Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό
#6
(02-03-2023, 00:40 )Special Έγραψε:
Σύναψη:Biobizz προγραμματάκι εβδομάδας 8ης και έχουμε και λεμε:

@Galaxiarchus G Αν δεν κάνω λάθος και αν έχω καταλάβει καλά, διαβάζεις λάθος το πρόγραμμα της bioblzz. Οι δοσολογίες που ταΐζεις είναι για την 8η βδομάδα ανθοφορίας.

Τα άφησα 40 ημέρες στη βλάστηση και είμαι στην 8η εβδομάδα της ζωής τους (ημέρα άνθισης 22η) όπου ακολουθώ το προγραμμα ως είναι των εβδομάδων.

Η Biobizz στα έχει σαν 12 εβδομάδες auto. Εμένα είναι photo ✌ οπότε τρεναρω 2 εβδομάδες στην αρχή με Grow, Heaven, Vera.

Αν κοιτάξεις (κι ένα συγγνώμη στα ματάκια σου) κάτω από τις δοσολογίες λέει ως week 1 & 2 vegetative phase και 3η εβδομάδα σε πάει flowering. Στην ουσία είμαι στην 8η εβδομάδα του φυτού αυτή τη στιγμή, και η σημερινή ημέρα ειναι η έναρξη της 4ης εβδομάδας ανθοφορίας.
Εχω να ποτίσω δηλαδή ακόμα week 8-9-10, μια εβδομάδα νερό και μετά κόβω.
   
Μονο ένα τρικ υπάρχει εδώ, ότι οι ποικιλίες μου είναι 7-9 εβδομάδων συνολικής άνθισης οπότε θα υπάρξει μια μικρή προσαρμογή στο πρόγραμμα, της τάξης 1 εβδομάδας.

Στο άλλο νήμα πχ που άνοιξα ως μίνι γκρόου θα αλλάξω, αντί για nutrients σε μια εβδομάδα θα ξεκινήσω να βάζω τροφή για μαμάδες επειδή έχω σκοπό να το κρατήσω 2 μήνες σχεδόν στη βλάστηση.

Συμβουλές εννοείται καλοδεχουμενες!
Joint Pass
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό - από Galaxiarchus G - 02-03-2023, 00:52

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)