Paradise Seeds

Προσφορές

Πληροφορίες

Automaria ll (Paradise Seeds) Μεγαλύτερη προβολή

Automaria ll (Paradise Seeds)

Τύπος: 30% ίντικα – 60% σατίβα – 10% ruderalis

Κύκλος ζωής εσωτερικά: 60 μέρες

Κύκλος ζωής εξωτερικά: 70 μέρες

Απόδοση εσωτερικά: 350-450 γρ/τ.μ.

Απόδοση εξωτερικά: 75+ γρ/φυτό

Επίδραση: ανάταση, ευφορικό ανέβασμα

Γεύση/άρωμα: φρουτώδης, ανθώδης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο για παραγγελία

26,50 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής/Εξωτερικής καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι σπόροι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτούΑυτόματης άνθισης
Από σπόρι σε σοδειά60- 70 ημέρες
CBD %0,1%
THC %14-18%
ΚατασκευαστήςParadise Seeds

Άλλες πληροφορίες

Αν αναζητάτε μια αυτόματη ποικιλία που προσφέρει ένα απογειωτικό άκουσμα σατίβας, τότε μην ψάχνετε παραπέρα από την Automaria ll, την αρχική μας ποικιλία αυτόματης άνθισης.

Όταν αυτές οι ποικιλίες γρήγορης ανθοφορίας έγιναν δημοφιλείς πριν από λίγα χρόνια, βάλαμε όλες τις γνώσεις και την τέχνη μας στο έργο της δημιουργίας μιας σειράς αυτόματων ποικιλιών Paradise Seeds. Στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε τα οφέλη της αυτόματης ανθοφορίας που φέρνει η γενετική του Ruderalis, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα που τόσο συχνά στερούταν σε αυτό το είδος φυτού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι το κατορθώσαμε!

Τα ωραία συστατικά που εισέρχονται στο Automaria ll είναι η γενετική από τη βραζιλιάνικη ποικιλία Santa Maria (η οποία έχει τη φήμη ότι προσφέρει ένα άκουσμα που συνορεύει με την πνευματικότητα) και από μία άλλη κλασική ποικιλία σατίβα. Αυτές οι δύο ποικιλίες έχουν διασταυρωθεί με την κάνναβη Ruderalis, αυτό το σκληραγωγημένο μικρό φυτό με το αυτόματο ρολόι που ευδοκιμεί και ανθίζει, ανεξάρτητα από τον κύκλο φωτός που του παρέχεται.

Το αποτέλεσμα αυτής της διασταύρωσης είναι ένα μικρό πακέτο με εκρηκτικές τάσεις. Με κυρίαρχο γονότυπο τη σατίβα, αλλά με χαρακτηριστικά ίντικας, σ'αυτό το φυτό αρέσει να αναπτύσσεται γρήγορα και να αποδίδει μεγαλύτερη σοδειά από τις περισσότερες αυτόματες ποικιλίες, δεδομένων των ιδανικών συνθηκών. Όπως και με όλες τις ποικιλίες μας, η Automaria ll προσφέρει μια ευελιξία που απευθύνεται τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους υπαίθριους καλλιεργητές.

Αυτό το φυτό φτάνει ανάμεσα στα 70 εκατοστά και το 1 μέτρο σε εσωτερική εγκατάσταση, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για τους μικρούς χώρους καλλιέργειας. Η ανάπτυξη είναι σχολαστική και σταθερή, με σημαντικό τέντωμα του κορμού του φυτού και των πλευρικών κλαδιών, γεγονός που επιτρέπει την καλή ανάπτυξη των ανθών. Η αναλογία των κάλυκων προς τα φύλλα είναι υψηλή και αυτό καθιστά το κόψιμο γρήγορο μόλις έρθει η συγκομιδή. Οι παπάδες που παράγει η Automaria είναι μεγάλοι, σκληροί και γεμάτοι με ρητίνη.

Αυτό το φυτό θα δώσει επίσης στον υπαίθριο καλλιεργητή κάτι για το οποίο θα χαρεί, με μια σύντομη χρονική περίοδο από τον σπόρο προς τη συγκομιδή (70 ημέρες, αν και έχουμε αναφορές για ακόμα πιο γρήγορους χρόνους από αυτό) και μπορεί εύκολα να ψηλώσει περισσότερο από το 1μέτρο. Φυσικά, θα αναπτυχθεί δυνατά και με υγεία στο νότο (στις μεσογειακές περιοχές της Ευρώπης, αλλά και στις εύκρατες περιοχές της Αμερικής και στις χώρες του νότιου ημισφαιρίου). Το Automaria ll τα πάει επίσης καλά και βόρεια και είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους καλλιεργητές της πόλης που φυτεύουν σε μπαλκόνια και παράθυρα, αλλά και σε μικρούς κήπους.

Η γεύση θυμίζει κυρίως λουλούδια, με στοιχεία φρούτων και το αποτέλεσμα είναι γεμάτο από τη χαρακτηριστική επίδραση της σατίβα, η οποία θα σας σηκώσει από τα πόδια σας και θα σας ενεργοποιήσει, θα σας ενδυναμώσει και θα σας εμπνεύσει ... πριν σας φέρει απαλά πίσω στη γη.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Automaria ll (Paradise Seeds)

Automaria ll (Paradise Seeds)

Τύπος: 30% ίντικα – 60% σατίβα – 10% ruderalis

Κύκλος ζωής εσωτερικά: 60 μέρες

Κύκλος ζωής εξωτερικά: 70 μέρες

Απόδοση εσωτερικά: 350-450 γρ/τ.μ.

Απόδοση εξωτερικά: 75+ γρ/φυτό

Επίδραση: ανάταση, ευφορικό ανέβασμα

Γεύση/άρωμα: φρουτώδης, ανθώδης