Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό
#21
Καλημέρα γκρόουερς!

Σήμερα δεν έχει οφθαλμόλουτρο, μέρα 33 ανθοφορίας και ίσιωσε λίγο η Special Kush #1 ευτυχώς... Λογικά ήταν από το ''πολύ'' νερό η κατάσταση της αν και δεν άλλαξα κάτι από την περασμένη φορά, θα είμαι όμως πιο προσεκτικός γιατί συνήθως καπνίζω πριν ξυπνήσουν οπότε ίσως να πότισα διπλά χωρίς να πάρω πρέφα.

Πεσμένη η υγρασία σήμερα στα 40-37% και η θερμοκρασία σχετικά σταθερή στους 298Κ.

Νωρίτερα περίπου στις 2:00 το χώμα ήταν σχετικά στεγνό 2 πόντους κάτω από την επιφάνεια οπότε είπα να τρενάρω μια μέρα το πότισμα και έριξα περίπου 200μλ σκέτο νεράκι με pH 6.2 σε κάθε υφασμάτινη γλάστρα και ίσα ίσα να βραχεί η επιφάνεια στις πλαστικές. Θα αντέξουν ως τις 19:00 ελπίζω.

Τα παπαδάκια πρήζονται πολύ αργά, όμως ελπίζω στο περίπου 20ήμερο που μένει να είναι όλα χοντρά και έτοιμα. Τα κορίτσια έχουν φάει 2-3 αποφυλλώσεις στη βλάστηση, όχι πολύ δυνατές, και 2 σχετικά καλές στην ανθοφορία. Τοπ στην αρχή, τοπ στη μέση, τοπ λίγο μετά και κάποια είχαν και 4ο τοπ. 11 φυτά με 156 κορυφές στο σύνολο (έχω ελεύθερο χρόνο όταν καπνίζω) που σημαίνει μικρά παπαδάκια κι ας είναι πολλά... Πλέον κατανόησα το γιατί να μην το κάνω όλο αυτό σε διάστημα 40 ημερών από σπόρο, και γενικά γιατί να μην κάνω τόσα τοπ σε ένα γκρόου με τόσα φυτά!! Έχουν στρεσαριστεί πολύ όλες τους οπότε δε θα μου φαινόταν περίεργο να τρενάρουν λίγο το χρόνο ωρίμανσης των ανθέων τους.

Έχω χαμηλώσει την 600άρα HPS στα 65cm από τις πιο ψηλές κορυφές (βλ. φωτο από πάνω που είναι υπερποτισμένες), που έχουν 5 πόντους απόσταση από τα υπόλοιπα φυτά. από την ημέρα 25 δουλεύει στα 600W και λέω στην ημέρα 40 να δώσω και το μικρό έξτρα που δίνει το dim του ballast μου. Η πασχαλίτσα 2 μέρες τώρα είναι άφαντη, ελπίζω να μην την κλαίμε γιατί σα να πήρε το μάτι μου 1 ολόκληρο ζωΰφιο μέσα στην τέντα, αλλά επειδή είναι πλαστικό το ''ματάκι'' μπορεί και να είδα λάθος.
Joint Pass
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό - από Galaxiarchus G - 12-03-2023, 08:40

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)