FastBuds

Προσφορές

Πληροφορίες

G14 (FastBuds) Μεγαλύτερη προβολή

G14 (FastBuds)

Γονίδια: κυρίως indica

Γενετική: Lowryder x G13 Hash Plant

Άνθιση: 8-9 εβδομάδες από την βλάστηση

Συγκομιδή: 500 γρ/m2 ή 70-250 γρ/ανα φυτό

'Υψος: 60-110 cm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

10,50 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής/Εξωτερικής καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι σπόροι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Indica
Τύπος φυτούΑυτόματης άνθισης
Από σπόρι σε σοδειά8 - 9 εβδομάδες
CBD %0,9%
THC %18%
ΚατασκευαστήςFastBuds

Άλλες πληροφορίες

Το G14 είναι ένα το πιο σταθερό είδος που προσφέρουμε. Επιτυχημένο αποτέλεσμα που εξέλιξαν οι βοτανολόγοι μας από το θρυλικό G13 σε διασταύρωση με την αυτόματης άνθισης γενετική μαγεία μας, το G14 είναι μία αξιοσημείωτη ποικιλία, η οποία μπορεί να καλλιεργηθεί σε όλες τις συνθήκες, εσωτερικά και εξωτερικά.

Κατά τις διασταυρώσεις, εστιάσαμε στην βελτίωση της γενεαλογικής γραμμής Lowryder, ενώ παράλληλα συντηρήσαμε τα πιο εξέχοντα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα: ταχεία άνθιση, συμπαγή μορφή και πολύ διακριτικό προφίλ ανάπτυξης. Αυτή η ποικιλία είναι ιδανική για αστική καλλιέργεια σε μπαλκόνια και ταράτσες. Το G14 είναι πολύ δυνατό και θα σας ανταμείψει με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Η προέλευση του G13 αποτελεί μυστήριο. Ωστόσο, το G14 (όπως και όλες οι αυτόματες ποικιλίες) μπορεί να εντοπίσει τη γενετική του κληρονομιά πίσω στο χρόνο στο αμερικάνικο "εργαστήριο".

Γεύση:

Το G14 έχει ένα πλούσιο, γλυκό άρωμα εσπεριδοειδούς με νότες από ξύλο.

Επιδράσεις:

Η χαλάρωση είναι η πιο διακεκριμένη επίδρασή του. Είναι μία θαυμάσια ποικιλία για όλη την ημέρα και είναι τέλεια για χαλάρωση μετά από την δουλειά. Προσφέρει τόση γαλήνη, ώστε ένα μέλος μας στη Fast Buds την ονόμασε "ποικιλία της ειρήνης". Αυτή η χαλάρωση, όμως, σπάνια θα γυρίσει σε νάρκωση, σε κόλλημα στον καναπέ, αλλά αντιθέτων θεωρείται κατάλληλη και για κοινωνικές συναναστροφές.

Καλλιέργεια:

Είναι τέλειο για αρχάριους διότι φαίνεται να μην επηρεάζεται από διαφορετικές κλιματολογικές αλλαγές και δεν ενοχλείται ιδιαίτερα αν παραλείψετε να το ποτίσετε. Το G14 ειναι μία ποικιλία με κυρίαρχη την ίντικα, το αποτέλεσμα διασταύρωσης δυο ειδών Lowryder με το G13 Hash Plant που συνεισφέρει στην ολική συμπεριφορά και σταθερότητα.

Είναι έτοιμο για συγκομιδή σε 9 εβδομάδες από την σπορά. Οι καλλιεργητές ξαφνιάζονται από το πως ένα τόσο κοντό και γεροδεμένο φυτό μπορεί να παράγει τόσους παπάδες όσους αυτό το αυτόματο. Ακολουθώντας τη βλάστηση, ξεπετιέται γρήγορα και ξεκινάει την ανθοφορία γύρω στην τέταρτη βδομάδα.

Η σοδειά του είναι εξαιρετική, δίνει 400-550 γρ/m2 σε εσωτερικό χώρο και 70-250 γραμμάρια ανά φυτό σε εξωτερικό χώρο. Είναι κατάλληλο και για ερασιτέχνες καθώς και για ειδήμονες οι οποίοι επιθυμούν να καλλιεργήσουν είδη με υψηλό ποσοστό επιτυχίας και παρακειγματική απόδοση.

Καθόλη τη διάρκεια ανάπτυξης απελευθερώνει άρωμα εσπεριδοειδών, ώριμων φρούτων και ξύλου. Την περίοδο συγκομιδής, το άρωμα γίνεται πιο έντονο και θυμίζει έναν θρυλικό πρόγονό του: το Μαροκινό χασίς.

Με όχι λιγότερο από 18% THC και τη συνοδεία από 0.9% CBD, θα νιώσετε την επήρειά του πολύ γρήγορα. Αν φυτέψετε το G14 θα το ερωτευτείτε παράφορα και θα το ζητάτε συνέχεια σε κάθε περίοδο καλλιέργειας.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

G14 (FastBuds)

G14 (FastBuds)

Γονίδια: κυρίως indica

Γενετική: Lowryder x G13 Hash Plant

Άνθιση: 8-9 εβδομάδες από την βλάστηση

Συγκομιδή: 500 γρ/m2 ή 70-250 γρ/ανα φυτό

'Υψος: 60-110 cm