Dinafem Seeds

Προσφορές

Πληροφορίες

Blue Cheese (Dinafem Seeds) Μεγαλύτερη προβολή

Blue Cheese (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Exodus UK Cheese x Blueberry
 • Σύνθεση: ίντικα
 • Εξωτερική συγκομιδή: αρχές/μέσα Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 550 γρ/μ2
 • Απόδοση εξωτερικά: 600 - 800 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο για παραγγελία

9,00 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής/Εξωτερικής καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι σπόροι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Indica
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης50 - 55 μέρες
CBD %Χαμηλό
THC %Υψηλό
ΚατασκευαστήςDinafem Seeds

Άλλες πληροφορίες

Το Blue Cheese είναι ένας θηλυκοποιημένος σπόρος κάνναβης με απίστευτη συνολική ποιότητα: εύκολο να καλλιεργηθεί, αποδίδει μεγάλη σοδειά και με γεύση που θα βρίσκεται στα χείλη όλων. Για όλους εμάς που εργαζόμαστε στη Dinafem, είναι μεγάλη πρόκληση να εργαστούμε με δύο γενετικές γραμμές τέτοιου κύρους και εξαιρετικά υψηλής εκτίμησης όπως το Cheese Exodus UK και το Blueberry με σκοπό να αναπτύξουμε μία ποικιλία που θα συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά κάθε ενός από αυτά.

Και είμαστε ευτυχείς να πούμε ότι το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο: ένα κυρίαρχο υβρίδιο Indica που υπερβαίνει κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Η προσέγγιση του σπόρου αυτού από την άποψη της καλλιέργειας είναι μια ευχαρίστηση για το μάτι και για όλες τις αισθήσεις εν γένει, διότι μαζί του η διασκέδαση αρχίζει από την πρώτη στιγμή. Κατά την καλλιεργητική διαδικασία, γίνεται ένα όμορφο, πολύχρωμο φυτό και, όταν συγκομίζεται, ξυπνά όλες τις αισθήσεις με τρόπο που κανείς δεν περίμενε ποτέ. Σφύζει τόσο πολύ από ποιότητα, ώστε όσοι συναντούν αυτή την ποικιλία δεν θέλουν να την αφήσουν να φύγει ...

Το Blue Cheese είναι μία όμορφη και ελκυστική ποικιλία κάνναβης που αναπτύσσει σταθερά, ομοιογενή φυτά, χάρη στην επιρροή του Skunk που υπάρχει μέσα στο γενετικό υλικό του Cheese. Κατά την καλλιέργεια, μπορούμε να διακρίνουμε φυτά με εκπληκτική διακλάδωση που σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να φτάνουν σε ύψος τα 3 μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι οι σοδειές τους είναι απίστευτα γενναιόδωρες, γεμάτες ογκώδεις και συμπαγείς παπάδες. Ένα μεγάλο μέρος αυτών των φαινότυπων αποκτά, μέχρι το τέλος της ανθοφορίας, έναν εκθαμβωτικό πορφυρό χρωματισμό όταν η θερμοκρασία πέσει κατά 10 ° C τη νύχτα.

Το Blue Cheese είναι ένας "καλός παραγωγός", με απόδοση που φτάνει τα 550 γρ/τ.μ. σε εσωτερικούς χώρους και 800 γρ/φυτό σε εξωτερικούς χώρους. Εκτός αυτού, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, θα μπορούσαμε ήδη να βγάζουμε απίστευτα μεγάλες ποσότητες παχιών και ογκωδών παπάδων που καλύπτονται με νόστιμη και πολύ αρωματική ρητίνη. Θα σας τρέχουν τα σάλια!

Το Blue Cheese παρουσιάζει μια τέλεια αρωματική και γευστική ισορροπία: την φρουτώδη ένταση των βατόμουρων που κληρονόμησε από την κορυφαία ποιότητα του Blueberry και τη χαρακτηριστική γεύση τυριού. Ένας εκπληκτικός και νόστιμος συνδυασμός που είναι εμφανής στο υπέροχα φρουτώδες άρωμα που αποπνέουν τα άνθη του.

Το Blue Cheese παρουσιάζει μία υψηλή περιεκτικότητα σε THC, η οποία μεταφράζεται σε μια ισχυρή και μακροχρόνια αίσθηση σωματικής χαλάρωσης. Έτσι, εάν θέλετε να χαλαρώσετε για πολύ και να ξεχάσετε τον κόσμο γύρω σας, αυτός ο σπόρος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η συλλογή σας.

Το Blue Cheese είναι ένα φυτό κάνναβης που αναπτύσσεται όταν του παρέχεται μία σχετική προσοχή. Στην πραγματικότητα, μια τυπική διατροφή και μια χρονική ακολουθία ποτίσματος θα ήταν αρκετή για να γίνει δυνατό και με σθένος. Ως ένα από τα κύρια προτερήματά του, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την καταπληκτική του ικανότητα να αντιμετωπίζει την υγρασία και τα προβλήματα. Όταν τυχαίνει αυτά να εμφανιστούν, δεν ντροπιάζει, αλλά τα παλεύει με θάρρος.

Λόγω της διακλαδωμένης δομής του, αυτό το φυτό κάνναβης μπορεί να καλλιεργηθεί σε SOG και SCROG. Με αυτό τον τρόπο, το φως διεισδύει ομοιόμορφα και η ικανότητα απόδοσής του φτάνει σε αδιανόητα επίπεδα. Επιπλέον, με μια τόσο σύντομη περίοδο άνθισης (50-55 ημέρες), η καλλιέργειά του γίνεται πολύ πιο εύκολη, καθώς αποφεύγονται τα τυπικά ζητήματα που προκύπτουν στις μακροχρόνιες καλλιέργειες.

Η έντονη μυρωδιά του Blue Cheese μπορεί να τραβήξει την προσοχή των γειτόνων. Στην περίπτωση αυτή, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα άνθρακα υψηλής ποιότητας για να θέσουμε αμέσως τέλος σε αυτό το πρόβλημα. Σε εξωτερικούς χώρους, αυτό το φυτό αισθάνεται άνετα σε εύκρατα, μεσογειακά κλίματα καθώς και υπό την προστασία ενός θερμοκηπίου.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Blue Cheese (Dinafem Seeds)

Blue Cheese (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Exodus UK Cheese x Blueberry
 • Σύνθεση: ίντικα
 • Εξωτερική συγκομιδή: αρχές/μέσα Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 550 γρ/μ2
 • Απόδοση εξωτερικά: 600 - 800 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα