[Outdoor] Αυτόματα fast buds 5 lsd 25 + ένα gorilla cookies + ότι άλλο ξεθαψω
#31
(13-02-2023, 01:23 )Skouboy Έγραψε: Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση και την βοήθεια είστε πολύ πένα άτομα.

Σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί μηχάνημα που να μετράει αυτό το πραγμα! Καλό μηχάνημα από αυτά που κάνουν 500++ και είναι μόνο για αυτόν τον σκοπό.!

Λέω να ακολουθήσω τον πίνακα που δείχνει πόσα Λουξ πρέπει να είναι ο φωτισμός ανά στάδιο ανάπτυξης του φυτού και να διατηρώ μια απόσταση 70-80 πόντους το πάνελ για να είμαι safe. Τώρα είναι δύσκολο λίγο που πρέπει να έχω 5-7χιλιαδες Λουξ σε λίγες μέρες όμως θα μπορώ να παίξω από 15.000-50.000 εκεί θα είμαι πιο άνετος!

Μόλις δεν θα είναι πλέον σποροφυτα και θα μπορώ να αυξήσω φωτισμό και το αυξήσω τελικά με μια απόσταση 70-80 πόντους θα βλέπω την εικόνα των φυτών αν τα βλέπω ότι δεν μεγαλώνουν και έχουν πολύ κοντά μεσογονατια διαστήματα θα σηκώνω το πάνελ πιο ψηλά

Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή σας ευχαριστώ και πάλι όλους που μου χαρίσατε τον χρόνο σας
Η διαχείριση του φωτός στον χώρο καλλιέργειας, με απασχολεί από τα  προηγούμενα grow. Προσπαθώ και γω να βρω έναν μπούσουλα και να σταματήσω να λειτουργώ εμπειρικά, έτσι ώστε να πάρω τα μέγιστα από τα φώτα μου . Παρακολουθώ μια σελίδα στο Facebook από Αμερικάνους που ασχολούνται μόνο με Autoflowering,ολοι με το ίδιο πρόβλημα. Η λύση που προτείνουν όλοι, είναι το Photone app. Η αγορά ενός par meter, κοστίζει πάνω από 200€.
Η  λογική είναι, να δοκιμάσουμε το app σε πραγματικές συνθήκες, κρατάμε σημειώσεις και στην ουσία καλιμπραρουμε το App στον εξοπλισμό μας.Τι κερδίζουμε;; Στο επόμενο grow έχουμε τον μπούσουλα που ψάχναμε. Χρησιμοποιούμε το ίδιο app από το ίδιο κινητό, χωρίς να ψαχνόμαστε, χωρίς προβλήματα..Εγώ τώρα ξέρω, ότι τα φώτα μου, στους 80 πόντους με 405 ppfd μου καίνε της άκρες στα φύλλα. Με 360 ppfd λειτουργεί άψογα. Άρα την επόμενη, δεν θα με απασχολεί αυτό το θέμα..

(12-02-2023, 19:05 )Special Έγραψε: @Tim74 Το phototone πριν τη χρήση του θέλει καλιμπραρισμα, εσύ με τι συσκευή το καλιμπραρισες;

Επίσης...
Σύναψη:Τα Autoflowering δεν χρειάζονται ξεκούραση..

Αυτό είναι ο ορισμός του καπιταλισμού ρε συ.  Big Grin Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι εργάτης στην επιχείρησή σου.  Tongue
Χάχα, ναι σου λέω, ο κλασικός, ο μαλακας, ο ελληνας... 
Κουμουνιστης, μέχρι να κερδίσεις το Τζόκερ!
Άθεος, μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο..
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Αυτόματα fast buds 5 lsd 25 + ένα gorilla cookies + ότι άλλο ξεθαψω - από Tim74 - 13-02-2023, 08:50

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)