Dinafem Seeds

Προσφορές

Πληροφορίες

Amnesia Kush (Dinafem Seeds) Μεγαλύτερη προβολή

Amnesia Kush (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Amnesia Haze x OG Kush
 • Σύνθεση: 70% σατίβα / 30% ίντικα
 • Εξωτερική συγκομιδή: μέσα Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 500-600 γρ/μ2
 • Απόδοση εξωτερικά: 600-800 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο για παραγγελία

12,50 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής/Εξωτερικής καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι σπόροι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης60 - 70 μέρες
CBD %0,1%
THC %20%
ΚατασκευαστήςDinafem Seeds

Άλλες πληροφορίες

Εάν δύο από τις χώρες που θεωρούνται η Μέκκα της κάνναβης, η Καλιφόρνια και η Ολλανδία, αποφάσιζαν να συγχωνευθούν, το αποτέλεσμα θα ήταν αυτός ο εξαιρετικός σπόρος κάνναβης: το Amnesia Kush. Και είναι αλήθεια ότι αυτή η ποικιλία, που γεννήθηκε από τη διασταύρωση του Amnesia Haze και ενός OG Kush, συγκεντρώνει το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει κάθε μία από αυτές τις παραδόσεις της κάνναβης: τη γεύση, τη δύναμη και το σθένος του OG Kush με τη δραστικότητα της σατίβας, την Haze προσωπικότητα και την απόδοση της γενεαλογικής γραμμής του Amnesia.

Εδώ στη Dinafem, γνωρίζαμε ότι με τέτοια εκπληκτική γενετική δεν υπήρχε τρόπος να αποτύχουμε και είχαμε δίκιο. Το Amnesia Kush είναι ένα κόσμημα κάνναβης που φέρνει μια ολοκαίνουργια απόχρωση στην οικογένεια του Amnesia, αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι επίσης μια ζωντανή απόδειξη ότι ο συνδυασμός κορυφαίων γενετικών υλικών πάντα ανοίγει το δρόμο σε απαράμιλλες ομορφιές.

Το Amnesia Kush μετατρέπεται σε μεγάλα φυτά κάνναβης με τη μορφή της σατίβας, αλλά και μερικά χαρακτηριστικά ίντικας. Για παράδειγμα, η μεσογονάτια απόσταση δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο σε ένα φυτό 100% σατίβα και τα φύλλα του είναι σαφώς τύπου ίντικα, φαρδιά και επιμήκη. Το φυτό αναπτύσσεται μάλλον έντονα, τόσο πλάγια όσο και προς τα πάνω, αναπτύσσοντας πολλά κλαδιά ως συνέπεια της κληρονομιάς του OG Kush.

Το Amnesia Kush αποδίδει καλά και παράγει γενναιόδωρες σοδειές συμπαγών, πυκνών παπάδων. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν είστε εμπορικός καλλιεργητής.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της ποικιλίας είναι το πολύπλοκο μίγμα των γεύσεων και των μυρωδιών. Διατηρεί μερικά από τα άγρια εσπεριδοειδή και Kush αρώματα του OG Kush, αλλά προσθέτει σ'αυτά και έναν βαθύ τόνο από Haze.

Το Amnesia Kush είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό φυτό κάνναβης με επίπεδα THC που ξεπερνούν το 20%, ανάλογα με τον φαινότυπο. Όσοι δεν έχουν συνηθίσει να καταναλώνουν κάνναβη ή με περιορισμένη ανοχή στο THC, θα πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή επειδή το εντυπωσιακό και διαρκές αποτέλεσμα που μοιάζει περισσότερο με αυτό μίας σατίβα, μπορεί να αποδειχθεί συντριπτικό. Αρχικά η επίδραση είναι εγκεφαλική και γίνεται βαθιά σωματικά χαλαρωτική προς το τέλος.

Το Amnesia Kush είναι ένα πραγματικά ευγνώμονο φυτό κάνναβης. Σε αντάλλαγμα για πολύ λίγη προσοχή, προσφέρει πλούσιες σοδειές που είναι απίθανο να χτυπηθούν από την υγρασία, λόγω της αντοχής του. Χάρη στη γενετική της σατίβα, δεν αποθηκεύει νερό, γι 'αυτό είναι τόσο κατάλληλο για υγρά ή τροπικά κλίματα.

Το μεγαλύτερο ζήτημα, αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι, είναι η εκπληκτικά έντονη ανάπτυξή του, η οποία θα μπορούσε να είναι ενοχλητική για όσους στερούνται το χώρο ή για όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν χωρίς να τραβήξουν την προσοχή. Πραγματικά, θα μπορούσε εύκολα να φτάσει σε ύψη 3 μέτρα εξωτερικά, οπότε δώστε προσοχή. Προκειμένου να ελέγχεται το μέγεθός του όταν καλλιεργείται σε κλειστούς χώρους, συνιστούμε να περιορίσετε την περίοδο ανάπτυξης μέσα σε ένα μέγιστο χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων.

Παρόλο που η κυρίαρχη γενετική της σατίβα τείνει να είναι πολύ πιο "λαίμαργη" από αυτή των φυτών ίντικα, πρέπει να είναι αρκετή μια κανονική διατροφή. Εάν δεν το τηρήσετ
ε αυτό, μπορεί να μην παράγει το τόσο πολυπόθητο εύγευστο εύρος γεύσεων για τις οποίες είναι τόσο διάσημη αυτή η ποικιλία. Και τέλος, θυμηθείτε ότι το Amnesia Kush εκπέμπει ένα υπερ-έντονο άρωμα που μπορεί να απαιτεί τη χρήση ισχυρών φίλτρων άνθρακα σε εσωτερικούς χώρους.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Amnesia Kush (Dinafem Seeds)

Amnesia Kush (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Amnesia Haze x OG Kush
 • Σύνθεση: 70% σατίβα / 30% ίντικα
 • Εξωτερική συγκομιδή: μέσα Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 500-600 γρ/μ2
 • Απόδοση εξωτερικά: 600-800 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα