Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό
#32
Καλησπέρα γκρόουερς! 

110 ημέρες μετά κουρευτηκαμε και μπήκαμε για από ξήρανση μετά από 24ωρο σκότος!

Έκοψα όσα fan leaves μπορούσα χωρις να ρισκάρω να αποκολλήσω κάποιο παπαδάκι. Το wet trim γενικά δεν με ενθουσιάζει σαν ιδέα και δε θέλω να πολυακουμπάω τους παπάδες γενικά είτε τώρα είτε όταν είναι έτοιμοι για κατανάλωση.

Εκοψα κάθε φυτό στη σειρά του, από το κάτω μέρος. Κρέμασμα σε γατζάκια και κόψιμο σε 3 με 4 μέρη για να μην είναι πυκνά μεταξύ τους όσο αποξηραινονται. Κρεμάστρες για το... κρέμασμα και χαρτοταινία για να μην ξεχάσω ποια έχει τι ποικιλία. Αποφυλλωση όσο περισσότερο μπορούσα χωρίς να χαλάσω τη μορφή των παπάδων και χωρίς να βγάλω πολλά sugarleaves.

Τα "τριματα" μπήκαν αποθήκη μεσα σε dry rack 8θεσιο και ίσα που χώρεσαν. Θα περαστουν από σιτα όταν αποξηρανθουν για ότι έχει περισσέψει από trichomes. Pop corn buds που ειναι στο μέγεθος νυχιου και κάτω μπήκαν μαζί με τα φύλλα.

Η τέντα έχει σταθερά 20°C και 58% υγρασία, γεγονός που με ευχαριστεί ιδιαίτερα αν και λογικά αύριο που θα ζεστάνει ο καιρος θα μπει ερκοντίσιον. Επένδυση τελικά ο αφυγραντηρας, έμαθα για την επόμενη φορά!

Για τα αρώματα δεν έχω να πω κάτι, το gorilla ΒΡΩΜΑΕΙ diesel, μεθυστικο, έντονο και σίγουρα δυνατό. Τo Fat banana όπως ακριβώς το θυμόμουν 6 χρόνια πίσω, έρωτας κολλώδης με αρώματα που δεν κουράζουν αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει την τελική τους "μορφή". Τα special παραδόξως αν και είχαν διαφορά 20 μέρες βλάστηση και γενικά κακοποιηθηκαν περισσότερο από τα υπόλοιπα, τα πήγαν πολύ καλά, με αρώματα όξινα τύπου λεμονιού, επίσης όχι 100% ξεκάθαρα. Τα bubble πιο ήσυχα από όλα, και πιο γλυκά θα έλεγα.

Υπομονη 10-13 μέρες όπου θα γίνει ξανά τριμάρισμα, ακόμη πιο μερακληδικο, και θα μπουν σε βάζα για cure και αποθήκευση. Θα επανέλθω με τις πρώτες δοκιμές για κάθε ποικιλία ξεχωριστά!

Φτάνει στο τέλος της η περιπέτεια, ευτυχώς από τη μια, δυστυχώς από την άλλη...

Εβιβες στους προυχοντες, προσωπικά θα περιμένω 2 βδομάδες... Καλή η λαχαναγορά, αλλά σαν το προσωπικό μποστάνι δεν έχει!! 

   
   
   
Joint Pass
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό - από Galaxiarchus G - 18-04-2023, 17:04

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)