Dinafem Seeds

Προσφορές

Πληροφορίες

Big Kush (Dinafem Seeds) Μεγαλύτερη προβολή

Big Kush (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Big Skunk x OG Kush
 • Σύνθεση: 50% ίντικα / 50% σατίβα
 • Εξωτερική συγκομιδή: τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 600 γρ/μ2
 • Απόδοση εξωτερικά: 600 - 900 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

12,50 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής/Εξωτερικής καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι σπόροι
ΕίδοςSativa/Indica
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης55 - 60 μέρες
CBD %Χαμηλό
THC %εως και 20%
ΚατασκευαστήςDinafem Seeds

Άλλες πληροφορίες

Το μυστικό των θηλυκοποιημένων σπόρων κάνναβης Big Kush βρίσκεται στα γονίδια της. Η προέλευσή της χρονολογείται πίσω στο παρελθόν από την προσπάθεια που ξεκίνησε στη Dinafem Seeds και στόχευε στη δημιουργία ενός υβριδίου που θα έφερε την ισορροπία, την ισχύ και θα πρόβαλλε ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το αποτέλεσμα είναι μία ποικιλία που παρουσιάζει τη γενετική κληρονομιά δύο τιτάνων: Big Skunk και OG Kush. Οι μεγάλες αποδόσεις και το θαυμάσιο άρωμα λεμονιού του Big Skunk, καθώς και η εκπληκτική προσωπικότητα του OG Kush που βρίσκεται σε αυτήν, είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξει τον κάθε καλλιεργητή. Μια λιχουδιά κάνναβης για τους οπαδούς του Kush!

1ο βραβείο - κατηγορία εσωτερικής καλλιέργειας - στο Copa CABA του 2017, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Argentinian Haze.

Οι σπόροι του Big Kush μετατρέπονται σε φυτά μεσαίου μεγέθους προς μεγάλου, τα οποία μπορούν να φτάσουν σε ύψος 3 μέτρων σε εξωτερικούς χώρους. Τα λεπτότατα κλαδιά του και η ευρεία μεσογονάτια απόσταση επιτρέπουν στο φως να διεισδύει πιο εύκολα φτάνοντας και στα χαμηλότερα μέρη. Αυτό οδηγεί στην ανάπτυξη των βαριών, παχιών και ρητινωδών ανθών. Επιπλέον, το μικρό ποσοστό των φύλλων καθιστά πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία του κοψίματός τους, πράγμα που αποτελεί πράγματι μία διευκόλυνση για τον καλλιεργητή κάνναβης.

Το Big Kush είναι ένα παραγωγικό φυτό, ιδιαίτερα αγαπητό από τους εμπορικούς καλλιεργητές κάνναβης. Δεν έχει σημασία το πόσο άφθονη είναι η σοδειά, αλλά το ότι οι παπάδες μπορούν να συλλεχθούν πολύ γρήγορα χάρη στη δομή του φυτού. Μπορεί να παράγει έως 600 γρ/τ.μ. σε εσωτερικούς χώρους και 600-900 γρ/φυτό σε εξωτερικούς χώρους. Ποσότητα και ποιότητα σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς πολύ κόπο!

Το Big Kush παρουσιάζει εξαιρετικά πολύπλοκες γεύσεις και μυρωδιές. Οι οργανοληπτικές του ιδιότητες ενισχύονται από τα limonene τερπένιά του, καθιστώντας το λεμόνι εξαιρετικά έντονο στη γεύση και τη μυρωδιά. Ο έντονος και νόστιμος συνδυασμός λεμονιού και λαδιού αυτού του υβριδίου είναι άξιος εκτίμησης.

Το Big Kush είναι μία ποικιλία της οποίας τα επίπεδα THC θα μπορούσαν να φτάσουν έως και 20%. Το αποτέλεσμά της είναι εξαιρετικά ισχυρό, προσφέροντας πολύ έντονες ψυχοδραστικές αισθήσεις, αλλά σωματικά και εγκεφαλικά ισορροπημένες. Αρχίζει με μια ωραία εγκεφαλική διέγερση που γυρίζει σε περισσότερο κλειδώμα στον καναπέ όσο περνά η ώρα. Αυτός ο σπόρος είναι μία απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή όσων αγαπούν το Kush και για γνώστες που ξέρουν πώς να εκτιμήσουν και να απολαύσουν υψηλής ποιότητας ισχυρή γενετική.

Το Big Kush προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα εκπληκτικό και νόστιμο φυτό γεμάτο δύναμη και ενέργεια. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο να αναπτυχθεί, μπορεί να είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε την ανάπτυξή του όταν το καλλιεργείτε σε εσωτερικούς χώρους, επειδή μερικοί φαινότυποι τείνουν να τεντώνονται περισσότερο. Σε εξωτερικούς χώρους, τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε ξηρά, ηλιόλουστα, εύκρατα και μεσογειακά κλίματα ή υπό την προστασία του θερμοκηπίου. Η χαμηλή της αντοχή στην υγρασία αντιμετωπίζεται με τη σύντομη περίοδο άνθισης που την καθιστά λιγότερο πιθανό να πληγεί από προβλήματα που σχετίζονται με αυτήν.

Σε εξωτερικούς χώρους, θα είναι έτοιμη για συγκομιδή στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου και σε εσωτερικούς χώρους σε περίπου 55-60 ημέρες. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ποικιλία για θεραπευτικούς σκοπούς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε οργανικά λιπάσματα και με σύνεση. Με αυτόν τον τρόπο οι παπάδες θα είναι απόλυτα υγιείς. Εντούτοις, το έντονο άρωμα που εκπέμπουν ενδέχεται να απαιτήσει κάποια καλής ποιότητας φίλτρα κατά της οσμής, αν θέλετε να περάσετε εντελώς απαρατήρητοι.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Big Kush (Dinafem Seeds)

Big Kush (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Big Skunk x OG Kush
 • Σύνθεση: 50% ίντικα / 50% σατίβα
 • Εξωτερική συγκομιδή: τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 600 γρ/μ2
 • Απόδοση εξωτερικά: 600 - 900 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα