FastBuds

Προσφορές

Πληροφορίες

Blue Dream´matic (Fastbuds) Μεγαλύτερη προβολή

Blue Dream´matic (Fastbuds)

Γενετικά: Blue Dream autoflowering

Tύπος: 25% Ίντικα - 75% σατίβα

Απόδοση: 50-300 γρ/φυτό

Ύψος: μέχρι και 110 εκ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

13,00 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής/Εξωτερικής καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι σπόροι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτούΑυτόματης άνθισης
Από σπόρι σε σοδειά9 - 11 βδομάδες
CBD %Χαμηλό
THC %Πολύ Υψηλό
ΚατασκευαστήςFastBuds

Άλλες πληροφορίες

Αυτό τo υβρίδιο με κυρίαρχη τη σατίβα, το Blue Dream, είναι ένα βασικό προϊόν στο σκηνικό της κάνναβης της δυτική ακτής των Η.Π.Α. Η αρχική ποικιλία ήταν μία διασταύρωση ανάμεσα στο Blueberry, δημοφιλές για την ανακούφιση του πόνου και σε ένα Haze, η γενετική ραχοκοκαλιά για δεκάδες από τις κορυφαίες ποικιλίες σατίβας. Οι παραγωγοί μας πήραν την αρχική ποικιλία και τη συνδύασαν με το δικό μας γενετικό υλικό για να δημιουργήσουν το Blue Dream'matic, μία παγκόσμιας κλάσης αυτόματη ποικιλία, η οποία έχει τη μυρωδιά και τη γεύση της πρωτότυπης, αλλά με μία πρόσθετη ενίσχυση από εσπεριδοειδή.

Με κάποιες βελτιώσεις πάνω στο αρχικό γενετικό υλικό, αυτή η δημιουργία (2017) παραμένει πιστή στο κλασικό Blue Dream, με υψηλό ποσοστό THC, χαμηλό CBD, δίνοντας γλυκές γήινες νότες από το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης, στις οποίες προστίθεται αργότερα μία οξεία μυρωδιά από μούρα. Κουβαλάει, επίσης, ένα εσπεριδοειδές άρωμα, το οποίο είναι το μυστικό για την "φορτωμένη" επίδρασή του.

Μεγάλοι, επιμηκεις, πυκνοί παπάδες είναι η υπογραφή αυτής της ποικιλίας, η οποία απλώνει πλατιά και μακρυά κλαδιά - κάτι σαν γιγάντιος θάμνος, παρά δέντρο. Η σοδειά του μπορει να φτάσει τα 300 γρ/φυτό μέσα σε 9 βδομάδες.

Γεύση:

Το μυστικό του Blue Dream'Matic είναι ένα συστατικό που ονομάζεται Limonene. Αυτή η τερπίνη δε δίνει απλώς μία όμορφη γεύση και μυρωδιά από εσπεριδοειδή σ'αυτή την ποικιλία, τα οποία έλειπαν από την αρχική, αλλά, επίσης, ενισχύει και την επίδραση. Οι ποικιλίες που περιέχουν υψηλό ποσοστό Limonene προσφέρουν εμπειρία χαλάρωσης με ανυψωμένη διάθεση και πολύ λίγη νάρκωση.

Όταν λοιπόν συνδυάζονται οι νότες εσπεριδοειδών με τους γήινους τόνους μούρων της αρχικής ποικιλίας και στην τελική γεύση προστίθενται ίχνη πεύκου ή κέδρου και μία στυφή γλυκάδα, το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό και θα σας αφήσει με ένα ελαφρώς ξερό στόμα, καθώς οι καταπραϋντικές και ευτυχισμένες δονήσεις  θα αρχίσουν να σας πιάνουν.

Επίδραση:

Το Blue Dream'matic είναι μία από τις πιο διεγερτικές ποικιλίες που διαθέτουμε. Η γενετική μίξη του φυτού είναι 75% σατίβα - 25% ίντικα και αυτό δίνει ένα έντονο εγκεφαλικό άκουσμα πριν αρχίσει να χαλαρώνει σε ένα πιό σωματικό ανέβασμα. Είναι ιδανικό για τις απογευματινές ώρες και δε σε κλειδώνει στον καναπέ.

Καλλιέργεια:

Η καλλιέργεια του Blue Dream'matic είναι ένα όνειρο. Τείνει να ωριμάζει γρήγορα, με τα φυτά του να είναι έτοιμα μέσα σε 9 βδομάδες. Διψάει πολύ και έχει αδηφάγα όρεξη, γι'αυτό μη τσιγγουνευτείτε το νερό, αλλά δείξτε προσοχή στην παροχή των θρεπτικών συστατικών. Είτε καλλιεργείτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά με τη σωστή μίξη νερού και λιπάσματος, η παραγωγή θα είναι εκρηκτική, δίνοντάς σας ένα πυκνό θάμνο από κολλώδεις παπάδες και με ένα άρωμα από πορτοκάλια και μούρα.

Συστήνεται το λύγισμα (LST) των κλαδιών προς τα έξω, ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη συνοχή σε όλα τα σημεία που βρίσκονται τα άνθη. Συνήθως τελειώνει σε 9 βδομάδες, αλλά κάποια φαινότυπα φτάνουν και τις 11 βδομάδες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο τάισμα, γι'αυτό και προτείνεται η χρήση περίπου του ενός τετάρτου από την ποσότητα που υποδεικνύουν οι οδηγίες κάθε λιπάσματος.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Blue Dream´matic (Fastbuds)

Blue Dream´matic (Fastbuds)

Γενετικά: Blue Dream autoflowering

Tύπος: 25% Ίντικα - 75% σατίβα

Απόδοση: 50-300 γρ/φυτό

Ύψος: μέχρι και 110 εκ.