Κατηγορίες

Προσφορές

Πληροφορίες

Τρόποι πληρωμής

Τρεις τρόποι υπάρχουν για την πληρωμή. Ο πρώτος είναι με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό μας (ING Ολλανδίας), εύκολο είναι, αν χρησιμοποιείτε και internet banking πλέον είναι πανεύκολα, μόνο με το IBAN γίνεται δουλειά.

Τα στοιχεία για την κατάθεση στην τράπεζα είναι:

ING
ΙΒΑΝ: NL60 INGB 0007 1231 05

BIC: INGBNL2A

Όνομα δικαιούχου: The Holland Corporation

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Παρακαλούνται οι πελάτες της Alpha bank να φροντίσουν ιδιαιτέρως το θέμα των εξόδων καθώς είναι γνωστή ότι μας χρεώνει τραπεζικά έξοδα και είναι κρίμα να καθυστερήσει η παραγγελία γι αυτό το λόγο.

Ο δεύτερος είναι με Bitcoin. Λόγο της τρελής διακύμανσης των τιμών τους, μόνο μετά από συνεννόηση γίνεται να εκτελεστεί παραγγελία. Tην τιμή την παίρνουμε από το ακόλουθο site: https://www.litebit.eu/en/sell/bitcoin

Ο τρίτος με αποστολή μετρητών. Κάνετε κανονικά την παραγγελία σας, και επιλέγετε "πληρωμή με αποστολή μετρητών". Θα σας δοθεί η διεύθυνση όπου μπορείτε να στείλετε τα χρήματα. ΔΕΝ συνιστούμε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αποστολή θα γίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ συστημένη. Θα χρησιμοποιείτε απλό φάκελο όμως τα μετρητά θα τα τυλίγετε με τουλάχιστον 2 Α4 κόλες, ώστε να φαίνεται ως μια επιστολή. Ακόμα καλύτερα αν τα βάλετε μέσα σε κάποιο περιοδικό μικρού μεγέθους. Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι, καλύτερα επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.