Blog υδροπονίας (Dr.Daniel Fernandez)
#1
Αυτή είναι η ιστοσελίδα του Ντανιέλ, άριστες γνωσεις στην υδροπονία και λίπανση των φυτών με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του. Για τους περισότερους ίσως φανουν 'μεγάλα' τα κειμενα του αλλά μην διστάσετε, αξίζει τον κόπο! Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στο είδος του.

Home
https://scienceinhydroponics.com/

Blogs
https://scienceinhydroponics.com/blog-archive


 Βρήκα σήμερα αυτην την εδιαφέρουσα μελέτη για τα '' ph nutrient availability charts'' τα οποία δεν είναι και τόσο έγκυρα και αφορούν συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Η έρευνα δημοσιεύτικε 24 Φεβρουαριου 2021(πριν κάτι μέρες). enjoy!

Are those charts realy acurate?
https://scienceinhydroponics.com/2021/02...urate.html
Απάντηση
#2
Καλημέρα αδερφέ.. Το 7 στο ph από ότι λένε οι παλαιοί τελικά λες να είναι καλύτερα από το 6 6.5 ενδιαφέρον θέμα πάντως  Peace-and-love-033εγωωωω όλα τα χρόνια στο 6.0 6.5..σε αυτό θα το πάω 6.5 7.0
μη...μου ξυπνάς το παρελθόν.....!!!
Απάντηση
#3
(20-03-2021, 10:50 )Afioni Έγραψε: Καλημέρα αδερφέ.. Το 7 στο ph από ότι λένε οι παλαιοί τελικά λες να είναι καλύτερα από το 6 6.5 ενδιαφέρον θέμα πάντως  Peace-and-love-033εγωωωω όλα τα χρόνια στο 6.0 6.5..σε αυτό θα το πάω 6.5 7.0


 Γεια χαρά 

Δεν ξέρω bro, το καλύτερο θα ήταν να ρωτάγαμε τους παλιούς που το ισχυρίζονται αυτό, να δούμε που το στηρίζουν και μετά το συζητάμε. Παίζει ρόλο η σύσταση του υποστρώματος απ' ότι λέει το κείμενο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)