Dinafem Seeds

Προσφορές

Πληροφορίες

Blue Widow (Dinafem Seeds) Μεγαλύτερη προβολή

Blue Widow (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Blueberry x White Widow
 • Σύνθεση: 50% σατίβα / 50% ίντικα
 • Εξωτερική συγκομιδή: αρχές/μέσα Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 525 γρ/μ2
 • Απόδοση εξωτερικά: 1100 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο για παραγγελία

12,50 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής/Εξωτερικής καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι σπόροι
ΕίδοςSativa/Indica
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης50 - 55 μέρες
CBD %Μέτριο
THC %12-16%
ΚατασκευαστήςDinafem Seeds

Άλλες πληροφορίες

To Blue Widow είναι ένας θηλυκoποιημένος σπόρος κάνναβης που αφήνει ένα βαθύ αποτύπωμα οπουδήποτε πηγαίνει, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς είναι ένα από τα πιο θαυμαστά κοσμήματα κάνναβης της διεθνούς αγοράς και χαίρει υψηλής εκτίμησης. Εδώ στη Dinafem, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι εντυπωσιακό και σύντομα συμφωνήσαμε να διασταυρώσουμε δύο βαρέων βαρών ποικιλίες κάνναβης με πλούσια και πολύπλοκα χαρακτηριστικά: Blueberry και White Widow. Ταπεινά μιλώντας, δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε καλύτερα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ποικιλιών έχει οδηγήσει σε ένα κορυφαίο και ισορροπημένο υβριδικό δείγμα (ίντικα 50% - σατίβα 50%) εξαιρετικής ποιότητας που έχει εκτιμηθεί πολύ από εμπειρογνώμονες του κλάδου.

1ο βραβείο στην κατηγορία "Best Outdoor" στο 2015 Copa Cannabis (Ουρουγουάη)
3ο βραβείο στην κατηγορία "Best Indica" στο πλαίσιο του Therapy Expo Cannabis Cup το 2013, που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο (Καναδάς)

Το Blue Widow είναι μία ποικιλία με εκπληκτική γενεαλογία, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίστευτα όμορφα, ανθεκτικά και σταθερά τα φυτά της. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, είναι εκπληκτικά ανθεκτικά και συμπαγή, με πολλά κλαδιά που καταλήγουν εντελώς γεμάτα με ογκώδεις  παπάδες στο τέλος της ανθοφορίας. Και, όπως το κερασάκι στην τούρτα, μερικές όμορφες πορφυρές και μπλε αποχρώσεις καλύπτουν ολόκληρο το σώμα τους όταν η θερμοκρασία πέφτει τη νύχτα κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας.

Το Blue Widow παράγει γενναιόδωρες καλλιέργειες υψηλής ποιότητας από συμπαγή, ογκώδη άνθη που καλύπτονται πλήρως από το τυπικό παχύ στρώμα λευκής και αρωματικής ρητίνης. Η απόδοση σε εσωτερικούς χώρους θα μπορούσε να ανέλθει σε 525 γρ/τ.μ. και σε 1100 γρ/φυτό σε εξωτερικούς χώρους: πολύ ενδιαφέροντα νούμερα γνωρίζοντας, επιπλέον, ότι μιλάμε για χόρτο υψηλής ποιότητας και ακαταμάχητης ρητίνης υψηλού επιπέδου.

Το Blue Widow παρουσιάζει πολύ ελκυστικές οργανοληπτικές ιδιότητες, με άνθη που εκπέμπουν ένα έντονο και γλυκό φρουτώδες άρωμα που συνοδεύεται από γλυκές και ξινές νότες και μερικές πινελιές μούρων. Η πολυπλοκότητα είναι τέτοια που μερικοί άνθρωποι τη θεωρούν ότι είναι μια λιχουδιά.

Το Blue Widow παράγει ένα αρχικά διεγερτικό, εγκεφαλικό και ψυχεδελικό ανέβασμα, το οποίο γυρίζει σε ένα πιο σωματικό χαλάρωμα με το πέρασμα του χρόνου. Μια ισχυρή, ισορροπημένη και διαρκής τζούρα ευεξίας που έχει έρθει για να μείνει. Θα είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια ήσυχη ανάπαυση, μια καλή ταινία ή να παίξετε μουσική! Και πανω απ'όλα αυτά, παρουσιάζει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες: μπορεί να τονώσει την όρεξη, να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε και να ανακουφίσετε την ένταση των μυών.

Το Blue Widow έχει τεράστιο δυναμικό που πρέπει να αξιοποιηθεί. Πως; Το κλειδί είναι να διασφαλίσετε ότι λαμβάνει μία ισορροπημένη διατροφή και ότι οι συνθήκες ανάπτυξης (φωτισμός, αερισμός, οργάνωση και καθαριότητα) είναι απλά τέλειες. Οποιοσδήποτε τύπος καλλιεργητή, έμπειρος ή μη, μπορεί να έχει μεγάλα αποτελέσματα μαζί του επειδή μεγαλώνει με σθένος. Σε ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, σε περίπου 50-55 ημέρες άνθισης σε κλειστούς χώρους και χρησιμοποιώντας μια μέθοδο καλλιέργειας στην οποία έχετε ήδη εμπειρία, τα αποτελέσματα θα είναι περισσότερο από ικανοποιητικά. Σε εξωτερικούς χώρους, ευδοκιμεί σε εύκρατα, μεσογειακά κλίματα και φυσικά υπό την προστασία του θερμοκηπίου. Και στις δύο περιπτώσεις, θα είναι έτοιμη για συγκομιδή από τις αρχές έως τα μέσα Οκτωβρίου. Εάν ζείτε σε μια υγρή περιοχή, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε επειδή αντιμετωπίζει καλά κάθε είδους καιρικές συνθήκες.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Blue Widow (Dinafem Seeds)

Blue Widow (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Blueberry x White Widow
 • Σύνθεση: 50% σατίβα / 50% ίντικα
 • Εξωτερική συγκομιδή: αρχές/μέσα Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 525 γρ/μ2
 • Απόδοση εξωτερικά: 1100 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: μέχρι και 3 μέτρα