[Outdoor] Αυτόματα fast buds 5 lsd 25 + ένα gorilla cookies + ότι άλλο ξεθαψω
#19
Δεν μπορώ να πιάσω τους αριθμούς που μου λες ξεφεύγουν πολύ τα Λουξ 50-60 χιλιάδες φτάνει για να πιάσω αυτούς τους αριθμούς και πριν που έπιαναν αυτούς τους αριθμούς 50-60 χιλιάδες τα φυτά πάθανε κοκομπλοκο.

Ενώ από τις 7 το πρωί σήμερα που το πάνελ είναι ψηλά στο 1.40 και στο 30% ντιμαρισμενο και 6-7χιλιαδες λουξ δείχνουν να τους αρέσει και ας μου φαίνεται λίγος ο φωτισμός και πολύ ψηλά το πάνελ

Έχω πετσέτες μέσα που τις μουσκευω η θερμοκρασία είναι ιδανική μέρα νύχτα μόνο η υγρασία δεν είναι κομπλέ επίσης μέσα στην τέντα δεν είναι μόνο αυτόματα είναι και φωτοπεριοδου τα B45 τα οποία τα έχω σε διαφορετικό ημερολόγιο. Για αυτό και έχω ωράριο 18/6 άσε που δεν υπολογίζω στα αυτόματα. Τα φωτοπεριοδου είναι που με νοιάζουν σε όλα δίνω την φροντίδα που πρέπει αλλά τα αυτόματα σε λίγο καιρό θα βγουν έξω και μέσα θα μείνουν τα 4 φωτοπεριοδου να είναι άνετα και να μου αποδώσουν. Τα αυτόματα θα τα έχω μέσα στην κατασκευή μαζί με τα άλλα μέχρι να μην χωράνε μετά θα βγουν έξω και θα τελειώσουν έξω και τα φωτοπεριοδου μόνα τους να είναι άνετα.

Τέλος πάντων με τις συνθήκες δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα λίγο με την υγρασία αλλά οκ .. το θέμα μου αυτήν την στιγμή είναι ο φωτισμός που είναι πολύ δυνατός και δεν τον άντεξαν τα φυτά όταν το έβαλα στο φουλ και στους 70 πόντους.! Επίσης δεν ξέρω αποστάσεις που πρέπει να διατηρώ από τα φυτά με αυτό το πάνελ.

Εγώ μέχρι να φύγουν από το στάδιο που είναι σποροφυτα θα έχω το πάνελ στο 30% σε απόσταση 1.40 μόλις είναι σε ανάπτυξη και όχι σποροφυτα και θα θέλουν 15-50 χιλιάδες λουξ τότε θα αρχίζω να φουλαρω το πάνελ
The plant's are  life  Big Grin Heart
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Αυτόματα fast buds 5 lsd 25 + ένα gorilla cookies + ότι άλλο ξεθαψω - από Skouboy - 12-02-2023, 14:53

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)