Για πείτε τα νέα σας, δεν βλέπω σχεδόν κανένα γνωστό από τους παλιούς εδώ μέσα..... μου φαίνεται ότι όλη έγιναν κυριλέ !!! Τα μέλη έχουν φτάσει τα 3.500 και αυτό είναι ευχάριστο....


Φίλε Νέρωνα..... τι διάβαζες ????


Ρεεεε έχω πάθει πλάκα με την σελίδα growdiaries.com , την ανακάλυψα πριν κατι μέρες και εχω εντυπωσιαστεί...... έχουν κάνει πολυ καλή δουλειά οι τυπάδες!!!!
Απάντηση
#6
Σύναψη:Ρεεεε έχω πάθει πλάκα με την σελίδα growdiaries.com , την ανακάλυψα πριν κατι μέρες και εχω εντυπωσιαστεί...... έχουν κάνει πολυ καλή δουλειά οι τυπάδες!!!!

Η royal queen seeds το εχει στησει ολο αυτο, εχουνε βαλει χοντρο χρημα για να τρεξουν τη φαση
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#7
Αυτο με τις μετοχες ειναι πολυ ενδιαφερον. Εγω ασχολουμε λιγο με το juicyfields
Απάντηση
#8
Confirmed: Morocco Will Legalize Cannabis Next Week
Απάντηση
#9
(27-02-2021, 20:57 )Buzzz Έγραψε: Confirmed: Morocco Will Legalize Cannabis Next Week


Αυτη η χωρα εχει παράδοση στο Χασις ..
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)