Θέματα: 9
Φήμη:
129
μανιταράκια ε?blues είναι δύσκολο να βάλεις στο κατάστημα ?
Θέματα: 1
Φήμη:
12
ρε παιδια ειμαι καινουργιος εδω εχω ενα κιτακι ειναι η πρωτη φορα που βαζω μανιταρια και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο να δημιουργουνται στα πλαινα του ταπερ που ειναι και γενικα γυρο γυρο στο πλαι και πανε πρως τα κατω και οπου νανε ... τι κανω ? τα αφηνω να μεγαλωσουν και τα κοβω ολα μαζι με τα απο πανω που εχουν βγει??
Θέματα: 0
Φήμη:
0
Grower LVL: Στραβάδι
25-05-2019, 19:31
καλησπέρα παιδιά! μετά την επίσκεψη μου στο άμστερνταμ, μου καρφώθηκε η ιδέα της παραγγελίας. δεδομένου ότι δεν έχω κάποια ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν και συν του ότι ίσως να είμαι και λίγο χέστης, αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν το grow kit είναι παράνομο από μόνο του και αν έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να σκάσουν στην πόρτα του οι φίλοι μπάτσοι να του "παραδώσουν" το δέμα του. ξέρω πως ίσως είναι χιλιοαπαντημένη η ερώτηση αυτή, αλλά κάτι ξεκάθαρο δεν έχω διαβάσει. θενξ !
Φήμη:
0
οι σπόροι δηλαδή πριν αναπτυχθούν δεν περιέχουν κάποια ουσία έτσι; επίσης ποια ποικιλία θα μου πρότεινες και ποιο είναι κατά τη γνώμη σου το καλύτερο σάιτ για να προτιμήσω; και ο προτιμότερος τρόπος πληρωμής, κατάθεση με φάκελο σε τράπεζα ή κάποιον άλλο..;
Θέματα: 3
Φήμη:
51
zamnesia προτείνω ανεπιφύλακτα. ίσως κι από ελλάδα θα παίζει κάτι θα σου πουν εδώ οι μαστερς
Φήμη:
0
27-05-2019, 04:12
μάλιστα ωραία! επίσης λόγω περιορισμένου χρόνου που θα μείνω στην πόλη πριν φύγω για καλοκαίρι, έχω άλλη μία ερώτηση :ρ
το να παραγγείλω τρούφες έτοιμες, είναι μεγαλύτερο ρίσκο; (απ'ότι ξέρω οι διαφορές τρούφας και μανιταριού είναι ελάχιστες, έτσι δεν είναι?)
και γενικά, είναι προτιμότερο να βάλω παραλαβή από το ταχυδρομείο ή παράδοση κατ' οίκον;
ξέρω ότι ρωτάω πολλά και ίσως να γίνομαι κουραστικός, αλλά κάντε έναν κόπο και δώστε τα φώτα σας στο στραβάδι