Αξιολόγηση Θέματος:
  • 10 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Τριμαριζμα αποξήρανση και bubble hash απ τον Buzz
#1
λοιποοοον...... παίρνεις το μικροσκόπιο, κοιτάζεις ξανακοιτάζεις, λίγο από δω λίγο από εκεί, κολλάνε τα χέρια κολλάνε τα πάντα, οι μυρωδιές σου σπάνε την μύτη και σου διεγείρουν τους σιαλογόνους αδένες. βλέπεις μερικά clear, αρκετά milky/cloudy, μερικά amber. χχχμμμ!! ωραία το φυτό σου είναι έτοιμο να το κόψεις, .


http://www.growweedeasy.com/sites/growwe...iagram.jpg



τριμαριζμα:

σου συστήνω η θέση που θα διαλέξεις να είναι αρκετά αναπαυτική θα περάσεις αρκετές ώρες σε αυτήν, κατά προτίμηση η μέση σου να είναι σε κάθετη θέση 
κόψε απ το φυτό σου τα κλαδιά και βαλτά σε κοντινή απόσταση απ την θέση που έχεις διαλέξει.


πάρε μαζί σου δυο ψαλίδια, επειδή είμαι πολύ σχολαστικός με τους παπάδες μου τους τριμμαρω με ψαλίδι των νυχιών, κοίτα το ψαλίδι σου να κόβει κάλα, πολύ κάλα, ίσως να είναι και καινούργιο ακόμα καλύτερα, πάρε δυο για αυτήν την δουλειά.
πάρε μαζί σου ένα κουβαδάκι λίγο μεγάλο, πέρνα και μια σακούλα super market από μέσα. 
πάρε μαζί σου ένα ταψί (ναι αυτό για το παστίτσιο) ή μια μεγάλη επιφάνεια.
πάρε μαζί σου γάντια μιας χρήσης(δεν είναι απαραίτητα, άλλα θα σε βοηθήσουν).
πάρε μαζί σου τσιγάρα αναπτήρα τασάκι. 
κάνα μπινελίκι. 
μουσικούλα να παίζει την αγαπημένη σου μουσική. 
και φυσικά φτιάξε ένα ωραίο αρωματικό τσάι, μην βάλεις ζάχαρη άφησε τα βότανα να σου δώσουν όλα τα αρώματα και την γεύση. 
θα σου πρότεινα να στρίψεις ότι έχεις σκοπό να καταναλώσεις, γιατί όταν ξεκινήσεις θα δυσκολευτείς πολύ με την κόλα στα χέρια.
τα γυαλιά της πρεσβυωπίας μην ξεχάσεις.

με περίσσια χαρά και γέματος όρεξη παίρνεις ένα κλαδί και το ψαλίδι και αρχίζεις να κόβεις τα μεγάλα φύλλα (fan leaves) απ τα κλαδιά, αυτά είναι άχριστα δεν θα σου χρησιμέψουν σε κάτι***. οπότε τα ρίχνεις κατευθείαν στο κουβαδάκι για τα σκουπίδια.


στην συνεχεία θα δεις μικρότερα fan leaves***, τα οποία ειναι αρκετά μακριά απ τους παπάδες σου, οπότε δεν έχουν ρετσίνι πάνω τους, ούτε αυτά θέλουμε και αυτά στο κουβαδάκι των σκουπιδιών.
κάνε όλα τα κλαδιά σου και βαλτά στην άκρη.
***εάν δεν έχεις ψεκάσει ή είσαι σίγουρος πως δεν υπάρχουν ζωύφια πάνω τους, τότε κρατήσετε για τσάι.

[Εικόνα: o1gc06b.jpg]

[Εικόνα: f90cf5e.jpg]


ανάβεις ένα(μα δεν πέρασαν 20 λεπτά??!!), άναφτο σου λεω!!!

τώρα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον, οι παπάδες φαίνονται πεντακάθαρα πλέον και θαυμάζεις τα χρώματα, το σχήμα τους την κατασκευή τους, τα calyx με την ρετσίνι, τις τρίχες...... ξεκολαααα!!!βαλε το γαντάκι και πάρε το ψαλιδι!!

όπως βλέπεις η ρετσίνι είναι περισσότερη όσο τα φύλλα είναι κοντά στους παπάδες/άνθος και όσο απομακρύνεται το φύλλο μειώνεται η ρετσίνι.
εμείς θέλουμε την ρετσίνι από τα φύλλα για να κάνουμε χασίσι άλλα και να έχουμε όσο το δυνατό ένα άνθος για κατανάλωση με ελάχιστο φύλλωμα πάνω τους (για να μην φουμάρουμε λιπάσματα βρε!) και φυσικά ένα όμορφο αποξηραμένο άνθος αργότερα.

τόση ώρα το παιχνίδι με το ψαλίδι ήταν εύκολο, τώρα αρχίζει η λεπτομέρεια(χρειάζεσαι και το γυαλί που λέγαμε, για τους +45).
οποιοδήποτε φύλλο δεν έχει ρετσίνι πάνω του άπλα πέτα το στο κουβαδάκι, οποιοδήποτε φύλλο έχει ρετσίνι πάει στο ταψί.
το ψαλίδι τον νυχιών θα σε βοηθήσει πολύ στην λεπτομέρεια μιας και εχει αρκετά μυτερά ψαλίδια που τρυπώνουν παντού. 
σίγουρα θα βρεις πολλά φύλλα που κατά το ήμισυ έχουν ρετσίνι και το υπόλοιπο δεν έχει, ναι κάνε και εκεί το διαχωρισμό  κουβαδάκι - ταψί .... σου είπα είμαι σχολαστικός( έχω τους λόγους μου, θα στους εξηγήσω αργότερα). 
η μουσική παίζει στο σπίνο εσύ με την μαστούρα σου κόβεις κόβεις κόβεις, τσικ τσικ τσικ...πολύ τουμπεκί έπεσε εεε????
οοοοοο ναι!!! είναι κουραστικό έτσι όπως μας τα λες βρες buzz.... εεεεμμ για αυτό έχω βάλει αυτόν τον τίτλο!!!!

σιγά σιγά δίνεις σχήμα στους παπάδες σου, και πλέον βλέπεις το πραγματικό άνθος, αυτό που θα αποξηράνεις και θα θαυμάζεις αργότερα. το ταψάκι σου γεμίζει με πρασινάδα γεμάτη ρετσίνι, χωρίς άχρηστα φύλλα. 

[Εικόνα: obflvd2.jpg]


κάποια στιγμή θα δεις οτι το ψαλίδι σου έχει μαζέψει μια μαύρη κολλώδες ουσία.....μπλιααχχχ τι είναι αυτό βρώμια??? 
οοοοχι ειναι το λεγόμενο charas(ή κατι σαν το charas), με της άκρες απο τα δυο ψαλίδια μαζεψετο βγάλε οτιδήποτε φιλαράκια υπάρχουν και τρίχες. 
αστό να ξεκουραστεί, έχεις αναμμένο μπαφο τώρα..!!!!!


[Εικόνα: r49o0tw.jpg]


σταμάτα να ξύνεσαι, δεν είναι αλλεργία..... ο τετρανυχος περπατάει πάνω σου!!!! τρέχα για μπάνιο μόλις τελειώσεις.

εννοείται πως σε όλη την διαδικασία δεν έχεις κόψει το άνθος απ το κλαδί και εννοείται πως όταν τριμαρεις δεν πιάνεις το άνθος αλλά πιάνεις το κλαδί ενταξ!! πιαστώ αλλά πολύ ελαφρά να μην του χαλάσεις την μόστρα.

παίρναν οι ώρες έχεις βαρύνει, πονάει η μέση.... έλα λίγο ακόμα έμμεινε πήγαινε τουαλέτα σήκω, λίγο απ την θέση σου, πρόσεχε γιατι αν κολλήσεις για πολύ ώρα και κάνεις να σηκωθείς θα νιώσεις σαν τους γέρους σε slow motion.

επιτέλους τέλειωσες.... ηταν λίγο κουραστικό ναι το ξερω.


[Εικόνα: 0zkj88h.jpg]


πριν ξεκινήσεις το μάζεμα απ τα χάλια που έκανες και νομίζεις πως αντέχεις λίγη μαστούρα. ακόμα βάλε σε ενα μονοφιλακι λίγο απο το charas φουμαρετο και νιώσε την οξύτητα σε μαστούρα και γεύση.

ξεκινά να μαζεύεις τα χάλια που έκανες, τα σκουπίδια πάνε στα σκουπίδια, προσπάθησε στα σκουπίδια που ειναι τα φυλλα σου μην έχεις μαζί κανένα λογαριασμό ή κανένα γράμμα που θα λεει την διεύθυνση του σπιτιού σου. νομίζω πως καταλαβαίνεις τους λόγους για αυτόν τον συνδυασμό.

διάλεξε ενα μέρος που να μην το χτυπάει ο ήλιος να ειναι στεγνό και να αερίζεται κάλα και ισως να ειναι ψηλά να μην το φτάνουν τα παιδιά σε αυτο το σημείο θα βάλεις το ταψάκι σου με τα τρήματα που θα τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα για να κάνουμε χασίσι/σοκολάτα. 

εχω βρει κατι γαμάτα πιαστράκια νομίζω πως τα εχω παρει απο τα ικεα η απο τα πρακτικερ ή απο τα λιροη μερλιν, δεν θυμάμαι ειναι αυτα.


[Εικόνα: o5svcpy.jpg]



παρε και κρεμάστρες σαν αυτες.


[Εικόνα: oqpalmt.jpg]

παρε και τα κλαδιά με τους παπάδες. οποτε έχουμε κάτι τέτοιο μεσα στην ντουλάπα. 

[Εικόνα: e63rihl.jpg]

μάζεψε το υπόλοιπα χάλια, και πήγαινε να ξεκουραστείς, είχε δουλειά σήμερα.

στην ντουλάπα με τους παπαδες, θα διαπιστώσεις οτι τα πρησμένα άνθη που με τόσο καμάρι έβλεπες έχουν πλέον μείνει τα μισα, πραγματικά ξεφουσκώνουν!!! μην τρελαίνεσαι τα φρέσκα παπαδιά εχουν 70-80% υγρασία μεσα τους, πρεπει να φύγει για να μπορείς να το καπνίζεις. 

η διαδικασία αποξήρανσης πρέπει να γινει αργά, εαν γεινει γρήγορα χάνει σε γεύση και άρωμα, εαν γίνει αργά μπορεί να μουχλιάσουν.
σε πολύ γενικές γραμμές των χειμώνα θέλουν πάνω απο 10 μέρες να στεγνώσουν.
το καλοκαίρι είναι πολύ επικίνδυνο να ξεραθούν πολύ γρήγορα μπορεί και σε 4-5 μερες να είναι έτοιμα
μπορείς να το ξεράνεις και ακαριαία βάζοντας το υποψήφιο παπαδάκι στο micro wave χε χε χε! εεελα μην κάνεις μαλακιες!!
οταν ξεραθεί μπορείς να το φουμάρεις, δεν ειναι όμως τοσο ωραίο πρέπει να ωρίμαση μερικές μέρες. 

φρεσκο
[Εικόνα: x7wvj5a.jpg]


το ακριβές σημείο που θα το βάλεις μεσα στα βάζα δεν μπορεί να στο πει κανένας, θα το μάθεις σιγά σιγά από μόνος. 
ένας πολυ εύκολος και σωστός τρόπος για να μάθεις είναι οταν νομίζεις πως είναι αρκετά ξέρα αλλά οχι και φρυγανιά βάλε τα παπαδιά στα βάζα βάλε μέσα και ενα μικρο υγρασιομετρο και παρακολούθησε την υγρασία. 

το πιο σωστό σημείο ειναι να σου δείξει στα πρώτα 15 λεπτά γυρω στο 56-60% υγρασία.
στην ώρα πάνω μπορει να σου δειξει 65-68% υγρασία.
άνοιξε το βάζω να πάρει αερα για κάνα 30 λεπτο. 
ισως βγάλε τους παπάδες απ το βάζο εαν νομιζεις πως η υγρασία ειναι υπερβολική. 
πιάσε το άνθος ετσι ώστε ο εγκέφαλος σου να συνδυάσει την ένδειξη της υγρασία με την αφή, μύρισε το βάζο όταν το ανοίγεις (θα σου μυρίζει φρέσκο ψωμί η κατι τέτοιο), δες το χρώμα ειναι ακομα πράσινο εχει ακόμα ζωντανά χρώματα.
μετά από λιγο ξανά βαλτά μεσα, κλειστό, θα σου δείξει κάτω απο 60% μετά παλι θα ανέβει
αυτη η διαδικασία ισως σου πάρει μερες μεχρι η ένδειξη με κλειστό το βάζο να ειναι 58-60% το οποίο ειναι και το ιδανικό για να είσαι ήσυχος και να το αφήσεις για ωρίμανση. 
όσο περνάν οι μέρες στην ωρίμανση, η γεύση γίνεται καλύτερη, η μυρωδιές μοιάζουν με αυτα που λεν οι breeders, τα χρώματα δεν ειναι πλέον ζωντανά στο λαιμό ειναι πολύ γλυκό. ναι, πέρασε ενας μηνας!!!!


[Εικόνα: e4h92yp.jpg]

βρε ξεχάσαμε τα τρίμματα....

πάρε σακουλές για bubble hush, παρε αυτες που ειναι 3 ή 5. 20-25 ευρω απο το ebay
πάρε μια σακούλα παγο απ το βενζινάδικο. 2 ευρω
πάρε μια κουταλα ή το μιξερ της κουζινας. 
πάρε ενα βαθύ γουβα που να ταιριάζει με τις σακουλές. 
πάρε ενα ψεκαστήρα μικρό 3ευρω
πάρε ενα πετσετάκι.
παρε ενα ποτιρι νερο.
φέρε τα τρίμματα. καλο ειναι τα τρίμματα να έχουν ξεραθεί κάλα οταν τα δουλέψεις, να εχει σπάσει η χλωροφύλλη.

η διαδικασία ειναι εύκολη.-
οι σακουλές που θα ερθουν έχουν κατι αριθμούς σε μια ετικετούλα. αυτοι οι αριθμοι είναι τα λεγόμενα micron. δείχνουν της διάσταση της τρυπάς στον πατο της σακούλας. 
25micron.... 75micron.... 125 micron..... 220 micron.... καπως ετσι αν θυμάμαι καλα.

https://medcann.files.wordpress.com/2013...h-bags.jpg

παίρνεις τον γούβα, βάζεις μεσα την μικρότερη σακούλα σε μικρον 25...μετά την μεγαλύτερη και παει λέγοντας....
μετά ρίχνεις τον πάγο, το ποτιρι το νερο, μετα ριχνεις τα τρίμματα και ανακάτευε με την κουτάλα ή το μίξερ...συνεχεία συνεχεία.....ξεκουρασει...... ανασήκωσε τις σακουλές...ανακάτευε.....και παλι και παλι.... ξεκούραση.... ανασήκωσε....
αυτή η διαδικασία θέλει κάνα 30λεπτο εαν εισαι με κουτάλα ετοιμάσου για γυμναστική, εαν εισαι με μίξερ προσεχε να μην υπερβάλεις στο ανακάτεμα και σου γέμιση χλωροφύλλη το νερό, ο γούβας και το τελικό σου αποτέλεσμα βγει πρασινο. 
ο αφρος ειναι πολυ σημαντικος που βλεπεις.


trimming bubble hush

παρε το πετσετάκι και βαλε πανω το μικρο τετράγωνο screen που σου ήρθε με τις σακουλές.

σήκωσε την πρώτη σακούλα με τα τρίμματα και τον παγο, άφησε να λιώσει ο πάγος και τα τρίμματα βαλτά στο βούτυρο για μπισκότα.
οσο κατεβαίνεις στις σακουλές οι κρύσταλλοι ειναι και πιο καθαροί.
στην επομένη σακούλα σήκωσε την άφησε να στραγγιξει και θα δεις μια λάσπη, παρε το ψεκαστήρα και ρίχνε συνεχεία μεχρι να μαζέψεις σε ενα σημειο την λάσπη, παρε ενα κουτάλι μάζεψε την λάσπη και βαλτο στο μικρο screen μαζι την πετσέτα.
κανε αυτη την διαδικασία με ολες τις σακουλές. 

αυτη η λάσπη θα γινει η σοκολάτα σου. 

http://files.shroomery.org/files/06-42/1...rstrun.jpg

δίπλωσε ελαφρός και πίεσε το screen με την πετσέτα σου να βγάλεις  το πολύ υγρό
άφησε το ενα 24ορο να ξεκούραστη. 

πάρε την άμμο προσεκτικά και βαλτην μεσα σε ενα μικρο κομμάτι σακούλας η σελοφάν..... και άρχισε να του ζουλάς.... ζουλά ζουλά ζουλά και απο δω και απ την άλλη....παρε ενα αδειανό μπουκάλι και ζουλατο και άλλο και άλλο και άλλο....

οοοοοοπππ άρχισε να γίνεται μαστίχα κολλώδες...... η σοκολάτα σου ειναι έτοιμη........






κατι πολυ σημαντικό, δεν ειναι ολες οι ποικιλίες για να βγάλουν σωστή σοκολάτα. 
οπού δεις ποικιλία που να το λεει breeder/τράπεζα οτι κανει για σοκολάτα τοτε θα βγει κατι καλο....
εαν δεν το λεει μπορει να βγει μαπα!!!
ειχα καποτε μια μαροκινη ποικιλια, ειχε βγαλει απιστευτη σοκολατα σε συμπεριφορα, απο μαστουρα ναρκωτικη!!!

αυτααααα!!!!!!!!!!!!!!!!


ευχαριστώ τον phillieblunt που ηταν ο πρώτος οδηγός για να ξεκινήσω.

το παραπάνω απευθύνετε μονό στους έλληνες τις ιντερνετικης κοινότητας που ζουν σε χώρες που η κάνναβη και η καλλιέργεια της είναι νόμιμη
δεν προτρέπω κανέναν να κανει οτιδήποτε παράνομο γιατί είναι υπεύθυνος για των πράξεων του.
Απάντηση

ads by gr420info

#2
καλημερα σε ευχαριστουμε παρα πολυ για το ωραιο αρθρο σου θα μπορουσες να μου πεις πως θα βρω σακουλα bubble hash εκτος απο ebay η καποια εναλακτικη λυση??
Leaf "Το χόρτο είναι η θεραπεία ενός έθνους, το αλκοόλ είναι η καταστροφή του." Leaf
Απάντηση
#3
αιντα ωραιος o buzz καλοπιωτα, σε λιγες μερουλες ποσταρω και γω τα harvest ^^ πολυ σύντομα!!
Απάντηση
#4
ωραίος και πολύ σηματικό κείμενο στην κατάλληλη ώρα για εμένα και εγω τα έχω σε κούτα και αναμένω αλλά υγρασία στο 40 ? ποσες μερες λες
καμμια 10αρια ε?
Απάντηση
#5
ειναι παλιες φωτό τρομπέτα..... απλα καποια παιδια με ρώτησαν για αυτα που εγραψα οποτε τωρα που έφτιαξα το pc, και ειχα όρεξη εκατσε να τα γραψω.

αγγελε δεν γνωριζω εαν πουλαν τα grow shops εδω στην ελλάδα
Απάντηση
#6
τι εννοεις 40???? που εχει 40?
Απάντηση
#7
δωματιο μου εκει στην κουτα
Απάντηση
#8
ενας ευκολος τροπος(αλλα οχι ο κανονας) για να δεις εαν ειναι ετοιμα τα παπαδια σου για να τα βαλεις στα βαζα.
ειναι να τσακισεις ενα κλαδι απο αυτα που ειναι κρεμασμενα.... ενα κανει τσακ/τσικ/τσουκ/τσαπ τοτε κοψε τα ανθη απ τα κλαδια και βαλτα στα βαζα, αυτο θα το ακουσεις απο πολους.
εχω παρατηρησει ομως οτι αυτο το σταδιο ειναι λιγο αργα για να κανεις την διαδικασια που σου λεω.
εγω θα σου πρότεινα οταν τσακισεις το κλαδι να μην κανει τσακ αλλα να τσακιζει και να ειναι ελαφρος πολυ ελαφρος σαν φρεσκο.
τοτε βαλτο στα βαζα και κανε το παιχνιδι που σου λεω με τον υγραντομετρο
Απάντηση
#9
μην ξεχνας θελουμε να γινει αργα η αποξηρανση για να εχεις το καλυτερο αποτελεσμα.....
Απάντηση
#10
buzzz φίλε παρατήρησα επίσης ότι ε΄βαλα μεσα στην τεντα τωρα που ειναι κλειστη 3 διαφορετικα υγρασιοθερμομετρα και ολα ρε φιλε εχουν μετακυ τουσ αποκλιση στις μετρησεις που δινουν , εξ ου και σε ρωτω για το πως παμε χωρις αυτα τα οργανα .

ειναι σχετικα χρησιμο να γνωριζουμε κατα προσεγγιση πως και με το ματι μπορουμε να κανουμε καλη δουλεια οποτε αυτο το θεμα με τον ηχο απο τα κλαδακια τσακ τσουκ κλπ ειναι αρκετα χρησιμο διοτι κατ εμε δεινει ενα σινιαλο του κατα ποσον ειμαστε σχετικα σε μια τελειωμενη φαση και αρα παμε στο curing!

δηλαδη οκ τα μετραμε ολα αυτα αλλα και παλι μετραει πολυ και η επαφη με το φυτο πολυ το αγγιγμα του η οπτικη του -πρασινο λιγοτερο πρασινο- και καπως ετσι μαζι με της μετρησεις οι οποιεσ εγω εχω δει οτι ειναι σχετικες βγαζουμε καποιο συμπερασμα.

γενικα λες περιπου 10 μερες για χειμωνα αν καταλαβα ?
Απάντηση
#11
ωραιος οδηγος σε ευχαριστουμε μπαζ,καπως ετσι παιζει η ιστορια οπως την περιγραφεις!

γενικα την εχω βρει καλυτερα με το βουτηρο απ οτι με το μπαμπλ χας μου εχουν μεινει δυο ζευγαρια σακουλες το ενα το χρησιμοποιω για να διαχωριζω το βουτηρο απο τα τριμματα κανουν πολυ καλη δουλεια και σε αυτο παντως.
Απάντηση
#12
παναγιώτη, ναι καταλαβαινω τι λες με τις διαφορετικές ενδείξεις... την εχω πατήσει και εγω....παρε και ενα τέταρτο να βγαλεις το μέσο ορο... χε χε χε!!!!
πλακα κανω, δεν ειμαι σπιτι σου για να βρουμε λυση οποτε παρε ενα απο αυτα που θεωρεις πιο έμπιστο και βαλτο μεσα.... εαν αερίζεις συχνά τους παπαδες σου δεν τίθεται θεμα μουχλας.

η εμπύρια σου με το άθλημα θα σε κανει να καταλαβαινεις με το ματι/αυτι/αφη/όσφρηση....για την ωρα εμπιστέψου ενα υγρασιομετρο, να εισαι αμυντικός, να μην ξεπεράσεις προς τα κάτω την υγρασια γιατι ειναι δύσκολο να το επαναφέρεις.
η αλλαγη χρωματων θα την δεις μετα απο ενα μηνα, είτε ειναι σε βάζα είτε δεν ειναι.
θέλω οταν βάλεις τα παπαδια στο βάζο και κανοντας την διαδικασία που γράφω να εχεις μυρωδιές ψωμιού
αν ασχολείσαι με μαγειρική θα καταλαβεις οτι γίνεται ζημωση.
μπορει να ειναι και παραπάνω απο 10 μερες, μπορει να ζεις διπλά απο ποταμι και να εχεις υγρασιες οποτε να καθυστερηση. εγω ζω σε ξερο κλιμα....ειναι ανάλογο.

growcannabis να σαι καλα,

τα τρίμματα τα βαζεις κατευθείαν σε βουτυρο χωρις να βγαλεις σοκολατα???
η ανοχή με την φαγώσιμη αυξάνεται γρηγορα?? οταν καπνίζεις εχεις διαφορες???
Απάντηση
#13
ειχα προσπαθησει να φτιαξω αλλα το αποτελεσμα δεν μ αρεσε εκτος απο την γυρη που ειχαν οι δυο τελευταιες σακουλες το οποιο ηταν πολυ λιγο.

στις υπολοιπες σακουλες επαιρνα πολυ χλωροφυλη και σκεψου κουνουσα μονο με κουταλα οχι μιξερ,βεβαια εβαζα ολα τα φυλλα εκτος των μεγαλων και δεν ημουν τοσο σχολαστικος οσο εσυ.

ετσι καποια στιγμη αποφασισα να φτιαξω βουτηρο μονο με φυλλα-τριμαρισμενο υλικο και τα χαμηλα φουντακια που ποτε δεν τα κραταω για καπνισμα.

το ακουσμα ειναι πολυ πιο βαρυ και αν δεν εισαι σε καλο περιβαλλον μπορει να σε αγχωσει κτλ κτλ οπως ολα τα ψυχοτροπα. αν ομως εισαι στο καταλληλο περιβαλλον ειναι απογειωση! με λιγα λογια δεν ειναι για να φας ενα κομματι και μετα να πας να δουλεψεις θα ψαχνεις την εξοδο κινδυνου.
Απάντηση
#14
growcannabis τωρα ειδα το σχολιο σου, τι εννοεις ειχαν γυρη οι σακουλες σου???

κοιτα καλο ειναι να αφηνεις τα τρίμματα να ξεραθουν καλα και αργοτερα που θα βγαλεις την σοκολάτα θελει και αυτη ωριμανση....γινεται καλυτερη με τον καιρο.

γενικα να ξερεις εαν φουμαρεις σοκολατα για λιγες μερες και μετα πας σε ανθος, τοτε το ανθος θα σου φανει πολυ light σε μαστουρα, οπως καταλαβαινεις η σοκολατα εχει μεγαλυτερο ποσοστο σε thc οποτε λειτουργει η ανοχή και δεν θα εχεις δυνατες μαστουρες με το ανθος.
κατι παρομοιο ειναι και να φας την κανναβη....ο οργανισμο σου δεχεται μεγαλυτερη ποσοτητα σε thc και την παιρνει με πιο αργο ρυθμο γιατι πηγαινει απο διαφορετικο δρομο και μαστουριαζεις, πηγαινει μεσα απ το την κυκλοφορια του αιματος ενώ καπνιζοντας πηγαινει κατευθιαν στο νευρικο συστημα.

τωρα για τις παρανοιες ειναι γιατι υπερβαινεις το ωριο που μπορει να δεχτη ο οργανισμος σου, αν και σου φενεται πολυ νορμαλ να φας ενα ολοκληρο πισκοτο....σιγα τι θα παθω???!!! χε χε χε!!!
δοκιμασε με 1/4 του μπισκοτου μηπως ειναι καλυτερα, και αφησε μια ωρα να δεις που βρισκεσαι!!

σιγουρα η φαγωσιμη και για εμενα δεν ειναι κατι ευχαριστο.
Απάντηση
#15
ωραίος!
Απάντηση
#16
buzz, εντάξει τα κοπι-πειστ, αλλά οι παπαριές του στυλ "οπού δεις ποικιλία που να το λεει breeder/τράπεζα οτι κανει για σοκολάτα τοτε θα βγει κατι καλο....

εαν δεν το λεει μπορει να βγει μαπα!!!"  είναι παπαριές!

έχω φτιάξει χασίσι από τζαμαλντελίκα που σε έστελνε κανονικά....

blake
“If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. For man has closed himself up, till he sees all things thro' narrow chinks of his cavern.”
Απάντηση
#17
σε ευχαριστώ μπλακε για το σχόλιο σου.

τι εννοείς κοπι-πειστ???

οταν γράφεις (αστο το πουμε) οδηγό? δεν ειναι δυνατόν να γράφεις συγκεκριμένα για ολες της ποικιλίες που εχεις καλλιεργήσει αλλά ουτε και για όλες αυτες που εχεις διαβάσει απο αλους. οποτε χρησιμοποιείς λέξης του στιλ "εαν δεν το λεει μπορει να βγει μάπα!!!"
η λέξη μπορεί δείχνει οτι υπάρχει η πιθανότητα ή η δυνατότητα να γίνει κατι.

σχεδόν το 100% τον ποικιλιών που γράφουν οτι βγάζουν καλο hush, θα βγάλουν καλο bubble hush. γιατι παιζει μεγαλο ρολο και οι συνθήκες καλλιέργειας.

και οταν λέμε κάλο hush δεν εννοούμε να ειναι δυνατό η οχι, εννοούμε να ειναι hush. υφη συμπεριφορά και τα λοιπά.
Απάντηση
#18



αρκετά ενδιαφέρον το σκηνικό με τον ξηρό πάγο, νομίζω πως με την πρώτη ευκαιρία θα πειραματιστώ.

ψάχνοντας στο google "ξηρός πάγος" και την περιοχή σου, ίσως βρεις και να εχεις σε ενα 24ωρο στην πόρτα σου.
και οκ εχεις τον παγο.....σε ποια σακουλα θα πρεπει να την βαλουμε????

αυτό το pollen press που εχει αυτός ειναι πανάκριβο..... γνωρίζει κανεις που μπορούμε να βρούμε στην ελλάδα μικρότερα???
Απάντηση
#19
αυτες τις τσοκοσακουλες δε χρησιμοποιησε ο τυπος ?

μια τετοια παιρνεις φανταζομαι για σπιτικη φαση
Απάντηση
#20
buzzz, αν πραγματικα ενδιαφερεσαι για μηχανη πρεσαρισματος, θεωρώ ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε.

θα κανω ενα ψαξιμο να δω στο περιπου κοστος κατασκευης γιατι σαν μηχανισμος ειναι σχετικα απλος, και εχω φτιαξει αντιστοιχο μηχανισμο (με αλλη χρηση βεβαιως).

επισης εαν εχεις επιπλεον διευκρινησεις, μου τις λες.
Απάντηση
#21
ναι τρομπετας αλλα υπαρχουν διαφορετικες σακουλες, δηλαδη με διαφορετικες τρυπες στον πατο, οι οποιες της μετρανε σε μικρον.....αυτος στα ποσα μικρον επεξε μπαλα??

ανοων100 κανε την ερευνα σου και ποσταρετο να δουμε και εμεις....κοιτα πρεσα ειναι, αντι να το κανεις με το χερι οπως γραφω στον ¨οδηγο¨το κανεις με το μηχανημα. υπαρχει διαφορα βεβαια αυτο στο χερι με την πρεσσα...
στην πρωτη περιπτωση υπαρχει και η θερμοτητα απ το χερι σου. στην αλλη απλα κανεις ενα πολυ δυνατο πρεσαρισμα.

ριξε μια ματια εδω για την φημισμένη μαροκινή πως την κανουν.
πολυ κοπάνισμα οποτε αναπτύσσεται και θερμοτητα.


Απάντηση
#22
καλησπέρα σε όλους , υπαρχει περιπτωση οι κρυσταλοι στην κορφή ψηλα στους παπαδες τους οποιους του χτυπα και το πιο πολυ φως να εμφανισει amber ενω στους χαμηλους να ειναι clear και αρκετά milky/cloudy και οχι amber?
Απάντηση
#23
ναι active.....υπάρχει αυτή η περίπτωση ....μάλιστα είναι σύνηθες και φιλολογικό
  Loveleaf  Plant that saves the Planet   Volcanodude
Απάντηση
#24
ναι συμβαίνει αυτο, συμβαίνει και το αντίθετο....

να ωριμάζουν πιο γρήγορα τα κάτω άνθη που δεν τα βλέπει το φως και ποιο αργά τα πάνω που τα βλέπει το φως.

εχει να κανει με την ποικιλία....
Απάντηση
#25
(02-16-2016, 08:42 PM)sig-p239 Έγραψε: ναι active.....υπάρχει αυτή η περίπτωση ....μάλιστα είναι σύνηθες και φιλολογικό

ούτε σύνηθες, ούτε φιλολογικό! :p

blake
“If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. For man has closed himself up, till he sees all things thro' narrow chinks of his cavern.”
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)