[Indoor] 2η Προσπαθεια εσωτερικη(Ημερολογιο ,Βοηθεια, Ερωτησεις)
#28
Σύναψη:Στην τεντα μου συνέβησαν διαφορα σε αυτην την περίοδο.Το σημαντικότερο είναι ότι μετά από έναν κεραυνό που έπεσε στην περιοχή και δημιούργησε διαφορα προβληματα ,εγω την πλήρωσα μονο με τον χρονοδιακοπτη που είναι συνδεδεμενα τα φωτα.Μπορει να ακούγεται λίγο αλλα το κακό είναι ότι το αντιληφθηκα μετα απο 15 μερες .
Αυτο είχε ως αποτέλεσμα να σταμτησει η διαδικασία ανθοφοριας και να μείνει στην ιδια κατασταση για ένα μηνα περιπου.
Το πρόβλημα λύθηκε και τωρα βρίσκονται σε πλήρη ανθοφορια.


 Τι πακέτο ήταν αυτό δικέ μου. Η πρώτη μου καλλιέργεια πήγε χαμένη έτσι, υδροπονία(και καλά). Δεν την γλίτωσε εμένα, το πήρα χαμπάρι σε πιο πολύ από 15 μέρες. Όταν είχε βγάλει τα κλαριά με τα μονόφυλλα, πάνω από το άνθος. 

Σύναψη:Ειμαστε 104η μερα ζωης και 64η μερα ανθοφοριας.
Η ψηλότερη κορυφή βρίσκεται στο 1,5 μετρο ενώ η χαμηλότερη στο 1,1 .
Μου φαίνεται απίστευτα μεγάλο.


 Κάποιες ποικιλίες ψηλώνουν. Στην περίπτωση σου ίσως ευθύνεται ο χρονοδιακόπτης. Η προ άνθηση είναι το στάδιο που παίρνει το πιο πολύ ύψος, απότομα. Ο χρονοδιακόπτης το ανάγκασε να το κάνει 2 φορές μάλλον. 

 Πόσο λέει η ποικιλία ότι θέλει να τελειώσει(χρόνος άνθησης)?. Για να λέει Σεπτέμβρη/Οκτώβρη, μάλλον εσωτερικά θα θέλει 60-70 μέρες, αλλά δεν ισχύει πάντα. Εσωτερικά δεν λέει πληροφορίες. Πάντως είναι ψιλή ποικιλία(μέχρι και 3 μέτρα).

''Γενετικά: Big Skunk x OG Kush
Σύνθεση: 50% ίντικα / 50% σατίβα
Εξωτερική συγκομιδή: τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου
Απόδοση εσωτερικά: 600 γρ/μ2
Απόδοση εξωτερικά: 600 - 900 γρ/φυτό
Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα''

Σύναψη:Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται καλά αλλα ειναι αρκετά φορτωμένα και οι κλαρες εχουν αρκετο βάρος.
Στο ενα δυστυχως εχουν αρχίσει να κιτρινίζει τα φυλλα.
Τα λιπασματα τα συνεχίζω κανονικά. 
Ποτιζονται κάθε τρεις μέρες απο 3 λιτρα το καθενα με τα εξης λιπασματα:Sensi bloom A+B (2ml/l)
(1ml/lBig bud Bud candy  Nirvana  Sensizym Rhino skin Bud factor XCalmag Overdrive.
Μηπως εχει καποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει για το κιτρίνισμα των φυλλων;;;


 Εμένα είναι έτσι όπως εσένα με ανοιχτά τα φώτα, αν δεν είναι τα φώτα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται πάντα είναι το μαγνήσιο. Συνήθως πάνω πάνω στο φυτό της δείχνει τις ελλείψεις μαγνήσιου. Αλλά αν είναι και στα κάτω φύλλα, μάζι με τα πάνω, τότε ίσως να θέλει κι' άλλο λίπασμα. Γενικά ο φωτισμός δεν ευνοεί για διάγνωση να σου πω με σιγουριά. Επίσης, καμιά φορά η έλλειψη ασβεστίου μοιάζει με την έλληψει μαγνήσιου. Αν ήξερες με ακρίβεια τι τα ποτίζεις, θα ήξερες και τι τους λείπει. 

 Όταν θέλω να προσθέσω μαγνήσιο ρίχνω epsom salts, στην περίπτωση σου Bud Candy(σπατάλη). 

 Αυτές τις ελλείψεις έχω μόνο από μαγνήσιο, σε εικόνα. Αλλά δεν στο λέω με 100% σιγουριά ότι είναι μαγνήσιο στην περίπτωσή σου, έτσι μου φαίνεται.

   
   
   

Σύναψη:Να διευκρινισω οτι τα λιπασματα ανθοφοριας τα δινει η εταιρια για 6 εβδομαδες.Εγω μπαινω στην 10η εβδομαδα και δεν σταματησα τα λιπασμαα καθολου.


 Δεν σε κατάλαβα αλλά οι εταιρίες τις έχουν γενικά και αόριστα τις δοσολογίες, δεν στέκουν τις περισσότερες φορές. Και μου φαίνεται πως βάζεις λιγότερο από όσο προτείνουν/χρειάζεται. Το πεχά το μετράς καθόλου?

 Τις ουσίες θρέψης καλό είναι να τα μάθεις και να τα μετράς σε ppm ή σε ml/L(το ίδιο είναι). Έχεις παραπάνω έλεγχο και σου επιτρέπει αυτό να μάθεις τι ακριβώς θέλει η συγκεκριμένη ποικιλία σε περίπτωση που θες να την ξαναβάλεις. Πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται το είδος γενικά, οπότε αν μάθεις πάνω σε μια ποικιλία τι θρέψη θέλει, θα μπορείς να το εφαρμόζεις στο είδος γενικότερα.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: 2η Προσπαθεια εσωτερικη(Ημερολογιο ,Βοηθεια, Ερωτησεις) - από illustrator - 04-05-2021, 20:01

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)