Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό
#9
(02-03-2023, 01:38 )Special Έγραψε: @Galaxiarchus G Το ότι το πρόγραμμα είναι για auto δεν το γράφει κάπου.

ναι βρε δεν το γράφει αλλά η διαφορά μεταξύ άλλων στα auto - photo είναι μερικές εβδομάδες (ιδανικά 2+ μήνες, αλλά κανείς δεν περιμένει τόσο απ' όσο έχω καταλάβει) έξτρα βλάστηση. Μακάρι να είχα ένα χώρο μη επισκέψιμο και θα άφηνα μέσα 1 φυτό και όπου πήγαινε σε τετραγωνικά μετά από 16-20 βδομάδες!!


(02-03-2023, 01:38 )Special Έγραψε: Εγώ πάντα το διάβαζα ως εξής: Η τρίτη εβδομάδα -που όπως πολύ σωστά λες- ανήκει στο flowering phase, στην ουσία είναι η πρώτη εβδομάδα που γυρίζουμε σε 12-12, άρα, όπου 3 ίσον 1 και από εκεί συνεχίζεις. Το πρόγραμμά έχει 12 εβδομάδες, γιατί οι σατιβες συνήθως έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ανθοφορίας.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Από κει και πέρα, δικά σου τα κορίτσια, δικές σου και οι επιλογές.  Smile


θα το δοκιμάσω αυτό με σατιβάκι στο επόμενο grow για να τα έχω πλάι πλάι να δω τι διαφορά θα έχουν (από κλώνους που να μην έχουμε και διαφορά στους φαινότυπους). Κάθε συμβουλή εφόσον είναι καλοπροαίρετη, να ξέρεις, θα εφαρμοστεί και αναλόγως θα κρίνω! ΔΩΣΤΕ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ! Big Grin Τώρα έχω βάλει 50-50 το royal gorilla, 70-30 indica dom Fat Banana, και 80-20 είναι τα bubble με τα special, οπότε θεωρητικά αφού δεν τα έχω κάψει ακόμα πάμε καλά!

(02-03-2023, 01:52 )Fallout Έγραψε: @Galaxiarchus G  Καλή αρχή φίλε, καλές καλλιέργειες να έχεις!

Θα συμφωνήσω με τον @Special

Δηλαδή όσο καιρό και να τα κρατήσεις ανάπτυξη...αντιγράφεις την βδομάδα 2 και μόλις μπεις ανθοφορία ξεκινάς με την βδομάδα 3 του προγράμματος!

Α και αν σου είναι εύκολο ανέβαζε φωτογραφίες πριν ανάψουν τα φώτα..ή αμέσως μόλις σβήσουν! Αν χρειαστείς βοήθεια να μπορεί κάποιος να δει τι παίζει..

Ευχαριστώ για τις ευχές @Fallout! Μεγάλος φαν του παιχνιδιού από την 1η έκδοση ήδη Big Grin  Και ξεκίνησα χόμπι βαψίματος μινιατούρας για να βάψω τις φιγούρες στο επιτραπέζιο... τρέλα λέμε! Θα σας ακούσω και τους 2 και θα δοκιμάσω στη μικρή τέντα για τη μαμά.

Τώρα μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο ή διαφορετικό στο πρόγραμμα;; πάντα προς ώφελος των κοριτσιών, 11 τις έχω, φτου φτου

@Fallout Σου έβαλα γυαλάκια να μπορείς να δεις Smile Όρθιες είναι όλες 
   
Joint Pass
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό - από Galaxiarchus G - 02-03-2023, 01:57

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)