UN commission reclassifies cannabis, yet still considered harmful
#5
Γεια σας παλικάρια....


φίλε Sativaas.... έχω πάρει λίγες μετοχές από Tilray με το καινούργιο έτος θα μπω και σε αλλες....αν σε ενδιαφέρει σοβαρά μπορούμε να ανοίξουμε ενα θεμα με μετοχές κάνναβης να κάνουμε θεμελιώδη και τεχνική ανάλυση και να έχουμε να κουβεντιάζουμε..... Big Grin χα χα ΝΝννναααα!!!!!! Big Grin ενα ωραίο θέμα που θα μπορούσαμε να ανοίξουμε εδω στο φορουμ !!!!

Έχει ψωμί πάντως σε αυτόν τον τομέα και μπορείς να βγάλεις άνετα λεφτάκια , επίσης υπάρχουν μετοχές που μπορείς να αγοράσεις που είναι διάφορες εταιρίες γύρω γύρω από την καλλιέργεια και την πώληση



Τρομπέτα..... χαθήκαμε....άσε έχω κόψει το γκροου και όλο με τρώει το χέρι μου με αυτά που βλέπω εδώ μέσα.... τελικά είναι κόλλημα το γκροου αλλά δυστυχώς η ζωή μου έχει αλλάξει και δεν έχω αυτήν την δυνατότητα να βάλω πάλι.
Για πείτε τα νέα σας, δεν βλέπω σχεδόν κανένα γνωστό από τους παλιούς εδώ μέσα..... μου φαίνεται ότι όλη έγιναν κυριλέ !!! Τα μέλη έχουν φτάσει τα 3.500 και αυτό είναι ευχάριστο....


Φίλε Νέρωνα..... τι διάβαζες ????


Ρεεεε έχω πάθει πλάκα με την σελίδα growdiaries.com , την ανακάλυψα πριν κατι μέρες και εχω εντυπωσιαστεί...... έχουν κάνει πολυ καλή δουλειά οι τυπάδες!!!!
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: UN commission reclassifies cannabis, yet still considered harmful - από Buzzz - 23-12-2020, 21:30

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)